Превратът на 10 ноември и сделката между Горбачов и Буш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Re: Превратът на 10 ноември и сделката между Горбачов и Буш

Мнениеот Балкански Орел » 10 ное 2014 22:08

dunavfc написа:Защо им е на тия две сили да унищожат един беден, мизерен и малък народ като нашият ? Каква е логиката ? Какво им пречим ? Какво не им позволяваме да правят ?

Няма как да знам с какво точно им пречим.Аз и много хора мислят, че елита не обича православните народи, а ние конкретно защото сме и бивша комунистическа страна, едва ли не приятели на Русия.А и няма как да ни обичат, защото тяхната цел е "Световен контрол" чрез смесване на народите и загуба на етническата идентиченост, защо така не харесват патриотични партии ? Всичко е с цел един ден цяла Европа да е под едно правителство без нации.
И не вярвам на тезата, че само защото са ни продажни и некадърни политиците сме на този хал.Има причина ние да сме най-бедната и деградирала нация в Европа.
Всички виждаме как едно малцинство нарочно се стимулира да се размножава, как българите бягат и как се подменят ценностите ни.
Аз гледам фактите и няма нито един показател, който да се е подобрил през демокрацията.

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 10 ное 2014 22:08

Аз тая тема ще я оставя, ама СТАНКО няма да остави конспиративните теми и ще продължи да виси тук и да си губи своето, а и вашето време :mrgreen: Кой е истинският губещ в случая ?
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 10 ное 2014 22:09

dromihait написа:Мамин сладък Станко, промените са необратими.Въпреки че червените макаци в немалка степен запазиха икономически и властови позиции ( то не бяха Луканови куфарчета, съсипващите малкия и среден бизнес "мутри", кредитни милионери и изкуствено фалиране на банковата система + хиперинфлация, "масова" приватизация, РМД-та, обръщане на дълга в евро, многомилиардни заменки, висококомисионни неизгодни сделки), въпреки политическото ГМО- инженерство и въпреки липсата на лустрация - връщане назад няма. Набийте си го в главите.

Аз лично не искам точно онзи строй, а хубавите му неща. Нещата, които се отричат сляпо. Само защото били комунистически, видиш ли.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 10 ное 2014 22:09

Балкански Орел написа:
dunavfc написа:Защо им е на тия две сили да унищожат един беден, мизерен и малък народ като нашият ? Каква е логиката ? Какво им пречим ? Какво не им позволяваме да правят ?

Няма как да знам с какво точно им пречим.Аз и много хора мислят, че елита не обича православните народи, а ние конкретно защото сме и бивша комунистическа страна, едва ли не приятели на Русия.А и няма как да ни обичат, защото тяхната цел е "Световен контрол" чрез смесване на народите и загуба на етническата идентиченост, защо така не харесват патриотични партии ? Всичко е с цел един ден цяла Европа да е под едно правителство без нации.
И не вярвам на тезата, че само защото са ни продажни и некадърни политиците сме на този хал.Има причина ние да сме най-бедната и деградирала нация в Европа.
Всички виждаме как едно малцинство нарочно се стимулира да се размножава, как българите бягат и как се подменят ценностите ни.
Аз гледам фактите и няма нито един показател, който да се е подобрил през демокрацията.

Ми да извикаме Шеймъс да ни спаси, а ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 10 ное 2014 22:09

Какво е по-лошо от един русофил?
Отговор:Българският русофил! :)

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 10 ное 2014 22:10

Тука едно моше търся, ама нещо се прави на пръдня в гащи :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 10 ное 2014 22:10

smoothc написа:Какво е по-лошо от един русофил?

Изображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 10 ное 2014 22:11

smoothc написа:
Ние не бързаме, времето е пред нас...

Не ви и трябва,другари русофили...И срещу нас да вървите,пак не можете да ни стигнете.Просто ние сме във времето,което контролираме,а то....то от своя страна ни учи на самоконтрол :)

Ти не се обаждай, ами дал съм ти за домашно, ходи да четеш и да пишеш :)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 10 ное 2014 22:11

Siegfried написа:
Балкански Орел написа:

Ми да извикаме Шеймъс да ни спаси, а ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Най-много да ударим няколко бири с него :lol:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 10 ное 2014 22:12

smoothc написа:Какво е по-лошо от един русофил?

Верно? Звучиш като украински русофоб под Иловайск. :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Свободна зона”