Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
badboy95

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот badboy95 » 11 апр 2014 13:26

boabbb написа:
badboy95 написа:
boabbb написа:Отговор и за двамата - уголемното е абсолютна идиотщина :!: :!: Това също ми е поредното мнение ...

Ами приятел, учих в международно училище, повярвай ми, имаше много руснаци, пък ти в Кюстендил не знам къде ще ги видиш, че да знаеш. :mrgreen:

Звездите ми го говорят на мене ;) Съборете покрива, нека звездите влезат и във вашия дом :lol: Това, че си учил с някакви идиотчета, не би трябвало да генерализира мнението ти за 140, чи и повече милионна нация ;)

Има резон в това, което казваш, но аз бях един от малкото, да не кажа единствения българин, който се спогаждаше с повечето братушки. Отделно, за Кремъл разни исторически събития, които свързват нас с Русия, значат абсолютно нищо към момента. Най-шокиращото нещо, което чух от руска уста, беше че Ванга била рускиня. :shock:
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Валутата на Евразийския съюз ще се казва „алтън"

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 11 апр 2014 13:30

Tommi написа:
viali69 написа:Преди малко гледах филм за най-бързо развиващата се икономика в света. Тази на ... комунистически Виетнам !
Така че не бързайте да се присмивате на новия съюз. Светът се променя. Всяко нещо има начало и край. Краят на американската хегемония в световен мащаб вече се вижда ...
От там и краят на долара също не е далечен.
По всичко личи, че новият световен лидер ще се нарича Русия !
Всъщност аз прогнозирах това мнооого преди кризата в Сирия, Украйна, Крим и случаят Едуард Сноудън.

По какъв критерий определи Виетнам за най-бързо развиващата се икономика? И за кой период?

То не го е измислил той това, аз също съм виждал да слагат Виетнам на първо място в тази класация. Колко е достоверна не мога да ти кажа, но в случая viali не си измисля информацията.
Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Валутата на Евразийския съюз ще се казва „алтън"

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 11 апр 2014 13:31

sin4ec написа:
Thsmith написа:Е как? Примерно ако клошара пред вас има 5 стотинки в джоба, а утре има 10 - двойно развитие. Увеличава си капитала със сто %. Ако ти имаш 1000 лв и ги увеличиш със сто лева - имаш 1100 или 10% +. Клошара обаче има 100%, а ти само 10% :lol: :lol: :lol:

Ти клошара не го мисли. Днес на Сточна гара гледам, са сменили плочата. Иде Великден-мангала се кръсти божем, сплита ръце за молитва, кланя се... Чак да се почудиш какъв е христиенин!

Да бе, ако мина с 1 чалма от там има да вика: О, Аллах акбар...
Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 11 апр 2014 13:36

badboy95 написа:Познавам достатъчно руснаци и мога да кажа, че те гледат на нас като на чехълчета, за тях сме едноклетъчни и не само че нямат добро отношение към нас, ами си мислят, че сме били откраднали тяхната култура, едва ли не трябва да сме им васали. :shock: Тази цяла идея, че Русия иска да ни спаси от сатаната ме втрещява вече, не съм очаквал, че има толкова хора, които са все още толкова наивни. И за протокола, смятам, че САЩ също не мисли добро никому, както се казва, на държавно ниво няма вечни приятели, има вечни интереси.

Напоследък това се забелязва сред редица руснаци, да, но руснаци, които сравнително късно са се запознали с България.
Тия по-дъртите някак си са по читави, поне сред моите познати.
Казвам руснаци, но не броя разните представители на купчината националнисти, живеещи в Руската федерация, при тях е различно. Примерно познавах един от Якутия (това е нейде си по дяволите в Сибир), човека след като се адаптира много хареса България, само циганите не му харесваха :D
Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 11 апр 2014 13:37

Betchualeng Arnaikem написа:само циганите не му харесваха :D
А, що? Такива приятни перилни препарати са. :mrgreen:
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 11 апр 2014 13:40

Laetitia написа:

