Всичко за Diema Sport и Trace sport stars
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Diema Extra вече за 6 лева
Чета коментари от рода, какво са 6 лева, всичко се плаща и т.н. Хора стига с тези сравнения. Напоследък излизат все повече данни как цените на лекарства, храни и т.н. са по високи и от западноевропейските страни, а качеството несравнимо. То това беше ясно за всеки напускал България за месец дори, но ако е имало заблудени и те го разбраха. Стига с това, ама там се плащало. Абе там 250 евро заплата кой взема бе, заплтатите ни 10 пъти по ниски, цените ни по високи, вие малоумни ли сте не ви разбирам наистина, може аз да не съм наред. Не съм плащал за диемите и няма да платя докато не ги закрият, има стриймове, има сайтове, мач не съм изпуснал. Никога няма да се промени тая България с това мислене, много жалко.
И мен ме е яд че съм на Мтел и преди спонсорирах Левски сега даже не знам на кой са спонсори, но съм там откакто имам мобилен телефон. Ако имаше начин всеки спонсор да плаща процент от парите които му даваме на любимия ни отбор щеше да е чудесно, но света не е устроен така за съжаление.
- trokadero_
- Контакти:
Ебах ги . Колко пъти ще го увеличават... ако го направят 10 лв се отказвам.
trokadero_ написа:Ебах ги . Колко пъти ще го увеличават... ако го направят 10 лв се отказвам.
До края на лятото или до края на годината?
- trokadero_
- Контакти:
Живко6461 написа:trokadero_ написа:Ебах ги . Колко пъти ще го увеличават... ако го направят 10 лв се отказвам.
До края на лятото или до края на годината?
Ще ги видим .
- Megatron_69
- Контакти:
така си требе,повторенията на повторенията на повторенията си е скъпо удоволствие...
Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....
- Kris_men2000
trokadero_ написа:Ебах ги . Колко пъти ще го увеличават... ако го направят 10 лв се отказвам.
Няма проблем. 9,99лв. устройва ли те? Аман от б...ци.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
- trokadero_
- Контакти:
Kris_men2000 написа:trokadero_ написа:Ебах ги . Колко пъти ще го увеличават... ако го направят 10 лв се отказвам.
Няма проблем. 9,99лв. устройва ли те? Аман от б...ци.
Не ме устройва да си вдигат цените когато си поискат . До 6 лв ще плащам . Вдигне ли се още - у лево

- Mathias_Coureur
- Контакти:
Бакти наглярите!Януари тази година поскъпна на 5 лв , а сега 6 лева , нямат насищане тези престъпници, всичко постоянно поскъпва!Догодина очаквам да стигне 10 лв, а по-догодина- 20 лв на месец! 

След като вдигат цената интерес има и то голям.Аз също не вярвах че ще успеят да наложат платените канали,но явно продукта се продава.Не ми е ясно,защо постоянно се плюе по Домусчиев след като той е продал правата на Нова и от там нататък те си определят цените,часовете и програмата.За това си плащат.