Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
CS -KA -KA написа:sandi74 написа:Честит празник,Българи.Нека на този свят Български празник си пожелаем живот и здраве.
+1914. честито и от мен на всички истински българи !
Безкомпромисен написа:ГЕРБ начело с другарката Бойка Борисова, която е комунистическа престъпничка и членка на бандата БКП, са комунистически престъпници,Н ещо си ме сбъркал неуважаема съветска подлого! Да живее НВ Цар Борис III Обединител, който вие комунягите убихте!
doktora25 написа:Безкомпромисен написа:ГЕРБ начело с другарката Бойка Борисова, която е комунистическа престъпничка и членка на бандата БКП, са комунистически престъпници,Н ещо си ме сбъркал неуважаема съветска подлого! Да живее НВ Цар Борис III Обединител, който вие комунягите убихте!
Прощавай, но НВ Цар Борис трети не е ли бил отровен от Хитлер по повод отказа му да воюва срещу СССР?
iliyan написа:Като гледам бая сте се разписали а![]()
![]()
![]()
Само , че защото не си зададете въпрос къде са били баба ви и дядо ви на 9.9.1944 г.
И е хубаво да отговорите тук ! Защото моите са били в град и едва ли е щяло да бъда ратай !
И тогава за времето си дядо ми е имал средно образование ,а вашите дали са знаели да пишат а ?!
Хайде да видим кой къде е би бил според дядовците и бабите си а
Безкомпромисен написа:Е какво е виновна тя ,че баща и е бил убиец ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта