Ген. Атанасов: Доган е собственикът на КТБ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Plovdiv 100

Re: Ген. Атанасов: Доган е собственикът на КТБ

Мнениеот Plovdiv 100 » 17 юни 2014 12:34

Нико написа:
Cicero написа:
plovdivram написа:Cicero,
всички вие в АБСОЛЮТНОТО си НЕПОЗНАВАНЕ на нещата около самото ИЗДАВАНЕ на тази история, отново УСЛУЖЛИВО "ПРОПУСКАТЕ" една много "МАЛКА" подробност и тя е, че ОСНОВНИЯ ДВИГАТЕЛ за излизането на тази ИСТОРИЯ са САМИТЕ ФУТБОЛИСТИ и ДЕЯТЕЛИ НА "ПЛОВДИВСКИ СПОРТКЛУБ", а не "ДВАМАТА ШАМАНИ"!!! И понеже съм сигурен, че една МАЛКА част от вас са наясно с това, пускат ей' такива като теб да говорят АБСОЛЮТНИ глупости от позицията на ПЪЛНИ АНОНИМНИЦИ, защото самите ТЕ са наясно, че това са ГЛУПОСТИ, но ако не друго, то поне да опитат да КОМПРОМИТИРАТ нещата, чрез такива като ТЕБ!!! Точно и затова НЕ СЕ НАМЕРИ ДОРИ ЕДИН сред вас да излезне и ОТКРИТО да "ЗАКЛЕЙМИ" това, което си дойде на мястото!!!

Само ще ти кажа, че ТИ (поне от това, което си написал) СЪ СИГУРЕН, че дори НЕ си погледнал за какво става въпрос!!! :)

Поредната порция приказки на изуст! Книгата я имам, защото ми харесва. Определено е вложена много любов и старание при написването и! Но колкото и пъти да съм я разлиствал, попадам на множество приемания и прочитания, които се тълкуват по различен начин дори от ВАС! Ето ти пример: Как така, когато ЖСК Локомотив дава базата си и стадион Спартак на "наследника на Спортклуб", това е закриване на Локомотив в полза на Спортклуб, а когато Локомотив 1936 направи същото за Велбъжд, това е закриване на Велбъжд, в полза на Локомотив? Това е меко казано странен прочит, на едно и също събитие, със различен (желан от авторите) финал? Или още по-напред: При разформироването на ДСО, или по-скоро при отделянето на новото ДСО Локомотив, се твърди следното: ДСО Торпедо вече не е наследник на Спортклуб (нищо, че продължава да съществува), защото повечето му играчи, преминават в ДСО Локомотив (и как да е иначе, единия остава в елита, другия е пратен във трета девизия!) От тук се заключава, че след като играчите на "наследника на Спортклуб" ще продължат кариерата си в ДСО Локомотив, значи той може да се обяви за наследник на Спортклуб. (горкия Монако, вече е 20 кратен шампион на Англия!?!) А каква е позицията на авторите, при абсолютно аналогичния случай с Велбъжд? Отново изкривена на 180 градуса. Тези противоречия не са логически свързани. Поне отстрани погледнато! Това е отправено като критика, не е покана за дискусия на труда ти, който подчертавам, изглежда внушителен и роден от любов.

Просто чети внимателно и всичко ще си дойде на мястото. Идеята е че най важното на един футболен клуб е публиката,цветовете и играчите му , а не толкова неговото име. Те и жълтите взеха лиценза на Сопот , но това не ги прави Сопот. Левски е бил Динамо ,Витоша и т. н . , но вие нямате прекъсване на историята си нали?

Ало, вектата. Ти правиш ли разлика м/у лиценз и право на участие?

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 17 юни 2014 13:04

Cicero
Поредната порция приказки на изуст! Книгата я имам, защото ми харесва. Определено е вложена много любов и старание при написването и! Но колкото и пъти да съм я разлиствал, попадам на множество приемания и прочитания, които се тълкуват по различен начин дори от ВАС! Ето ти пример: Как така, когато ЖСК Локомотив дава базата си и стадион Спартак на "наследника на Спортклуб", това е закриване на Локомотив в полза на Спортклуб, а когато Локомотив 1936 направи същото за Велбъжд, това е закриване на Велбъжд, в полза на Локомотив? Това е меко казано странен прочит, на едно и също събитие, със различен (желан от авторите) финал? Или още по-напред: При разформироването на ДСО, или по-скоро при отделянето на новото ДСО Локомотив, се твърди следното: ДСО Торпедо вече не е наследник на Спортклуб (нищо, че продължава да съществува), защото повечето му играчи, преминават в ДСО Локомотив (и как да е иначе, единия остава в елита, другия е пратен във трета девизия!) От тук се заключава, че след като играчите на "наследника на Спортклуб" ще продължат кариерата си в ДСО Локомотив, значи той може да се обяви за наследник на Спортклуб. (горкия Монако, вече е 20 кратен шампион на Англия!?!) А каква е позицията на авторите, при абсолютно аналогичния случай с Велбъжд? Отново изкривена на 180 градуса. Тези противоречия не са логически свързани. Поне отстрани погледнато! Това е отправено като критика, не е покана за дискусия на труда ти, който подчертавам, изглежда внушителен и роден от любов.

Cicero,
можеш ли да ми кажеш първата част на "Хроники за Пловдивския любимец" - "Оттук започва любовта" - кой период от историята на клуба обхваща?!
Изображение

Потребителски аватар
Cicero
Контакти:

Мнениеот Cicero » 17 юни 2014 13:21

можеш ли да ми кажеш първата част на "Хроники за Пловдивския любимец" - "Оттук започва любовта" - кой период от историята на клуба обхваща?!

Не споря за това! Определено никъде в книгата, не се прави паралел, но аз я чета като любител, не през твоите очи! Книгата излезе в един период, в който 90% от привържениците на Локомотив защитаваха тезата за "поглъщането" на Велбъжд от Локо Пд. А на страниците откривам същите събития, "прочетени" от вас по коренно различен начин. Затова и всеки един обикновен читател, остава в заблуждение.
Виж ТОВА:
Нико написа:Идеята е че най важното на един футболен клуб е публиката,цветовете и играчите му , а не толкова неговото име.

вече е съвсем друга теза! Но тя върви паралелно на всичко останало (в твоята книга) и като че ли и се отдава второстепенно значение! А не е ли всъщност това смисъла на футбола? Да радва феновете на спорта ;)
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 17 юни 2014 13:29

Cicero написа:

Не споря за това! Определено никъде в книгата, не се прави паралел, но аз я чета като любител, не през твоите очи! Книгата излезе в един период, в който 90% от привържениците на Локомотив защитаваха тезата за "поглъщането" на Велбъжд от Локо Пд. А на страниците откривам същите събития, "прочетени" от вас по коренно различен начин. Затова и всеки един обикновен читател, остава в заблуждение.
Виж ТОВА:
Нико написа:Идеята е че най важното на един футболен клуб е публиката,цветовете и играчите му , а не толкова неговото име.

вече е съвсем друга теза! Но тя върви паралелно на всичко останало (в твоята книга) и като че ли и се отдава второстепенно значение! А не е ли всъщност това смисъла на футбола? Да радва феновете на спорта ;)

Ами не!! Не е само ЦВЕТОВЕТЕ, ИГРАЧИТЕ и ПУБЛИКАТА!!! Има нещо много важно, което явно си пропуснал... нещо, което е добре да си го видите и при вас - ИСТОРИЧЕСКИ РАЙОН на РАЗВИТИЕ се казва това нещо!!! ИСТОРИЧЕСКИЯ РАЙОН на развитие, който за днешния ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВСКИ СПОРТКЛУБ) винаги, ама АБСОЛЮТНО ВИНАГИ е бил този, които си е и досега - 4-ти ПЛОВДИВСКИ РАЙОН или по-друг начин казано - ИЗТОЧЕН ПЛОВДИВ!!! Тук НЯМА ВТОРОСТЕПЕННО, ТРЕТОСТЕПЕННО... Това е ИСТОРИЯ, в която НИКОЙ, ама АБСОЛЮТНО НИКОЙ в онези години НЕ СЕ Е СЪМНЯВАЛ!!! Не случайно попитах (един вид) - ЗАЩО СМЯТАТЕ, че това са НАШИ твърдения?!!! Защо не искате да приемете, че ТОВА Е ИСТОРИЯТА, КОЯТО РАЗКАЗВАТ САМИТЕ "СПОРТКЛУБЦИ"?! Да ти кажа ли защо?! Защото много по-лесно е да ни изкарате НАС ЛЪЖЦИ!!! НАЛИ?!!
Изображение

Потребителски аватар
Cicero
Контакти:

Мнениеот Cicero » 17 юни 2014 14:32

plovdivram написа:Ами не!! Не е само ЦВЕТОВЕТЕ, ИГРАЧИТЕ и ПУБЛИКАТА!!! Има нещо много важно, което явно си пропуснал... нещо, което е добре да си го видите и при вас - ИСТОРИЧЕСКИ РАЙОН на РАЗВИТИЕ се казва това нещо!!! ИСТОРИЧЕСКИЯ РАЙОН на развитие, който за днешния ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВСКИ СПОРТКЛУБ) винаги, ама АБСОЛЮТНО ВИНАГИ е бил този, които си е и досега - 4-ти ПЛОВДИВСКИ РАЙОН или по-друг начин казано - ИЗТОЧЕН ПЛОВДИВ!!! Тук НЯМА ВТОРОСТЕПЕННО, ТРЕТОСТЕПЕННО... Това е ИСТОРИЯ, в която НИКОЙ, ама АБСОЛЮТНО НИКОЙ в онези години НЕ СЕ Е СЪМНЯВАЛ!!! Не случайно попитах (един вид) - ЗАЩО СМЯТАТЕ, че това са НАШИ твърдения?!!! Защо не искате да приемете, че ТОВА Е ИСТОРИЯТА, КОЯТО РАЗКАЗВАТ САМИТЕ "СПОРТКЛУБЦИ"?! Да ти кажа ли защо?! Защото много по-лесно е да ни изкарате НАС ЛЪЖЦИ!!! НАЛИ?!!

Стига си търсил под вола теле. Я ми припомни, колко години играхте на 9-ти септември и в кой район на развитие попада гребната база!? (докато се строеше стадиона в Лаута) Това са поредните косвени фактори, които се опитваш да направиш ВАЖНИ!
Току що, разби милиони червени сърца по света! Манчестър Ю, се е преместил от Клейтън в Олд Трафорд (от източен Манчестър в югозападната част!!!), нали? Това какво трябва да означава, пречупено през призмата на твоята логика за 4-ти район? Чисто съвпадение на събития, че и двата стадиона на Локомотив се падат в източната част на града. Подчертано дебело в книгата и недоказващо НИЩО!
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 17 юни 2014 14:40

Cicero написа:
plovdivram написа:Ами не!! Не е само ЦВЕТОВЕТЕ, ИГРАЧИТЕ и ПУБЛИКАТА!!! Има нещо много важно, което явно си пропуснал... нещо, което е добре да си го видите и при вас - ИСТОРИЧЕСКИ РАЙОН на РАЗВИТИЕ се казва това нещо!!! ИСТОРИЧЕСКИЯ РАЙОН на развитие, който за днешния ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВСКИ СПОРТКЛУБ) винаги, ама АБСОЛЮТНО ВИНАГИ е бил този, които си е и досега - 4-ти ПЛОВДИВСКИ РАЙОН или по-друг начин казано - ИЗТОЧЕН ПЛОВДИВ!!! Тук НЯМА ВТОРОСТЕПЕННО, ТРЕТОСТЕПЕННО... Това е ИСТОРИЯ, в която НИКОЙ, ама АБСОЛЮТНО НИКОЙ в онези години НЕ СЕ Е СЪМНЯВАЛ!!! Не случайно попитах (един вид) - ЗАЩО СМЯТАТЕ, че това са НАШИ твърдения?!!! Защо не искате да приемете, че ТОВА Е ИСТОРИЯТА, КОЯТО РАЗКАЗВАТ САМИТЕ "СПОРТКЛУБЦИ"?! Да ти кажа ли защо?! Защото много по-лесно е да ни изкарате НАС ЛЪЖЦИ!!! НАЛИ?!!

Стига си търсил под вола теле. Я ми припомни, колко години играхте на 9-ти септември и в кой район на развитие попада гребната база!? (докато се строеше стадиона в Лаута) Това са поредните косвени фактори, които се опитваш да направиш ВАЖНИ!
Току що, разби милиони червени сърца по света! Манчестър Ю, се е преместил от Клейтън в Олд Трафорд (от източен Манчестър в югозападната част!!!), нали? Това какво трябва да означава, пречупено през призмата на твоята логика за 4-ти район? Чисто съвпадение на събития, че и двата стадиона на Локомотив се падат в източната част на града. Подчертано дебело в книгата и недоказващо НИЩО!

