Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
boabbb написа:Щом казваш, че турската армия е наша, значи нямам повече въпроси, както се казва в парламента ... Да не съм видял да пишете "честит 3-ти март"![]()
Player написа:Нещо се притесняваш да пишеш без да се цензурираш ли? Освен да обиждате по най-просташкия начин друго не можете, русофилчета, защото сте си прости и тъпи. Напиши си спокойно каквото искаш, може и в действителност да се опиташ да направиш това което обещаваш, ама гледай да се съберете всички руспофилчета накуп, че не ми се занимава с някой за по 5 секунди, ако изобщо посмее в лицето нещо да ми каже. Поне като се посъберете няколко човека , може и имате малко смелост да се опитате да ми кажете нещо и да ми коства някъде към 2-3 минутки да си поиграя с вас, като ви разхвърлям.
Jorkorazporko написа:boabbb написа:Щом казваш, че турската армия е наша, значи нямам повече въпроси, както се казва в парламента ... Да не съм видял да пишете "честит 3-ти март"![]()
Четит 3ти Март! Аз нямам нищо против турците! Не харесвам Ердоган и неговото управление, но срещу турците като народ нямам нищо лично! Членството ни в НАТО прави Турция наш съюзник, и при евентуален конфликт, като такъв тяхната армия ще се бие за нашия общ интерес! Ако изобщо си способен на някакви индуктивно - дедуктивни съждания, ще разбереш за какво говоря, ако пък когнитивните ти способности са напълно закърнели, няма причина да продължаваме диалога!
ДПС не ги коментирам, за мен те са анти - българска и анти - турска партия, точно както горепосочения им приятек отвъд Босфора!
Jorkorazporko написа:boabbb написа:Щом казваш, че турската армия е наша, значи нямам повече въпроси, както се казва в парламента ... Да не съм видял да пишете "честит 3-ти март"![]()
Четит 3ти Март! Аз нямам нищо против турците! Не харесвам Ердоган и неговото управление, но срещу турците като народ нямам нищо лично! Членството ни в НАТО прави Турция наш съюзник, и при евентуален конфликт, като такъв тяхната армия ще се бие за нашия общ интерес! Ако изобщо си способен на някакви индуктивно - дедуктивни съждания, ще разбереш за какво говоря, ако пък когнитивните ти способности са напълно закърнели, няма причина да продължаваме диалога!
ДПС не ги коментирам, за мен те са анти - българска и анти - турска партия, точно както горепосочения им приятек отвъд Босфора!
diplomat написа:Jorkorazporko написа:boabbb написа:Щом казваш, че турската армия е наша, значи нямам повече въпроси, както се казва в парламента ... Да не съм видял да пишете "честит 3-ти март"![]()
Много точен коментар, напълно те подкрепям. А русофилите и руснаците да не ми говорят за Турция, щото татко им Путин отиде лично на крак пред ердоганя, за да ни преебе и покаже колко сме зависими от тях.
diplomat написа:Jorkorazporko написа:boabbb написа:Щом казваш, че турската армия е наша, значи нямам повече въпроси, както се казва в парламента ... Да не съм видял да пишете "честит 3-ти март"![]()
Много точен коментар, напълно те подкрепям. А русофилите и руснаците да не ми говорят за Турция, щото татко им Путин отиде лично на крак пред ердоганя, за да ни преебе и покаже колко сме зависими от тях.
icko65 написа:Кап.Петко войвода:"Няма тояга която да избие обичта на българина към Русия".Все още е прав.
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
fcb_bg написа:Па вие си викайте, че турския аскер ви е аверче.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта