За Русия обективно

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: За Русия обективно

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 дек 2013 11:03

viali69 написа:
Viktor4o_Rs написа:
Ами отиват и се оправят бе, няма да идат в Колхоза я :lol: :lol:

След Играта, ти, си вторият много тъп и заблуден тук !

Типично... Малоумника като загуби спор/дискусия, минава на персонални обиди.

Така и не даваш доказателства ПРОТИВ МОИТЕ МНЕНИЯ.
Обори ги с факти и реални неща бре, оръфляк.

А и най-мразя руска курвa да ми дава наклон на оная работа.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 30 дек 2013 16:17

Betchualeng Arnaikem написа:
DANS написа:Русия е последната колниална империя в света!

Глупости. Бившите колониални сили и САЩ също поддържат нещо като неоколониализъм, макар и теоретически държавите, в които го правят да се водят независими и т.н. Където има ресурси там те прокарват каквито са им удобни закони, ако се налага сменят и управлението на страната както с натиск така и с оръжие. Това, че жертвите им имат проформа статут на независими държави не променя реалното положение на нещата.

Пример: Либия беше ЗАВЛАДЯНА, Ирак беше ЗАВЛАДЯН, Франция се намеси във вътрешните работи на Кот д'Ивоар с френски войници. В тези страни (особено първите 2) беше наложено управление, което да позволи износ на ресурси (в случая с Либия и Ирак - петрол) за завоевателите им на удобни за тях условия.

Завоюването на 1 държава с цел налагането на послушно местно управление и използването на страната като източник на ресурси, ограничаването на местните сили, всичко това си е форма на колониализъм. Дали "държавния глава" ще се нарича губернатор или президент.. са подробности в случая.

Съгласен съм абсолютно!
Примерно Британската империя завладява и управлява колониите като ги устройва с управляващ апарат в който, слага свои хора по върховете и след това се оттегля привидно давайки независимост. По този начин населението спира да се бунтува, но продължава да робува на същите господари, които продължават да си дърпат конците, но вече в сянка. На практика стана същото и при нас с подмяната от комунизъм и планова икономика към демокрация и пазарна икономика.

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 30 дек 2013 17:01

Тук едва ли са много "обективните", но виж списание TIME определи Путин за човек на 2013 година :lol: Дали са обективни а 8-)
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

haha

Мнениеот haha » 30 дек 2013 22:21

Безкомпромисен написа:Аз за разлика от комунистическите престъпници не употребявам алкохол!А и знам , че вие комунягите си мечтаете да дойде деня , когато почина...

Глупости, тогава няма да има кого да подиграваме във форума...
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 30 дек 2013 23:55

haha написа:
Безкомпромисен написа:Аз за разлика от комунистическите престъпници не употребявам алкохол!А и знам , че вие комунягите си мечтаете да дойде деня , когато почина...

Глупости, тогава няма да има кого да подиграваме във форума...

Да точно заради това комунистическите престъпници ме заплашват денонощно по телефона със смъртни заплахи за моя живот!Но какво друго мога да очаквам от комунистически изрод , освен да заплашва и да тероризира нормалните хора!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Върни се в “Свободна зона”