ЕМИЛ написа:Полиция няма ли в това село ?
Кво това?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
fcb_bg написа:И аз го гледах. Ебаси стадото, честно! На неколко мангала нема да се опънат, ми ще им снасят маса време. Овци!
Red_Neck написа:Brabam написа:Цяло село не може да хване 3 мангала и да ги обеси на първото налично дърво ?
А после?
Приятел на баща ми бе осъден за това, че бе поставил вълчи капан във вилното си място и един мангал се "хвана". Човекът има малка виличка с прилично дворче и си отглежда там дребни зеленчуци и десетина плодни дръвчета. Писнало му да му крадат продукцийката по тъмно и сложил капан сред овошките.
Манго се хванал и капана му счупил крака, но на баща ми приятеля го отнесе в съда.
Blue1914 написа:fcb_bg написа:И аз го гледах. Ебаси стадото, честно! На неколко мангала нема да се опънат, ми ще им снасят маса време. Овци!
Има села, които просто биват превзети от ромите- трудно някое гаснещо село със застарявощо население може да скочи на махала с повече от 20-30 млади циганина.
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:,,Земята на Ботев и Левски отдавна бе робска земя,но жертва паднаха те за мир и свобода.Кой люби народа поробен и пази завета велик-негова е славата.Той остава на страната вечен войник''.Нашата съдба е в нашите ръце.Левски,ЦСКА,Ботев и Локо Пд с по два рейса ултраси могат да решат всеки проблем.Като се включат от Стара Загора,Бургас Варна и с един размах всеки проблем ще е решен.С циганите по цигански.Хавана клуб е ром.миризливците са мангали.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта