Мъж се прибира от едномесечна командировка. Престоят му в луксозен хотел. Попадайки в „реалността", започва за всяко нещо да се заяжда с жена си. Излизайки от банята казва:
– В банята на хотела всички хавлии бяха сгънати с идеален ръб, не по закачалки - дреболийка, ама е приятно!
Сяда да вечеря и пак:
– А пък в хотела, всички прибори за хранене бяха завити в бели ленени салфетки - дреболийка, ама е приятно!
Жената през цялото време мълчала, накрая не издържала и рекла:
– На съседа Спас от горния етаж му е с 1 см. по-дълъг от твоя – дреболийка, ама е приятно..
Вицове, комични случки и изказвания
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Вицове, комични случки и изказвания
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
- slash1912
- Контакти:

[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
- 7 е добро число
К1: Продавам Голф 2 дизел . Червен, в много добро състояние, Remus.
К2: Това е третата обява, която пускаш за този курник и все не можеш да се отървеш от него. Защо не пробваш да го пуснеш в imot.bg, може някой да го купи за външен кенеф!
К2: Това е третата обява, която пускаш за този курник и все не можеш да се отървеш от него. Защо не пробваш да го пуснеш в imot.bg, може някой да го купи за външен кенеф!
[center]През 1921 год. е основан отборът „Хисаря“, докато не бива прекръстен на :
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .
[/center]
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
[/center]Re: Вицове, комични случки и изказвания
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=uQs-oEuDzSw[/youtube]
[center]
[/center]
[/center]- 7 е добро число
Защо „АМ Люлин“ са я пуснали чак в неделя на 15-ти, а не по-рано ?
-Защото не е била изпробвана голф лентата.
-Защото не е била изпробвана голф лентата.
[center]През 1921 год. е основан отборът „Хисаря“, докато не бива прекръстен на :
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
[/center]
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
[/center]Re: Вицове, комични случки и изказвания
Порошенко заяви, че още в началото на президентстването си неговите партньори от Ню-Йорк са му споделили за наличието на 100% информация, че 50% от състава на ВСУ са корумпирани, а други 50% - руски агенти.
[offtopic]И какво излиза - в украинските въоръжени сили некорумпирани са били само руските агенти.[/offtopic]
[offtopic]И какво излиза - в украинските въоръжени сили некорумпирани са били само руските агенти.[/offtopic]
Believe in her, if you are able...
В следващия си живот искам да се преродя в птица. Вече съм си направил списък върху кого ще сера.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
[wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14732410_1068989413220515_3325178127159168402_n.jpg?oh=dd5ee2ed81ea1d8fb69b085f8b8b635c&oe=589C82A7[/wrapimg]
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
- Моше, верно ли си дал на бандитите всичкото злато и пари?!?
- Ами да! Завряха ми поялник отзад и ми сложиха ютия на топките, и ги включиха в контакта!!!
- И ти? Веднага ли ги даде?
- Аааа ми не бе, да чакам да се навърти и сметка на електромера ли?!?!
- Ами да! Завряха ми поялник отзад и ми сложиха ютия на топките, и ги включиха в контакта!!!
- И ти? Веднага ли ги даде?
- Аааа ми не бе, да чакам да се навърти и сметка на електромера ли?!?!