Бат Зико написа:trokadero_ написа:4 лв за А група пак е много .
Глупости. Убеден съм че билетите за цирк са далеч по-скъпи,а зрелището далеч не е на същото ниво.
Циркът е изкуство. Няма място за сравнение между един плебейски спорт и едно изкуство.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Бат Зико написа:trokadero_ написа:4 лв за А група пак е много .
Глупости. Убеден съм че билетите за цирк са далеч по-скъпи,а зрелището далеч не е на същото ниво.
Бат Зико написа:парци написа:Перфектната бизнес стратегия, нали? Надуй някакви цени до безобразие за безбожно евтин продукт и убий всякакъв интерес към него. Както показва посещаемостта по нашите "стадиони" въобще.
Но на мен ми е по-интересно защо се търпят подобни откровени тролове, които не допринасят с абсолютно нищо към коя да е дискусия, освен да я разводняват.
Само дето на Лудогорец стадиона е нон-стоп пълен на домакинствата, нищо че плащат най-скъпите билети.
Що така се получава как мислиш?
А по темата казах каквото мисля-4 лева на месец са брутално смешна сума и ако някой не може да си го позволи то този някой трябва да се замисли какво прави с живота си въобще,щото тва че няма д аможе да гледа футбол по телевизията очевидно му е най-малкия проблем.
lpfc_1926 написа:Денонощно ли бдиш над форума Бате Зико?Или няколко фена на Цецоу Василев пишете през един профил???
Много повече от 4 кинта ще ги дам директно на моя отбор и скоро ще имаме светлинно табло. Другите отбори не ме интересуват. Моят отбор си игртае в Пловдив домакинските, София и Коматево ей къде са, че да се притеснявам за гостуванията. Лек ден ти или ви пожелавам!
парци написа:Не е въпрос до това дали някой може да си го позволи (всъщност е), а дали този продукт струва 4 лв. на месец, както дали мач от родното първенство струва 10 лв. за да го гледаш на стадиона [spoiler]не, не струват[/spoiler].
hd29 написа:,ами да го направят 10 лв. тогава
Бат Зико написа:boabbb написа:Да, аз давам 50 лв. за карта за фитнес, обаче насреща получавам съответното качество и знам какво ще получа.
Пффффф...ахахахаха, тоя за пореден път рече да каже нещо и за пореден път се пльосна по нос. Качество бил получавал за 50 лева,ахаха, ела у Ориндж да видиш кво е качество за 2 500 на година и тогава говори...
Немал бил да дава пари щото Томов щел да си ги зима у джоба, ми изгонете Томов и си ги влагайте в базата бе, кво мрънкяш по форумите.
Много ме кефи Домусчиев как ги лекува такива като тебе: най-скъпите билети у А група и това е-ако искаш идвай на стадиона, ако не седи си у къщи и пляскай глупости у форума...
boabbb написа:Искаш ли да не ми обясняваш, бе, асиджанецТичай за релси и стига провокира хората ... 2500 за фитнес
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 22 госта