Балкански Орел написа:vayk написа:Хубаво, ама не си от най-грамотните. Какви са тези "шеВствия".
Не съм чак толкова зле с правописа, просто от яд го написах бързо и съм сгрешил.
Що не се стегнеш? Почитателю на Валери Симеонов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Балкански Орел написа:vayk написа:Хубаво, ама не си от най-грамотните. Какви са тези "шеВствия".
Не съм чак толкова зле с правописа, просто от яд го написах бързо и съм сгрешил.
alexveselinov написа:Балкански Орел написа:vayk написа:Хубаво, ама не си от най-грамотните. Какви са тези "шеВствия".
Що не се стегнеш? Почитателю на Валери Симеонов![]()
Балкански Орел написа:alexveselinov написа:Балкански Орел написа:vayk написа:Хубаво, ама не си от най-грамотните. Какви са тези "шеВствия".
Що не се стегнеш? Почитателю на Валери Симеонов![]()
Незнаех, че Христо Луков е бил почитател на турските екстремисти, които твоя любимец поддържа на власт.
Централен написа:Защо ли не съм изненадан.
Когато се постави конкретен въпрос, настава злокобна тишина.
Народът не иска този или онзи/друг е въпросът колко души стоят зад това понятие в декларациите/
Та за втори път питам:КОГО ИСКА БОЛШИНСТВОТО ОТ НАРОДА?
suni написа:Можеш да поправиш и заглавието.
Балкански Орел написа:Централен написа:Защо ли не съм изненадан.
Когато се постави конкретен въпрос, настава злокобна тишина.
Народът не иска този или онзи/друг е въпросът колко души стоят зад това понятие в декларациите/
Та за втори път питам:КОГО ИСКА БОЛШИНСТВОТО ОТ НАРОДА?
Не бе човек, тази снимка я сложих защото пише какъв е "човека", а не за това какво искат хората.Аз съм още по-против Герб и останалите партии, но как може ми се биеш в гърдите, че си патриот, а да държиш ДПС на власт ? Той държи всеки ден ДПС на власт, а ще ми се репчи на 3-ти Март.
(Махам я щом те дразни.)
Captain Stottlemeyer написа:suni написа:Можеш да поправиш и заглавието.
Тук, може би за първи път от много време, ще се съглася с теб, червено пиленце...И причината е една историческа неправда, внушавана ни дълги години. Исторически вече е доказано, че поп Кръстю Никифоров не е предал Левски!
Централен написа:Ако имаш да предложиш някаква алтернатива, би ли я споделил , за да я обмислим?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта