Не знам що е то железен гей
Като го направят задължителен предмет в училище, ще разбереш.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Не знам що е то железен гей
Тони написа:Бутам се където си искам и се забавлявам, като чета безсмислените ти брътвежи - рожба на ционистко-еврогейският ти форматиран мозък. Твоето се нарича форматиране на ниско ниво. За жалост обществото ни е пълно с дегенерати като теб. Национални предатели и дупедавци, които обясняват на останалите, че са "свободни". Щях да забравя да добавя педали и третополови, педофили и любители на инцеста. Бъди жив и здрав и свободен!
Player написа:1982 написа:Tzar_Kiro написа:GA_ veliki написа:1982 написа:Само да добавя, преди да ми бъде лепнат етикет "соросоид" и не знам още какво![]()
![]()
- мога да живея преспокойно и без САЩ.
![]()
Много си гаденсега седмици наред ще има мислене :"Как така, без Русия и без САЩ"
Много просто!!!Кланя се на Тел Авив!!!Да го беше видял как защитава със зъби и нокти ционистката доктрина в една друга тема!!!Платена ционистка подлога си е!!!Факт!!!Най официално си го призна,изключвайки другите две възможности!!!
А така ..... станах и евреин вече.![]()
Тук не съм забелязвал някой да защитава ционистка доктрина както се твърди. Не че съм видял и изчел всички теми, ама точно от Хитмена не съм усетил никакви подобни идеи и разсъждения, но да попитам все пак, като не съм сигурен, има ли такова нещо?
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа: По въпроса за Холокоста имаше един спор, дали е имало Холокост и умишлено избиване на евреи.
Player написа:Защо са тук, а не са при вожда си Путин, където няма нито един като нас тук, не знам. Това остава голяма загадка.
HoUs4oOL написа:Player написа:Защо са тук, а не са при вожда си Путин, където няма нито един като нас тук, не знам. Това остава голяма загадка.
Чакаме момента, в който българското Черноморие ще премине под руски флаг, нали сме пета колона, това ние е работата.
Player написа:То ясно, че това ви е работата, ама това нещо ще стане когато цъфнат налъмите. Приятно чакане в нашата лоша компания.
HoUs4oOL написа:Player написа:То ясно, че това ви е работата, ама това нещо ще стане когато цъфнат налъмите. Приятно чакане в нашата лоша компания.
Не знам, плейърче, нещата не вървят на добре според мен.![]()
Руснаците действат по метода на Великата Императрица и купуват имоти по земите български, идват и се заселват тук.
Ердоган си иска Кърджали, а сърбите не биха отказали да осъществят мечтата си за Стара Сърбия и да прилапат София и Софийско поле.
Дано но се стига до там, но нещата не вървят на добре според мен.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта