Класация за форумен ТРОЛ на годината

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Re: Класация за форумен ТРОЛ на годината

Мнениеот doktora25 » 24 юли 2013 18:50

Soulen написа:
dreben23 написа:Изчетох темичката с интерес от край до край... и се радвам, че все още не си виждам името в класациите (аз и по принцип не мога да се наместя в никакви класации), но все някога ще дойде денят на възмездието. :)

Готини момчета са всичките и не бих гласувал да ги злепоставям допълнително и без това си причиняват достатъчно и сами по 365 дена в годината, има- няма и по 60-70 пъти на денонощие, но това си е техен личен избор. :mrgreen: :)

[offtopic]Важното е да има емоции... :)[/offtopic]

Докторе ти си културен човек като повечето фенове на Байерн нищо че си бесепар далече си от форумните звезди ;)

Предполагам си се подвел, поради сходството в никовете. Ако случайно не си, да знаеш че с dreben23 не сме един и същи човек. Трудно бих се именувал така, предвид килограмите ми. :) Други никове нямам. Иначе мерси. Лично аз нямам намерение да попадна в тази категория. Амбициите ми се изчерпват с това някоя моя мъдрост (със или без кавички) да попадне в нечий подпис.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 24 юли 2013 18:58

Има няколко потребители, които са компетентни по всички въпроси, но няма да им напиша имената, защото е против правилата, а те добри и лоши са си правила, а и ще взема да им причиня дискомфорт и психологическа травма, а излишни пари за нанесени неимуществени вреди нямама, въпреки че четящи написаното вече са се досетили, че става въпрос за тях. Държа да отбележа, че не ме дразнят, а ме скапват от смях понякога, а друг път ми става жал за тях като чета "висококомпетентното" им мнение.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 24 юли 2013 19:14

doktora25 написа:
Soulen написа:
dreben23 написа:Изчетох темичката с интерес от край до край... и се радвам, че все още не си виждам името в класациите (аз и по принцип не мога да се наместя в никакви класации), но все някога ще дойде денят на възмездието. :)

Готини момчета са всичките и не бих гласувал да ги злепоставям допълнително и без това си причиняват достатъчно и сами по 365 дена в годината, има- няма и по 60-70 пъти на денонощие, но това си е техен личен избор. :mrgreen: :)

[offtopic]Важното е да има емоции... :)[/offtopic]

Докторе ти си културен човек като повечето фенове на Байерн нищо че си бесепар далече си от форумните звезди ;)

Предполагам си се подвел, поради сходството в никовете. Ако случайно не си, да знаеш че с dreben23 не сме един и същи човек. Трудно бих се именувал така, предвид килограмите ми. :) Други никове нямам. Иначе мерси. Лично аз нямам намерение да попадна в тази категория. Амбициите ми се изчерпват с това някоя моя мъдрост (със или без кавички) да попадне в нечий подпис.

Да бе верно, ама иначе имах впредвид теб, оня дребния и той трудно ще ми влезе в класацията 8-)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 юли 2013 20:01

stn написа:Има няколко потребители, които са компетентни по всички въпроси, но няма да им напиша имената, защото е против правилата, а те добри и лоши са си правила, а и ще взема да им причиня дискомфорт и психологическа травма, а излишни пари за нанесени неимуществени вреди нямама, въпреки че четящи написаното вече са се досетили, че става въпрос за тях. Държа да отбележа, че не ме дразнят, а ме скапват от смях понякога, а друг път ми става жал за тях като чета "висококомпетентното" им мнение.

Като твоето за фолЦваген и Ауди ли?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 24 юли 2013 20:05

Кашчей написа:
stn написа:Има няколко потребители, които са компетентни по всички въпроси, но няма да им напиша имената, защото е против правилата, а те добри и лоши са си правила, а и ще взема да им причиня дискомфорт и психологическа травма, а излишни пари за нанесени неимуществени вреди нямама, въпреки че четящи написаното вече са се досетили, че става въпрос за тях. Държа да отбележа, че не ме дразнят, а ме скапват от смях понякога, а друг път ми става жал за тях като чета "висококомпетентното" им мнение.

Не са прави, че примера ми не бе доказателство за глупостите, че ЦСКА ще изчезне, ако се слее с друг отбор.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 юли 2013 20:15

stn написа:
Кашчей написа:

Не са прави, че примера ми не бе доказателство за глупостите, че ЦСКА ще изчезне, ако се слее с друг отбор.

Което не пречи приравняването на фолЦваген с Ауди да е тъпо, нали!?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 24 юли 2013 20:24

Тъпо не тъпо Фолцвагена си купи Ауди и не го бърка, че задниците на Аудитата са супер отвартителни :mrgreen:

sandi74

Мнениеот sandi74 » 24 юли 2013 20:30

Благодарен съм на всички които са ме подкрепили в класацията от сърце.Большое спосибо,ребята.Победа будет за нами. :mrgreen: Всичко останало е трошене и щракане по клавиатурите от лаици. :mrgreen: ;) ФАКТ. :lol: :mrgreen:
Последна промяна от sandi74 на 24 юли 2013 21:44, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 24 юли 2013 20:36

Под трол разбирам потребител, на който само като видя аватара и не му чета мнението, защото знам, че със сигурност ще ме подразни и няма да науча нищо ново, и важно от него. Такааа, да видим кои са печелившите...

1) Кашчей Безсмъртни - лично на него съм му казвал, че не познавам друг човек освен Драго Чая, който да говори (пише) толкова много и да казва толкова малко. Освен това е специалист по всичко, контра на всички и се мисли за последна инстанция. Иначе нищо лично към момчето. ;)

2) Морячето дето много мрази ЦСКА, а си е сложил за аватар юношата на армейците - Миро Манолов. Кратко и ясно - хейтър!

3) КНДР и всичките му другарски и антикапиталистически никове.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 24 юли 2013 20:37

sandi74 написа:Благодарен съм на всички които са ме подкрепили в класацията от сърце.Большое спосибо,ребята.Победа будет за нами. :mrgreen: Всичко остана е трошене и щракане по клавиатурите от лаици. :mrgreen: ;) ФАКТ. :lol: :mrgreen:

Бате, готов съм да се обзаложа, че това "факт" го видя от мен и след това не спря да го повтаряш. Чак ми се драйфа. ;)
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Върни се в “Свободна зона”