Циганска престъпност, новини и случки свързани с цигани

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Re: Село на бунт – роми им сбират такса "спокойствие"

Мнениеот Син до гроб_ » 16 мар 2015 14:18

ЕМИЛ написа:Полиция няма ли в това село ? :?

Кво това? :lol: :lol: После се чудят що им се смее и подиграва цялата държава.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 16 мар 2015 14:21

,,Земята на Ботев и Левски отдавна бе робска земя,но жертва паднаха те за мир и свобода.Кой люби народа поробен и пази завета велик-негова е славата.Той остава на страната вечен войник''.Нашата съдба е в нашите ръце.Левски,ЦСКА,Ботев и Локо Пд с по два рейса ултраси могат да решат всеки проблем.Като се включат от Стара Загора,Бургас Варна и с един размах всеки проблем ще е решен.С циганите по цигански.Хавана клуб е ром.миризливците са мангали.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 16 мар 2015 14:23

Ебахти овчедушието имат тези хора, даже не ги съжалявам.Как може 100 човека да се оставят на 20 разпасани мангали.В краен случай плащаш на 10 мутри, даваш координати и всичко е уредено.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 16 мар 2015 14:23

fcb_bg написа:И аз го гледах. Ебаси стадото, честно! На неколко мангала нема да се опънат, ми ще им снасят маса време. Овци!

Има села, които просто биват превзети от ромите- трудно някое гаснещо село със застарявощо население може да скочи на махала с повече от 20-30 млади циганина.

По принцип съм радетел за интеграция на ромите и намеса на държавата, но в такива случаи на ромски произвол по селата, където държавата ОТКАЗВА да се намеси, наистина трябва да играе пръта... или някаква друга форма на самоорганизирано местно законодателство. :oops:

way
Контакти:

Мнениеот way » 16 мар 2015 14:23

Има много решения с циганите ама в държавата са путки и няма как да стане нали сме европейци и не искаме комунизъм и т.н.

Най крайното решение даваш им срок да се изнесат от държавата след това всеки останал разстрел

urkoto

Мнениеот urkoto » 16 мар 2015 14:27

Red_Neck написа:
Brabam написа:Цяло село не може да хване 3 мангала и да ги обеси на първото налично дърво ?

А после?

Приятел на баща ми бе осъден за това, че бе поставил вълчи капан във вилното си място и един мангал се "хвана". Човекът има малка виличка с прилично дворче и си отглежда там дребни зеленчуци и десетина плодни дръвчета. Писнало му да му крадат продукцийката по тъмно и сложил капан сред овошките.
Манго се хванал и капана му счупил крака, но на баща ми приятеля го отнесе в съда.

Затова и доктрината Урец ще става все по-актуална в милата ни татковина. Истината е, че наистина си трябват по-крайни противодействия на крайните действия на тази чума. За съжаление обаче все още обществото няма воля за това. В един момент обаче Уреца подозира, че обществото ни ще претърпи много сериозна метаморфоза и ще се получи категоричен триумф на волята на българския народ 8-)
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 16 мар 2015 14:28

ЕМИЛ написа:Полиция няма ли в това село ? :?

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ти верно ли питаш? :)

Друг случай от едно село в Пловдивско. Мангал дал пари на заем на свой авер. Времето минава, авера не връща парите. Манго отива с 2-ма, намира си авера и го вкарва в багажника на колата с думите: "Кат' ми ги върнеш, ше те пусна!" :)
Забравил, обаче да провери авера за мобилен телефон, а онзи имал :)
Авера звъни на 112 и се оплаква, че е отвлечен и се намира в багажник на кола и дава адреса на манго.
Полицията пристига след около 5 часа и намират авера ни жив, ни умрял.
Манго в панделата за отвличане,а авера debt free ..... поне до излизането на манго от затвора! :)

ПП: Историята ми я разказа мой роднина, който е следовател.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 16 мар 2015 14:32

Blue1914 написа:
fcb_bg написа:И аз го гледах. Ебаси стадото, честно! На неколко мангала нема да се опънат, ми ще им снасят маса време. Овци!

Има села, които просто биват превзети от ромите- трудно някое гаснещо село със застарявощо население може да скочи на махала с повече от 20-30 млади циганина.

Има такива села, съгласен съм. Ама тези хора имат деца, внуци, братя, те къде спат? Баси овчата нагласа. Ще се оставят на неколко мангала да ги правят сами да си говорят и да циврят по тв.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 16 мар 2015 14:37

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:,,Земята на Ботев и Левски отдавна бе робска земя,но жертва паднаха те за мир и свобода.Кой люби народа поробен и пази завета велик-негова е славата.Той остава на страната вечен войник''.Нашата съдба е в нашите ръце.Левски,ЦСКА,Ботев и Локо Пд с по два рейса ултраси могат да решат всеки проблем.Като се включат от Стара Загора,Бургас Варна и с един размах всеки проблем ще е решен.С циганите по цигански.Хавана клуб е ром.миризливците са мангали.

Това няма как да стане, понеже за "ултрасите" най-важен е отбора им, колкото и да е тъпо. Даже за Катуница на репортажите някои фенове уточняваха от кой отбор са... Не е малко простотията и сред феновете, които принципно са патриоти.

Върни се в “Свободна зона”