Всичко за Diema Sport и Trace sport stars

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Re: Две нови спортни телевизии - Diema Sport и Trace sport stars

Мнениеот Alexx » 11 фев 2015 10:04

Бат Зико написа:
trokadero_ написа:4 лв за А група пак е много .

Глупости. Убеден съм че билетите за цирк са далеч по-скъпи,а зрелището далеч не е на същото ниво.

Циркът е изкуство. Няма място за сравнение между един плебейски спорт и едно изкуство.

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 11 фев 2015 10:18

Бат Зико написа:
парци написа:Перфектната бизнес стратегия, нали? Надуй някакви цени до безобразие за безбожно евтин продукт и убий всякакъв интерес към него. Както показва посещаемостта по нашите "стадиони" въобще.

Но на мен ми е по-интересно защо се търпят подобни откровени тролове, които не допринасят с абсолютно нищо към коя да е дискусия, освен да я разводняват.

Само дето на Лудогорец стадиона е нон-стоп пълен на домакинствата, нищо че плащат най-скъпите билети.
Що така се получава как мислиш?

А по темата казах каквото мисля-4 лева на месец са брутално смешна сума и ако някой не може да си го позволи то този някой трябва да се замисли какво прави с живота си въобще,щото тва че няма д аможе да гледа футбол по телевизията очевидно му е най-малкия проблем.

Не е въпрос до това дали някой може да си го позволи (всъщност е), а дали този продукт струва 4 лв. на месец, както дали мач от родното първенство струва 10 лв. за да го гледаш на стадиона [spoiler]не, не струват[/spoiler].
Изображение

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 11 фев 2015 10:24

lpfc_1926 написа:Денонощно ли бдиш над форума Бате Зико? :lol: Или няколко фена на Цецоу Василев пишете през един профил??? :lol: Много повече от 4 кинта ще ги дам директно на моя отбор и скоро ще имаме светлинно табло. Другите отбори не ме интересуват. Моят отбор си игртае в Пловдив домакинските, София и Коматево ей къде са, че да се притеснявам за гостуванията. Лек ден ти или ви пожелавам! 8-)

От УЕФА като разберат,че имате светлинно табло вероятно ще ви поканят да участвате в Лига Европа директно в групите :lol: Осветление имате, табло ще имате...терен и нормален стадион кога ????? Да спомена също,че Коматево е квартал на гр. Пловдив, докато Кюстендил изобщо не е част от пловдивската област.
Изображение

Потребителски аватар
Бат Зико

Мнениеот Бат Зико » 11 фев 2015 10:25

парци написа:Не е въпрос до това дали някой може да си го позволи (всъщност е), а дали този продукт струва 4 лв. на месец, както дали мач от родното първенство струва 10 лв. за да го гледаш на стадиона [spoiler]не, не струват[/spoiler].

Че чакай първо да пуснат телевизиите па тогава коментирай кое кво ше е.
Аз съм абсолютно НЕсъгласен с това че не струвало 4 лева на месец. Глупости на търкалета. Понякога стават съвсем прилични мачове и без проблем ще плащам такава символика да гледам дори Хасково как играят, да не говорим за другите отбори.

С подобно мислене като твойто пич, никога нищо няма да се промени във футбола,пък и изобщо, щото точно ей заради такова мислене-да минем тънко,безплатно ако може,да не се прецакаме, що да плащам за едикво си...сме ей на тоя хал.
Професор по география

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 11 фев 2015 10:28

Много ентусиазирани защитници на допълнителното заплащане тук.Ако някой от шефовете на Нова чете форума ще вдигне тарифата още утре :lol: . 4 лв не били нищо,ами да го направят 10 лв. тогава :lol:

Потребителски аватар
Бат Зико

Мнениеот Бат Зико » 11 фев 2015 10:30

hd29 написа:,ами да го направят 10 лв. тогава :lol:

Най-добре да го направят 50,за да стане най-сетне футбола елитен спорт с нормални зрители-нещо като Монако-екстра ше е.. :)
Професор по география

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 11 фев 2015 10:39

Най-добре си беше едно време, когато излъчването на футболни мачове ставаше в последния момент и никога не се знаеше кой мач и дали ще го излъчват. За всички останали имаше Калин Катев :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Петков
Контакти:

Мнениеот Петков » 11 фев 2015 10:47

Нова Броудкастиг Груп пуска два нови спортни канала

Нова Броудкастинг Груп разширява портфолиото си от телевизионни канали с пускането на два нови канала - Diema Sport и Trace Sport Stars. Те ще бъдат единствените в българския ефир спортни платени HD канали. Разрастването на медийната група е част от стратегията на компанията да предлага все повече разнообразно и висококачествено съдържание на зрителите.

