Съществува ли Господ според вас? АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Съществува ли Господ според вас?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Мистри

Re: Господ не съществува

Мнениеот Мистри » 11 мар 2015 21:04

Ivan951 написа:
Drunken_Master написа:Каква примка,какви 20 лева,бе момче...Я се разкарай !
Никой не ти казва в какво да вярваш.На тебе някой да не би да ти втълпява да си християнин ? Или мюсюлманин ?
Вярвам в Господ,откакто се помня (имам си свои причини за това),а от 4 години се занимавам с астрология (само,че не тая на Алена,астроложката Светлина и другите мушенгии,а истинската...)
Винаги съм бил на мнение,че България е на това дередже и причината (или поне една от тях) е,че хората са атеисти и цари хаоса.Не,те не вярват в "теорията на Хаоса",а въртят гюбеци по цяла вечер.Хората тука тотално изпростяват,държавата замира отвсякъде...Ако не друго,единственото нещо,което не може да се отрече е,че БЪЛГАРИЯ Е ОСТАНАЛА ЖИВА,ЕДИНСТВЕНО И БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВЯРАТА НА ХОРАТА В ГОСПОД !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Напротив, повечето българи са вярващи, за жалост...

Повечето българи са андрешковци.Като теб.
Вярват само ,когато ги погне Той. :mrgreen:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 11 мар 2015 21:05

Ivan951 написа:
Drunken_Master написа:Каква примка,какви 20 лева,бе момче...Я се разкарай !
Никой не ти казва в какво да вярваш.На тебе някой да не би да ти втълпява да си християнин ? Или мюсюлманин ?
Вярвам в Господ,откакто се помня (имам си свои причини за това),а от 4 години се занимавам с астрология (само,че не тая на Алена,астроложката Светлина и другите мушенгии,а истинската...)
Винаги съм бил на мнение,че България е на това дередже и причината (или поне една от тях) е,че хората са атеисти и цари хаоса.Не,те не вярват в "теорията на Хаоса",а въртят гюбеци по цяла вечер.Хората тука тотално изпростяват,държавата замира отвсякъде...Ако не друго,единственото нещо,което не може да се отрече е,че БЪЛГАРИЯ Е ОСТАНАЛА ЖИВА,ЕДИНСТВЕНО И БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВЯРАТА НА ХОРАТА В ГОСПОД !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Напротив, повечето българи са вярващи, за жалост...

Ахъм, и на Бъдни вечер маат пражоли и кифтета !
А като им припари на гъза, тръгват по монастири и икони, ама то така не става...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 11 мар 2015 21:06

Христос воскресе из мертвих,
смертию смерт поправ
и сущим во гробех живот даровав.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 11 мар 2015 21:10

Мистри написа:Христос воскресе из мертвих,
смертию смерт поправ

Малко е рано за този тропар, но и неговото време ще дойде. Пост и смирение е сега, но на мен ми е трудно да не псувам, шофирайки из София...а трябва да се преборя!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 мар 2015 21:13

Eто един интересен виц, който онагледява атеистите ...

Крупен бизнесмен си карал притеснен, защото закъснявал за важна среща, от която зависела бъдещето и имането му.
Наближил сградата на срещата, но в радиус от 500 метра, не са виждало място за паркиране.
Въртял се, оглеждал, нищо.
Повторил, потретил, няма как и къде да паркира, а имал буквално 5 мин. до срещата.
При все, че бил върл атеист, той се прежалил и помолил:
- Господи, ще повярвам, че съществуваш, ако ми намериш място за паркиране, моля те, от все сърце и душа !
Изведнъж присветнало, след секунда бизнесмена се огледал, точно до входа на сградата, дето е срещата му, имало широко място за паркиране.
Паркирал, слязал, и си казал - "Какъв Бог, що се занимавам с глупости, то мястото било пред очите ми, просто не съм го видял"
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 11 мар 2015 21:16

Синьо сърце написа:
Мистри написа:Христос воскресе из мертвих,
смертию смерт поправ

Малко е рано за този тропар, но и неговото време ще дойде. Пост и смирение е сега, но на мен ми е трудно да не псувам, шофирайки из София...а трябва да се преборя!

Никога не е рано , да се възхвали Синът Божий.
Пожелавам ти успех в лутането из улиците на неверниците. ;)
С Нами Бог!
Само Левски!
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
visentii

Мнениеот visentii » 11 мар 2015 21:18

Всички в тая тема сте един голям виц.
Айде да идва Луцифер да ви разчисти...

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 11 мар 2015 21:18

Авторчето на темата е за убиване с камъни. Паразитче, ако те барне някое раче или друга смъртна болест ще повярваш и в мен. В такъв момент можем само да си пожелаем да ни пази Господ от такива болести!Амин!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 мар 2015 21:18

THE G.A.M.E написа:Eто един интересен виц, който онагледява атеистите ...

Крупен бизнесмен си карал притеснен, защото закъснявал за важна среща, от която зависела бъдещето и имането му.
Наближил сградата на срещата, но в радиус от 500 метра, не са виждало място за паркиране.
Въртял се, оглеждал, нищо.
Повторил, потретил, няма как и къде да паркира, а имал буквално 5 мин. до срещата.
При все, че бил върл атеист, той се прежалил и помолил:
- Господи, ще повярвам, че съществуваш, ако ми намериш място за паркиране, моля те, от все сърце и душа !
Изведнъж присветнало, след секунда бизнесмена се огледал, точно до входа на сградата, дето е срещата му, имало широко място за паркиране.
Паркирал, слязал, и си казал - "Какъв Бог, що се занимавам с глупости, то мястото било пред очите ми, просто не съм го видял"

А аз дали да разкажа истинска случка, от казармено време, която онагледява вярващите? Когато питаха един силно вярващ, след безкрайните му разкази за чудеса, дали, ако коленичи и се помоли на Бог, той ще го направи стар войник, а старият -новобранец.

На мен ми е безкрайно интересно как се е появил Бог на света..някой родил ли го е, след като след него всички се раждат, дори и Синът Му, или се е появил от нищото?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 11 мар 2015 21:19

Още един повод за размисъл...Световните религии са забавили технологичното развитие на човечеството с над 10 века.. Предполагам сте чували за Александрийската билиотека, чували сте, че в нея е било събрано почти всичкото знание на Древния свят, което е било на доста по-високо ниво, отколкото ни го представя съвременната наука и историография.. чули сте и че тя е била изгорена от религиозни фанатици ;) Хайде сега си представете изобретянавето на компютъра не през 20-и, а през 10-и век, например... Вероятно сега вече щяхме да пътуваме сред звездите и да търсим нов дом за вечно любопитния човек ;) А може би вече щяхме да сме открили отговорите на тези вечни въпроси, като как е създадена Вселената, има ли Висш разум и тн.. От друга страна какво пък щеше да попречи на Чингиз Хан, например, да изтреби човечеството с ядрени оръжия в завоевателните си стремежи :roll: Или пък някой мад сайънтист да унищожи планетата с някой необмислен експеримент...
Изображение

Изображение

Върни се в “Свободна зона”