Aми тя и кравата е добра телешка пържолка ама не би искала едно рогато добиче да ти се пречка и да ти мучи на главата нали :D
Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 11 апр 2014 13:57

Betchualeng Arnaikem написа:
badboy95 написа:Познавам достатъчно руснаци и мога да кажа, че те гледат на нас като на чехълчета, за тях сме едноклетъчни и не само че нямат добро отношение към нас, ами си мислят, че сме били откраднали тяхната култура, едва ли не трябва да сме им васали. :shock: Тази цяла идея, че Русия иска да ни спаси от сатаната ме втрещява вече, не съм очаквал, че има толкова хора, които са все още толкова наивни. И за протокола, смятам, че САЩ също не мисли добро никому, както се казва, на държавно ниво няма вечни приятели, има вечни интереси.

Напоследък това се забелязва сред редица руснаци, да, но руснаци, които сравнително късно са се запознали с България.
Тия по-дъртите някак си са по читави, поне сред моите познати.
Казвам руснаци, но не броя разните представители на купчината националнисти, живеещи в Руската федерация, при тях е различно. Примерно познавах един от Якутия (това е нейде си по дяволите в Сибир), човека след като се адаптира много хареса България, само циганите не му харесваха :D

Напълно възможно е да си прав, също както и аз, специално за руснаците, обикновените хора, не мога да твърдя, че всички мислят еднакво (което на практика е невъзможно). Просто споделих своите лични наблюдения. Но когато става въпрос за държавниците в Русия, много се съмнявам, че виждат в България какъвто и да е съюзник, дори и да ни искат на тяхна страна, за тях е важно да за облагодетелствани от едни такива взаимоотношения, тоест те не биха ни помогнали, ако нямат гарантирани ползи. Може някога да са направили добро, но това не значи, че и в бъдеще ще е така. За мен това е и главният проблем в България, в момента страната е разкъсана от западна и източна пропаганда, а никой не гледа нашите интереси. :(
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 11 апр 2014 13:58

Laetitia написа:

Това кореспондира чудесно с подписа ти :mrgreen: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 апр 2014 14:19

boabbb написа:
badboy95 написа:Ами приятел, учих в международно училище, повярвай ми, имаше много руснаци, пък ти в Кюстендил не знам къде ще ги видиш, че да знаеш. :mrgreen:

Това, че си учил с някакви идиотчета, не би трябвало да генерализира мнението ти за 140, чи и повече милионна нация ;)

Една братовчедка работи в един от големите ни черноморски курорти, ежегодно се занимава с десетки хиляди руснаци, мнението и се припокрива с това на колегата.
Само дето "badboy95" е по-мек в оценката си, ако споделя действителното мнение на братовчедка ми за руснаците, сигурно няма да мога да пиша мнения от тоя профил в следващите 2-3 месеца. :lol:

Та, няколко десетки хиляди, стават ли за представителна извадка ? :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg]

[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg]Image Image

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 11 апр 2014 15:02

THE G.A.M.E написа:
boabbb написа:
badboy95 написа:Ами приятел, учих в международно училище, повярвай ми, имаше много руснаци, пък ти в Кюстендил не знам къде ще ги видиш, че да знаеш. :mrgreen:

Това, че си учил с някакви идиотчета, не би трябвало да генерализира мнението ти за 140, чи и повече милионна нация ;)

Една братовчедка работи в един от големите ни черноморски курорти, ежегодно се занимава с десетки хиляди руснаци, мнението и се припокрива с това на колегата.
Само дето "badboy95" е по-мек в оценката си, ако споделя действителното мнение на братовчедка ми за руснаците, сигурно няма да мога да пиша мнения от тоя профил в следващите 2-3 месеца. :lol:

Та, няколко десетки хиляди, стават ли за представителна извадка ? :roll:

Абе я идете само 1 нощ в Съни бийч и си направете сами преценка за туристите по националности. Искам после качени видеа на пияни руснаци и западни туристи, както и тяхното поведение през деня. Предполагаемо видеата трябва да са поне 5:1 в полза на пияните руснаци. Ама ще се изненадате сами, като се поразходите из нощен Съни бийч.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Свободна зона”