sin4ec написа:Player написа:
Нещо сравняваш един народ срещу няколко, над 15- 20 ако не бъркам, което не е никак честно. Освен ако не мислиш че Руската Федерация е само Русия. И не знам някъде да се броят само руснаците с колко са се увеличили, освен ако не броиш едни други народи за руснаци. Но понеже искаш сравнение и мерене, ще ти дам едно добро такова. Един малък Бангладеш ражда 20 пъти повече отколкото Руската Федерация и не му трябват долари, повтарям долари, както на Русия за това или жилища. Ако се възхищаваш на това как няколко народа едвам докарват прираст от 250 човека на ден, благодарение на положителната миграция, защото положителния баланс при ражданията едвам минават 50 и то за територия която е 1/8 от света. Не звучи никак впечатлящо, ама въобще. И добре че са ресурсите за да плащат и да идват чалми и цигани за да имат приръст. Но мисля, че и нашите цигани може да наминат там, след като явно ти пречат и да получат долари и жилище и да ни отърват от присъствието си. Последно няма да е зле нали?
Аз нищо не сравнявам, а давам факти как хората се борят с демографската криза... И това е извадка от мой разговор с Дипломата, не е изложение. Ако ти харесва Бангладеш-отивай там, няма лошо. Жилище и пари си имам, а и съм дал принос в борбата с демографската криза в България, за разлика от тебе.
Какво си направил или какво имаш, си е твоя работа и не те пита никой, въпреки че постоянно го изтъкваш. Мен също не ме вълнува. Всеки може да каже всичко за себе си и почти винаги на думи всички са по-по-най. Радвам се за всички, щом са толкова доволни от живота си в България, съвсем сериозно. Аз няма да заминавам форума с лични неща. Мисли си каквото искаш, а дали познаваш няма да разбереш. Иначе не приличаше на изложение, поне на мен. Пак хвалебствие към Русия и оплюване на родното. Но за безродниците това е нормално, колкото и да се прикрива, не може да се скрие напълно. И не видях и един факт за увеличаване на русначетата. Може и да има на едни други, които по паспорт ще имат на РФ, но са толкова русначета, колкото и Мохамедчетата в Англия са чисти англичани.