9 май-Ден на Победата!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: 9 май-Ден на Победата!

Мнениеот Кашчей » 09 май 2015 13:52

Siegfried написа:
Кашчей написа:
Achtung_Juden написа:Кашчей, благодарение на договора от Ньой.

А договорът от Ньой е подписан защото...?

Кашчей, щом и ЕМИЛ те разкри какво представляваш, значи смятай за какво става дума :mrgreen:

Пука ми, че ми дреме на старите ми обувки какво мисли Емил, или какво мислиш ти. Вече имах честта да напиша в този форум, че не съм тук, за да си създавам приятели. Такива фашизоидни елементи, като теб и него, сте ми прекалено ясни и праволинейни-за вас между черно и бяло няма нито един нюанс сиво!
Та на въпроса-Защо България е принудена да подпише Ньойския договор, готин?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 09 май 2015 13:58

Кашчей написа:
Siegfried написа:
Кашчей написа:

Кашчей, щом и ЕМИЛ те разкри какво представляваш, значи смятай за какво става дума :mrgreen:

Пука ми, че ми дреме на старите ми обувки какво мисли Емил, или какво мислиш ти. Вече имах честта да напиша в този форум, че не съм тук, за да си създавам приятели. Такива фашизоидни елементи, като теб и него, сте ми прекалено ясни и праволинейни-за вас между черно и бяло няма нито един нюанс сиво!

Ами като не знаеш има лесно - отиваш на пазара, купуваш си някой учебник или книжка за историята на България, отваряш страничките, четеш и попиваш. Етооо - колко било лесно ;) Ама се иска да си завъртиш главата малка налявоооо, малко надясноооо, да се мръднеш малко, да отидеш от точка А до точка Б - то само с мързел не стават работите ;) Като не си учил едно време, не очаквай, че аз ще ти изнасям уроци сега.
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 май 2015 14:01

Siegfried написа:
Кашчей написа:
Siegfried написа:
Кашчей написа:

Ами като не знаеш има лесно - отиваш на пазара, купуваш си някой учебник или книжка за историята на България, отваряш страничките, четеш и попиваш. Етооо - колко било лесно ;) Ама се иска да си завъртиш главата малка налявоооо, малко надясноооо, да се мръднеш малко, да отидеш от точка А до точка Б - то само с мързел не стават работите ;) Като не си учил едно време, не очаквай, че аз ще ти изнасям уроци сега.

Ти верно ли си мислиш, че не знам нищо?! Всъщност , по-удобно е да не споменеш гласно причината за този подписан от нас Ньойски договор, а можеше и да не го подписваме, нали, ако не беше октомври 1915?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 09 май 2015 14:03

Какво да празнувам на тази армия, която ни е окупирала на 9-ти септември 44-та година? Все едно да празнувам достигането до Виена на османските пълчища. Бог да прости чичо Ади, а всички български патриоти ще отбележим датата с кофа боя и баданарка пред паметника на съвеЦката армия. :mrgreen:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 09 май 2015 14:07

Siegfried написа:За 20.век - Россия-та губи войната с Япония, ПСВ, Студената война и печели ВСВ без грам дивиденти в дългосрочен план. Ай, наздраве :!: :!: :mrgreen:

Осра тезата, че Русия е източвала останалите ССР, както и страните от източния блок. Инджев ще те убие, ако го прочете.
Ама как Ивчо го досрамя да си каже на Кадиев дали е имал партийна книжка. 20 минути плю Кадиев и го заклеймява като комунист, оня му вика "Аз партийна книжка нямах. Ти?" И Ивчо заглъхна горкия, почна вода да пие и добре, че беше Ризова да закрие предаването да го отърве от резила, тоя антикомунист. :lol:
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 09 май 2015 14:10

ОПЕРАЦИЯ ЦИТАДЕЛА
Изображение
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 09 май 2015 14:11

fcb_bg написа:
Siegfried написа:За 20.век - Россия-та губи войната с Япония, ПСВ, Студената война и печели ВСВ без грам дивиденти в дългосрочен план. Ай, наздраве :!: :!: :mrgreen:

Осра тезата, че Русия е източвала останалите ССР, както и страните от източния блок. Инджев ще те убие, ако го прочете.
Ама как Ивчо го досрамя да си каже на Кадиев дали е имал партийна книжка. 20 минути плю Кадиев и го заклеймява като комунист, оня му вика "Аз партийна книжка нямах. Ти?" И Ивчо заглъхна горкия, почна вода да пие и добре, че беше Ризова да закрие предаването да го отърве от резила, тоя антикомунист. :lol:

На руското говедо му дай лочи и смуче като паразит от другите. То само нищо не може да измисли или създаде :mrgreen: И като точеха какво ? Може би спечелиха Студената война, а ? :mrgreen: Лошото е, че тези говеда завлякоха и нас. А и ти с това ИЗТОЧВАНЕ не признаваш ли всъщност ужасяващото влияние на СССР, А.К.А. Россия, върху българската държавност в периода 1944-1989г. ??? :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 09 май 2015 14:13

Siegfried написа:
fcb_bg написа:

На руското говедо му дай лочи и смуче като паразит от другите. То само нищо не може да измисли или създаде :mrgreen: И като точеха какво ? Може би спечелиха Студената война, а ? :mrgreen: Лошото е, че тези говеда завлякоха и нас. А и ти с това ИЗТОЧВАНЕ не признаваш ли всъщност ужасяващото влияние на СССР, А.К.А. Россия, върху българската държавност в периода 1944-1989г. ??? :mrgreen:

Последно - останаха без дивиденти или са точели?
Обърка ли се, шматарочето ми?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 май 2015 14:13

Red Warrior написа:Какво да празнувам на тази армия, която ни е окупирала на 9-ти септември 44-та година? Все едно да празнувам достигането до Виена на османските пълчища. Бог да прости чичо Ади, а всички български патриоти ще отбележим датата с кофа боя и баданарка пред паметника на съвеЦката армия. :mrgreen:

Победа не е извоювана само от тази армия, а е плод на общи усилия, но това е трудна за разбиране материя. Тъпото е, че ако тази армия бе капитулирала, като обединените войски в Белгия и Франция и само недомислие, или нещо скрито, ги спаси от пълно унищожение при Дюнкерк, светът щеше да яде дървото на не много по-красива диктатура от Сталинската.
Слугите са добри, докато са слуги и ти вършат работа!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 09 май 2015 14:14

[wrapimg=]https://www.cia.gov/library/center-for-the-study-of-intelligence/csi-publications/csi-studies/studies/vol50no2/graphics/774177_tan.jpg/image.jpg[/wrapimg]

Битката при Таненберг, операция "Шутирай руснака от Европа" :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”