Националният ни интерес, ако Германия беше спечелила войната

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: Националният ни интерес, ако Германия беше спечелила войната

Мнениеот Madridist » 31 окт 2010 02:57

Информацията от Уикипедия била сбъркана, а точно ти, два коментара по-нагоре даваш линк от там. Изображение
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 31 окт 2010 03:02

Madridist написа:Информацията от Уикипедия била сбъркана, а точно ти, два коментара по-нагоре даваш линк от там. Изображение

Онази горе съм я дописвал.
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 31 окт 2010 03:02

Madridist написа:Информацията от Уикипедия била сбъркана, а точно ти, два коментара по-нагоре даваш линк от там. Изображение

Мадритски, когато си силен в копи-пейста, мисленето няма как да е силна черта.Зиги явно не е гледал поредицата "Танковете на ВСВ" по Дискавъри.Ако Шърман бяха немски, сигурно и те щяха да са по-добри от Т-34 :mrgreen: Няма да го питам с какво Шърман са превъзхождали немските... освен с простота и количество.

Сега очаквам да пусне тема и за корабите, в която да ни уверява, че проектът "Либърти" на САЩ е провал ;)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 31 окт 2010 03:04

Абе не съм с немски ник, не съм много и спец по немския, ама все ми се е струвало до сега че "panzer" си означава броня?! Явно не съм бил прав! Басси колко години съм живял в тази заблуда! Тепърва на стари години да уча езици няма как да стане, а и няколко ми стигат! На края на войната се появява едно страшно оръжие "panzerfaust", аз завалията до сега си мислих, че е било "брониран юмрук", а то да се окаже "пантерен юмрук"! Тц, тц, тц, слава тебе Господи, че ме срещна с такива "начетени" хора в този форум та да науча и аз нещо ново!

ShooterMan, силно се надявам, че нямаш нещо проблеми с ръцете, щото ние със затворени очи някъде разглобявахме "Калаша" за по 10 секунди, а ти за 10 минути?! :lol:

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 31 окт 2010 03:05

Кашчей написа:

Мадритски, когато си силен в копи-пейста, мисленето няма как да е силна черта.Зиги явно не е гледал поредицата "Танковете на ВСВ" по Дискавъри.Ако Шърман бяха немски, сигурно и те щяха да са по-добри от Т-34 :mrgreen: Няма да го питам с какво Шърман са превъзхождали немските... освен с простота и количество.

Сега очаквам да пусне тема и за корабите, в която да ни уверява, че проектът "Либърти" на САЩ е провал ;)

Въз основа на гледаното съм коригириал самата тема там.
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 31 окт 2010 03:06

Siegfried написа:Руските танкове са бракми , Пантера е бил най-бързият и същевременно точен танк в историята, ти изобщо знаеш ли какво е Пантерата всъщност ?

Ето ти коментарът дума по дума. Написал си,че Пантера е най-бързият танк в историята. Не някой друг, а точно ПАНТЕРА. И аз ти казвам,да се хванем на бас,за каквто кажеш, че "руската ламарина" Т-34 е по-бърз и по-лек от Пантерата. Съгласен ли си за баса :?:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 31 окт 2010 03:06

Madridist написа:
Siegfried написа:Руските танкове са бракми , Пантера е бил най-бързият и същевременно точен танк в историята, ти изобщо знаеш ли какво е Пантерата всъщност ?

Ето ти коментарът дума по дума. Написал си,че Пантера е най-бързият танк в историята. Не някой друг, а точно ПАНТЕРА. И аз ти казвам,да се хванем на бас,за каквто кажеш, че "руската ламарина" Т-34 е по-бърз и по-лек от Пантерата. Съгласен ли си за баса :?:

На какво ?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 31 окт 2010 03:07

Siegfried написа:

Дописвай каквото и колкото искаш, но не казвай, че среден танк тежи 44 тона-ще ти смеят всички, които поне малко са чували за танкове.Тежкият КВ е бил 47 тона, като това е бил наистина много тежък танк.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 31 окт 2010 03:09

Siegfried написа:
Madridist написа:

На какво ?

Ами,загубилят ще напише коментар с голям шрифт в ето тази тема,че не разбира от танкове :roll: А не разбрах, според теб Панцер означава Пантера,така ли :o :shock:

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 31 окт 2010 03:12

Кашчей написа:
Siegfried написа:

Дописвай каквото и колкото искаш, но не казвай, че среден танк тежи 44 тона-ще ти смеят всички, които поне малко са чували за танкове.Тежкият КВ е бил 47 тона, като това е бил наистина много тежък танк.

Извинявай, колега, ама се заяждаш и ти! Е, че бил там некви си 28,5 тона, да не е толкова голяма разликата до 44 тона? Нищо работа! Кат не е немецки, значи не струва! Нищо, че и немците са го признали, ноооо............не и Зигито! Да бяха него питали! :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Свободна зона”