Циганска престъпност, новини и случки свързани с цигани
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Двама цигани пребиха млада майка за 20 лева
Първото нещо което ми мина през ума беше, :Дее.а държавата смотана, кочина ! И още много неповтарящи се псувни за около половин час. След това се замислих какво може да се направи ? освен да се подават сигнали до разните измислени агенции, като БХК и производните и, друго демократично няма какво. До кога ще продължава циганския тормоз над хората ? Не говоря само за чисто физическата му страна, ами и онази до болка позната "дайте помощи бате" , "ние не крадем бе, берем си" итн. Не съм расист, но тази паплач т.е. орда, както искате така я наричайте не може да бъде интегрирана по ниакакъв начин. Прави беше Саркози преди години като каза, че само един човек се е опитал да ги интегрира около 1940-1945, обаче и той не успя до край. До кога тази държава ще поощрява мангустите и ще тъпче Българите ? Тези хомонещо си, трябва да знаят че има правила и закони които да се спазват, че освен права имат мноооого задължения,че трябва да се работи а не само да взимат пари от депутатите и да крадат, да плащат осигуровки , билети в гт итн итн. Жалко за тази жена, дано психически се възстанови по бързо.
Село на бунт – роми им сбират такса "спокойствие"
Здравейте от Уреца. На Уреца му е интересно, как бихте коментирали тази новина? Това нормално ли е? От друга страна, дали пък това не значи, че голяма част от българската общественост вече е дорасла за прилагането на практика на доктрината Урец? За чиста и свята националсоциалистическа република?
Прочети още на: http://www.dnes.bg/stranata/2015/03/16/ ... e.257433,3
Цяло село се вдигна на бунт срещу самонастанила се ромска фамилия.
В село Чомаковци, Община Червен бряг, с години хората са тормозени от трима братя, които "превзели" изоставени къщи, биели местните жители и ги изнудвали за пари.
Местните многократно са подавали жалби в полицията, но резултат нямало.
"През годините проблемите с всеки изминал ден се задълбочават. Засега няма никакво решение на проблема. Вследствие на жалбите на хората, ромите са викани в полицията, предупреждават ги и до там”, обясни кметът на селото Павел Иванов.
Хората дори твърдят, че братята събират такса "спокойствие", за да не бият и ограбват.
Георги, Петко и Минчо са от луковишкото село Беленци. Преди 25 години заедно със семействата си се преселили в село Чомаковци.
Най-големият от братята - Петко е излежал няколко присъди за извършени кражби. Преди две седмици излязъл от затвора.
Твърди обаче, че никога семейството му не е заплашвало или изнудвало за пари хората в селото.
Прочети още на: http://www.dnes.bg/stranata/2015/03/16/ ... e.257433,3
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
Re: Село на бунт – роми им сбират такса "спокойствие"
И аз го гледах. Ебаси стадото, честно! На неколко мангала нема да се опънат, ми ще им снасят маса време. Овци!
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
До там ни докараха мошетолерастията и евроатлантическите "ценности". Истината е, че единствено и само едно радикално решение като доктрината Урец би спасило нацията в настоящата ситуация.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
- Red Warrior
- Контакти:
Когато няма правосъдие се тига до саморазправа. Това ще се случи и с ДПС един ден, ако не ги вкарат в дранголника.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Цяло село не може да хване 3 мангала и да ги обеси на първото налично дърво ?
Ч-Б П Д В Е М
Brabam написа:Цяло село не може да хване 3 мангала и да ги обеси на първото налично дърво ?
Brabam написа:Цяло село не може да хване 3 мангала и да ги обеси на първото налично дърво ?
А после?
Приятел на баща ми бе осъден за това, че бе поставил вълчи капан във вилното си място и един мангал се "хвана". Човекът има малка виличка с прилично дворче и си отглежда там дребни зеленчуци и десетина плодни дръвчета. Писнало му да му крадат продукцийката по тъмно и сложил капан сред овошките.
Манго се хванал и капана му счупил крака, но на баща ми приятеля го отнесе в съда.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Red_Neck написа:Brabam написа:Цяло село не може да хване 3 мангала и да ги обеси на първото налично дърво ?
А после?
Приятел на баща ми бе осъден за това, че бе поставил вълчи капан във вилното си място и един мангал се "хвана". Човекът има малка виличка с прилично дворче и си отглежда там дребни зеленчуци и десетина плодни дръвчета. Писнало му да му крадат продукцийката по тъмно и сложил капан сред овошките.
Манго се хванал и капана му счупил крака, но на баща ми приятеля го отнесе в съда.
Значи до мангалите на клона требе да виснат и десетина съдии и 50 депутата. МислА че ефект ше има.
Полиция няма ли в това село ?