Diema Sport ще бъде единственият спортен платен канал в българския ефир, който ще предава в HD качество най-доброто от „А” група на родното първенство, най-оспорваните дербита от Висшата лига и футбола на Острова, както и още много футбол и разнообразие от други спортове. Най-горещите и интересни лайфстайл новини за световноизвестни спортисти ще бъдат запазена марка в ефира на спортно-развлекателния Trace Sport Stars. Той ще бъде първият по рода си канал в България, посветен на живота на спортните знаменитости – начин на живот, любопитни новини, класации, любовни афери, бракове, разводи, хобита и всичко друго, което вълнува феновете.

Официалният старт на Diema Sport и Trace Sport Stars ще бъде на 21-ви февруари. Зрителите ще могат да ги прибавят индивидуално към абонаментните си пакети при обслужващите ги кабелни и сателитни оператори, които имат техническото решение да гарантират качеството и сигурността на съдържанието. Diema Sport и Trace Sport Stars ще се предлагат в пакет Diema Extra срещу месечна такса от 3,96 лв.

„Много съм щастлив, че започваме 2015 с толкова силно предложение за феновете на спорта в България - два нови спортни канала в HD качество, които нямат аналог на българския телевизионен пазар - Diema Sport и Trace Sport Stars. Тази стъпка е част от дългосрочната ни стратегия за развитие на бизнеса и предлагането на все по-разнообразно и висококачествено съдържание на нашите зрители. Тя е и резултат от значителното увеличаване на спортното съдържание, чиито права придобихме през последните няколко години”, коментира Дидие Щосел, Главен изпълнителен директор на Нова Броудкастинг Груп.

За да допълни футболното изживяване, медийната група ще изгради изцяло ново спортно студио, което ще бъде създадено по западен образец. То ще бъде оборудвано с най-съвременната техника и апаратура за видео анализи, графики и визуализация на зрелищните спортни прояви. Модерната концепция ще намери отражение и в цялостната визия на студиото – то ще бъде по-голямо и по-просторно и ще е разделено на два отделни сета, от които ще се водят коментарните студия.

Програмата на Diema Sport ще бъде с основен фокус върху срещите от „А” футболна група. Всяка седмица феновете ще проследяват всичките 6 мача от „А” група. През уикенда каналът ще излъчва и двубои от Английската висша лига. Футболното съдържание включва още срещи от други първенства и изобилие от мачове от квалификациите за Европейското първенство през 2016 г. и Световното първенство през 2018 г. в Зона „Европа”, за които Нова Броудкастинг Груп притежава правата за телевизионно и онлайн излъчване.

Боксът и баскетболът също заемат важно място в програмата на Diema Sport. Сред най-дългоочакваните спортни събития, които каналът ще излъчи, са 12-те турнира висококачествен професионален бокс на немската компания „Зауерланд Ивентс” – промоутърския клуб на Кубрат Пулев, професионалните боксови галавечери в Англия на компанията Matchroom Sport, както и Европейското първенство по баскетбол през август и септември 2015 г.

Ефирът на Diema ще продължи да излъчва двубои от Английската висша лига и мачове от българското първенство. 

Конфликтът бе ненужен... :mrgreen:

http://m.gong.bg/bg-football/a-grupa/nova-broudkastig-grup-puska-dva-novi-sportni-kanala-316088
Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 11 фев 2015 10:52

Бат Зико написа:
boabbb написа:Да, аз давам 50 лв. за карта за фитнес, обаче насреща получавам съответното качество и знам какво ще получа.

Пффффф...ахахахаха, тоя за пореден път рече да каже нещо и за пореден път се пльосна по нос. Качество бил получавал за 50 лева,ахаха, ела у Ориндж да видиш кво е качество за 2 500 на година и тогава говори...

Немал бил да дава пари щото Томов щел да си ги зима у джоба, ми изгонете Томов и си ги влагайте в базата бе, кво мрънкяш по форумите.

Много ме кефи Домусчиев как ги лекува такива като тебе: най-скъпите билети у А група и това е-ако искаш идвай на стадиона, ако не седи си у къщи и пляскай глупости у форума...

Искаш ли да не ми обясняваш, бе, асиджанец :roll: Тичай за релси и стига провокира хората ... 2500 за фитнес :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Бат Зико

Мнениеот Бат Зико » 11 фев 2015 10:56

boabbb написа:Искаш ли да не ми обясняваш, бе, асиджанец :roll: Тичай за релси и стига провокира хората ... 2500 за фитнес :lol: :lol: :lol:

Гняхахахаха, кюстендилеца без 4 кинта за футбол,буахахаха, бегай че осмърде света,комик...

P.S. Ела у Ориндж, мое да ти направат намаление като за социално слаб....ама от друга страна нормалните клиенти не искаме такива като тебе да осмърдяват атмосферата така че не,седи си на село в Кистендил по-убу...
Последна промяна от Бат Зико на 11 фев 2015 10:58, променено общо 2 пъти.
Професор по география

Върни се в “Свободна зона”