Преди да ми говориш за "волове и телета" вземи се ЗАПОЗНАЙ с ИСТОРИЯТА на клубовете!!! Може пък да откриеш, че ВСИЧКИ ТЕ са имали ОФИЦИАЛНИ РАЙОНИ, в които са функционирали!!! Не знам за какви КОСВЕНИ факти ми говориш!!!

НАУЧЕТЕ СИ ИСТОРИЯТА преди да ОБВИНЯВАТЕ ДРУГИТЕ!!!
Изображение

Plovdiv 100

Мнениеот Plovdiv 100 » 17 юни 2014 14:59

Я сега ми обяснете как така КТБ е на Доган, пък си търси кредити от Пеевски :) Умници ,може ли да получа отговор?

Потребителски аватар
Cicero
Контакти:

Мнениеот Cicero » 17 юни 2014 15:02

plovdivram написа:Преди да ми говориш за "волове и телета" вземи се ЗАПОЗНАЙ с ИСТОРИЯТА на клубовете!!! Може пък да откриеш, че ВСИЧКИ ТЕ са имали ОФИЦИАЛНИ РАЙОНИ, в които са функционирали!!! Не знам за какви КОСВЕНИ факти ми говориш!!!

Коя история? Разпределение, изключително административно и напълно неспазвано, или? Къде е роден Бонев? Къде тренира? Какво общо има района и защо видните бюрократи са "проспали" този факт? И само с него да свършваха примерите ... Определено си развалям мнението за авторите покрай този спор! Льбезно предлагам да спрем!

Plovdiv 100

Мнениеот Plovdiv 100 » 17 юни 2014 15:10

Столипиново не е ли в район Източен :)

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 17 юни 2014 15:17

Cicero написа:
plovdivram написа:Преди да ми говориш за "волове и телета" вземи се ЗАПОЗНАЙ с ИСТОРИЯТА на клубовете!!! Може пък да откриеш, че ВСИЧКИ ТЕ са имали ОФИЦИАЛНИ РАЙОНИ, в които са функционирали!!! Не знам за какви КОСВЕНИ факти ми говориш!!!

Коя история? Разпределение, изключително административно и напълно неспазвано, или? Къде е роден Бонев? Къде тренира? Какво общо има района и защо видните бюрократи са "проспали" този факт? И само с него да свършваха примерите ... Определено си развалям мнението за авторите покрай този спор! Льбезно предлагам да спрем!

Кое не е спазвано бе Cicero?!
Това че ТИ не си запознат с тези неща, не ги прави НЕ верни или още по-малко НЕЗНАЧИТЕЛНИ, каквито се опитваш да ги направиш!
Единствените, които НЕ са "спазвали" тези правила сте именно ВИЕ... Вие сте единствените, заради които АДМИНИСТРАТИВНО са правени "РОТАЦИИ" точно за тези неща!!! 1958-ма година заради ВАС "Спартак" са пратени от Район "Васил Коларов" в Район "Христо Ботев"... в същото време Армията ви прави стадион в ОФИЦИАЛНИЯ район на ДФС "Локомотив" Пловдив... И ако се питаш ЗАЩО Локомотив Пловдив толкова дълго играе на ГРАДСКИЯ "Девети септември", това е защото същата ГРАДСКА УПРАВА решава, че трябва да събори ст. "Локомотив-Спартак" (ако не знаеш това е името на стадиона) и с това изпраща "Локомотив" да играе на ГРАДСКИЯ стадион, ДОКАТО не бъде построен нов клубен стадион!!! Т.е. ако ти прави впечатление... ст. "Девети септември" НЕ Е КЛУБЕН, а ГРАДСКИ такъв... Локомотив играе там поради факта, че ГРАДСКАТА УПРАВА един вид му отнема (поради някакви причини) правото да играе на собствения такъв... Какво да направят от "Локомотив", че зад гърба си нямат Втора армия, която да им построи стадион за две години!!! Ама и там се наслушахме на някакви ваши "ЛЕГЕНДИ" за някакви ЖП войски, които едва ли не били много по-респектиращи от Втора армия... Нищо, че "Хр. Ботев" е построен и ЗАВЪРШЕН за ДВЕ години, а за да бъде пуснат ОФИЦИАЛНО стадиона в "Лаута" е трябвало да минат повече от 16 години при това НИКОГА не ЗАВЪРШЕН!!!

Plovdiv 100
Столипиново не е ли в район Източен :)

Да!!! Естествено!! Точно толкова ЕСТЕСТВЕНО, колкото и "Колежа"!!!
Изображение

Върни се в “Свободна зона”