wannabe написа:Смотаняк, цялата статия е внушение, че той е добър видите ли, а не лош и за затворСамо ти не го разбра
Това изречение е най-големият показател за това:
Код: Избери всички
Искахме да публикуваме подобна информация и за Делян Пеевски, но не намерихме нито ред, свързан с благотворителност и съпричастност към обществено- ценна кауза от негова страна.
И двамата в затвор! Но вашата омраза е толкова силна, че сте заслепени!
Честно,малко почна да ми омръзва да споря с идиоти,затова-последен опит и се отказвам: статията просто показва тази страна на Цв.Василев,която свинските медии удобно забравят,всичко това са факти.
Никъде не се споменава че видите ли щом Василев е толкова голям меценат и достоен мъж,то той НЕ трябва да подлежи на съдебна отговорност,споменава се просто че Сфинята Пеевски-основен противник на Василев в момента,не е направил АБСОЛЮТНО НИЩО от това което е направил Василев, но тва пък никак не му пречи да фабрикува нон-стоп лъжи да плюе и да очерня.
ОК,нали в момента тече проверка в КТБ,ако се открият нередности,престъпване на закона,неправомерни действия-нека го подведат Василев под съдебна отговорност,аз нямам проблем с това, но на фона на водевила с ужким поръчката за доставка на свинско,за който призна и самия Цацаров някак си не съм убеден че ще намерят нещо...