Вицове, комични случки и изказвания
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Виц
много яко

- optimistik
- Контакти:
Ей браво,гениални сте,това е много по хубаво отколкото да се дъвчете на тема Левски и ЦСКА.А вица и продължението му имат всички достойнства на литературна творба,поздравления на авторите му

ТОВА Е ЧУВСТВОТО
КОЕТО В НАС ГОРИ
ТОВА Е ЛЮБОВТА
ТОВА НИ Е СТРАСТА
ОБИЧАМ ЦСКА
АРМЕЕЦ ЗАВИНАГИ
КОЕТО В НАС ГОРИ
ТОВА Е ЛЮБОВТА
ТОВА НИ Е СТРАСТА
ОБИЧАМ ЦСКА
АРМЕЕЦ ЗАВИНАГИ
С Т Р А Х О Т Н О !!!!!!!
Така не съм се смял с години!
Браво!
Така не съм се смял с години!
Браво!
- fabregas_949
- Контакти:
Re: Спортни "бисери", изказвания, "култови" размисли и съждения.
хаха

[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
Re: Спортни "бисери", изказвания, "култови" размисли и съждения.
acmilan на 24 Сеп 2009 02:51
Lord VOODOO написа:
acmilan написа:
Ако разясниш смисъла на шегата ще е добре
Чакай да видим... цялата историйка си има реална предистория: просто двамата играчи освен приятели (аз поне така знам от по-стари хора, че те са били добри приятели) са били и конкуренти на принципа кой е по-по-най... Та историйката/вица е измислена именно заради това съревнование. И доколкото знам този виц е на поне 20 години....
В него се акцентира върху това, че жителите на Рим познават Петър Жеков, а не могат да познаят папата, т.е. акцентира се върху популярността на играча, но то не става само с машинално четене, трябва и акъл...
Сериозно олекваш с постоянните си опити да показваш интелектуално превъзходство.Знам твоите очевадни предпочитания към един отбор и не ме очудва това,че издигаш Жеков пред Гунди.
И тая ли тема я зацапахте!Само ще те допълня,че Жеков беше много по добър футболист от Гунди,но не бе играл за отбора от Герена за да го признаете!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Вица за тъжното канарче
Бях го забравил този самоироничен виц от 2001 когато пададнахме 13 пъти подред и сега си го припомних от Независимия. Май сега пак му е времето:
в кръчма в Кичук Париж имало клетка с канарче, което по цял ден висяло с главата надолу. веднъж един посетител попитал кръчмаря "Защо тва канарче все виси с главата надолу?", кръчмаря отговорил "Винаги така прави, когато Ботев Пловдив пада."
"А когато бие?",
"Не знам, имам го само от половин година"...
- fabregas_949
- Контакти:
Re: Вица за тъжното канарче

[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
Re: Вица за тъжното канарче
Той вица е смешен, но май напоследък започва да важи и за Левски за жалост