Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Валутата на Евразийския съюз ще се казва „алтън"

Мнениеот vaskonti » 11 апр 2014 09:16

sin4ec написа:
vaskonti написа:Кое е легенда? Газпром - пълен монополист в България. Лукойл - пълен монополист. Доставка и връщане на ядрено гориво - всичко от и към едно и също място. Коя е свързващата брънка? Русия! В загадката се пита - под чий контрол сме - на Русия или ЕС?

Ми да дойдат Шел, французите и евреите да ги оправят тез нещя-къв е проблемът? И да разпробият житницата за шистов газ, та после да ядем отрова и лайна-няма проблем! Нищо не каза за щерката и задния двор, или вече си го приел като евродиректива?

Нищо не казвам за щерката и задния двор защото, ако моето е мит и легенда, то това не е дори такова. Само ще ти напомня, че в някои от държавите в този бъдещ съюз задния двор и женитбата между и със деца се приема за нещо съвсем нормално, при това говорим за вековна семейна традиция.
Шел, французите и евреите няма да дойдат, просто защото ние няма да го допуснем. Най-много да им дадем някоя трошичка да чоплят. Все пак ние доказано сме най-добрите защитници на руските интереси, без значение дали съвпадат с нашите или не. Към днешна дата сухите факти са такива - Русия държи цялата ни икономика за топките чрез Газпром, Лукойл и Росатом. А, забравих една много малка и незначителна подробност - същата тази "братска" Русия ни продава газта на най-висока цена в цяла Европа. Вероятно сега само Украйна ще ни задмине, но по субективни причини. А знаеш ли, че преди да достигне крайния потребител, същата тази газ минава през поне 5 посредника, всички свързани с Овъргаз и съответно Газпром?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
badboy95

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот badboy95 » 11 апр 2014 13:04

Познавам достатъчно руснаци и мога да кажа, че те гледат на нас като на чехълчета, за тях сме едноклетъчни и не само че нямат добро отношение към нас, ами си мислят, че сме били откраднали тяхната култура, едва ли не трябва да сме им васали. :shock: Тази цяла идея, че Русия иска да ни спаси от сатаната ме втрещява вече, не съм очаквал, че има толкова хора, които са все още толкова наивни. И за протокола, смятам, че САЩ също не мисли добро никому, както се казва, на държавно ниво няма вечни приятели, има вечни интереси.
[center]Съединението прави силата![/center]

Офтопик:
Image

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 11 апр 2014 13:08

badboy95 написа:Познавам достатъчно руснаци и мога да кажа, че те гледат на нас като на чехълчета, за тях сме едноклетъчни и не само че нямат добро отношение към нас, ами си мислят, че сме били откраднали тяхната култура, едва ли не трябва да сме им васали. :shock: Тази цяла идея, че Русия иска да ни спаси от сатаната ме втрещява вече, не съм очаквал, че има толкова хора, които са все още толкова наивни. И за протокола, смятам, че САЩ също не мисли добро никому, както се казва, на държавно ниво няма вечни приятели, има вечни интереси.
Хубаво ще е повече хора да прочетат мнението ти. Макар и да си само на 19, имаш поглед върху нещата, какъвто някои хора и по на 40 нямат.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 11 апр 2014 13:12

Laetitia написа:
badboy95 написа:Познавам достатъчно руснаци и мога да кажа, че те гледат на нас като на чехълчета, за тях сме едноклетъчни и не само че нямат добро отношение към нас, ами си мислят, че сме били откраднали тяхната култура, едва ли не трябва да сме им васали. :shock: Тази цяла идея, че Русия иска да ни спаси от сатаната ме втрещява вече, не съм очаквал, че има толкова хора, които са все още толкова наивни. И за протокола, смятам, че САЩ също не мисли добро никому, както се казва, на държавно ниво няма вечни приятели, има вечни интереси.
Хубаво ще е повече хора да прочетат мнението ти. Макар и да си само на 19, имаш поглед върху нещата, какъвто някои хора и по на 40 нямат.

Ей Богу, вие сериозно ли :? Тоя така бил гледал, оня онака :( Кой те гледа накриво, бе, вие като видите турчин, търчите ли да го колите :?:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 11 апр 2014 13:13

boabbb написа:Ей Богу, вие сериозно ли :? Тоя така бил гледал, оня онака :( Кой те гледа накриво, бе, вие като видите турчин, търчите ли да го колите :?:
Ти разбра ли изобщо какво се има предвид или (както обикновено) реши просто да изпляскаш поредното си мнение?

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 11 апр 2014 13:14

boabbb написа:
Laetitia написа:

Ей Богу, вие сериозно ли :? Тоя така бил гледал, оня онака :( Кой те гледа накриво, бе, вие като видите турчин, търчите ли да го колите :?:

:lol: :lol: :lol: Баце, това какво общо има? :?

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 11 апр 2014 13:16

badboy95 написа:
boabbb написа:
Laetitia написа:

:lol: :lol: :lol: Баце, това какво общо има? :?

Отговор и за двамата - уголемното е абсолютна идиотщина :!: :!: Това също ми е поредното мнение ...

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 11 апр 2014 13:18

boabbb написа:Отговор и за двамата - уголемното е абсолютна идиотщина :!: :!: Това също ми е поредното мнение ...

Ами приятел, учих в международно училище, повярвай ми, имаше много руснаци, пък ти в Кюстендил не знам къде ще ги видиш, че да знаеш. :mrgreen:

Офтопик:
Image

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 11 апр 2014 13:19

boabbb написа:Отговор и за двамата - уголемното е абсолютна идиотщина :!: :!: Това също ми е поредното мнение ...
Аз пък съм работила с руснаци и знам какъв е манталитетът им.
И не знам какви турци и колене намеси, ама твоя работа.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 11 апр 2014 13:23

badboy95 написа:

Ами приятел, учих в международно училище, повярвай ми, имаше много руснаци, пък ти в Кюстендил не знам къде ще ги видиш, че да знаеш. :mrgreen:

Звездите ми го говорят на мене ;) Съборете покрива, нека звездите влезат и във вашия дом :lol: Това, че си учил с някакви идиотчета, не би трябвало да генерализира мнението ти за 140, чи и повече милионна нация ;)

Върни се в “Свободна зона”