как ви се занимава с глупости ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
yuliyan_rs написа:Ти ли бе, видинчанино, я кажи от къде си - КОШАВАсъ, Ново село, Лом паланка, Арчар, от къде? Защо въобще подхвана темата кой бил неприятен и кой бил гражданин като самия ти си от село?
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
iliev72 написа:От Видин.Не съм имал никога село.Нямам в живота си лято което да съм прекарал на село
Но пък редовно ходех като ученик от 3-8 клас на лагер в БерковицаЛагера беше на ДСК
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
yuliyan_rs написа:iliev72 написа:yuliyan_rs написа:Трето поколение видинчанин, че то има ли такова животно. И аз познавам много видинчани, повечето живеят в Русе и не искат и да се връщат във Видин, защо ли? Аз съм 5-то поколение русенец, живея на 200м. от входа на Градския стадион и съм един истински фен на Дунав... а видинчанин да напада Русе - да се смея ли, да плача ли? Какво означава кореняк софиянец, обясни ми, това трябва да означава възпитан човек ли, някакъв суперцивилизован гражданин ли, защото кореняк софиянци са онези 10 000 д., една голяма част от които са били и от турския етнос (Това е като с Атина, при освобождението си тя е била малко по-голяма от София, с предимно АЛБАНСКО НАСЕЛЕНИЕ) и са живяли съвсем по скотски начин и интелигенцията, която се преселва, след избора за столица, издига града. Разбира се по-голямата част от тази интелигенция е избита по време на "Народният съд"...
Питай тези видинчани от кое село родители им и ще разбереш колко са видинчани.
Познавам хора които фамилията им поне е 100г в СофияА за тези 10к жители просто забравете.
И ти не си от тези русенци които техните прародители са живели в Русе през 1877-1878
Не се обиждай , но вашият така наречен крайдунавски парк само може да си мечтае да красив колко Градската градина във Видин.И тези така наречени видинчани ги питай знаят ли къде е била детската библиотека във Видин
И като ти кажат ми драсни на лично и ще ти кажа дали въобще имат нещо от Видин или са селендури които са завършили във Видин и ги срам да кажат от кое село са
Аз съм баш от "тези русенци които техните прародители са живели в Русе през 1877-1878 "но да поясня, само от майчина страна! Прадядо и или неговия баща, не съм сиурен, е държал всички дюкянчета по главната улица в Русчук и после комунистите им ги вземат! Сега държим един гол ***, с извинение, но минало-заминало, такова е положението сега, приемаме го. Относно Крайдунавския парк, той в Русе просто не съществува, не знам как това нещо може да бъде наречено по този начин. Има проект да бъде направен, но кога ще стане, явно са само думи, поне засега. Иначе града ни е страхотен, тези сгради и дух във Видин няма как да ги видиш или усетиш, просто Видин никога не е бил "европейски" и възрожденски" град. Един път съм идвал при вас - много ме подтисна, изключително неприятен град, но затова не са виновни гражданите му, разбира се. Та кой не иска да си живее по родните места, а да трябва да ходи по софия и "кореняк софиянците" да му казват какъв селянин бил, а те "разбираш ли", са супер голямта интелигенция. Просто сме една пародия на нация и държава, нямам думи, а защо въобще трябва а спорим по оста Русе-Видин, то просто няма съпоставяне, както примерно да се сравняваме със София, те може би затова и "баш софиянците" се изтъкват с града си и че другите са "селяци", точно заради развитието му и западането на всичко, което не е столица - и затова са виновни пак комунистите, че и тези преди тях!
dreben23 написа:Аз мисля, че е една от най-важните ни дати, но като цяло нямам навика да посрещам и изпращам празници. Трябва си харчене, пиене, йедене, простотии, а нема. Може си и без това. Първата армейска титла ми е по-важна в момента, че се е случила и на светлата дата, с доста паметен резултатчек. Двоен празника начи.
Red_Neck написа:Брееееее, .... остана'а ли живи кУмунисти, че сте се зачепкали за 9.9.44 ....![]()
![]()
v.r.s. написа:Red_Neck написа:Брееееее, .... остана'а ли живи кУмунисти, че сте се зачепкали за 9.9.44 ....![]()
![]()
Как бе, това е най-важната дата. Ти не разбра ли, ако ако не се беше състояла още да живеем в кипричените си къщички на село и да копаем, а компютрите и интернет щяха да са непознати за нас.
Тези теми ги пускат хора, които още живеят в миналото и не могат да се пригодят в условията на времето в което живеем. Свикнали са някой, т.е. държавата да се грижи за тях, да им построи някакъв завод в населеното им място, в който да работят, ама ако може да е такава, както навремето, да не е много натоварена и да могат през работно време да си вършат и тяхна работа, да пият алкохол и въобще да се работи по социалистически.
Колко ли хора освен описаните щяха да се сетят за 09.09.1944 г.?
1palq4o1 написа:dreben23 написа:Аз мисля, че е една от най-важните ни дати, но като цяло нямам навика да посрещам и изпращам празници. Трябва си харчене, пиене, йедене, простотии, а нема. Може си и без това. Първата армейска титла ми е по-важна в момента, че се е случила и на светлата дата, с доста паметен резултатчек. Двоен празника начи.
Чакай пък ти да я спечелите първата, че в момента...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта