Отпада законът за тютюнопушенето. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Отпада законът за тютюнопушенето. АНКЕТА

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Отпада законът за тютюнопушенето

Мнениеот dunavfc » 28 май 2013 16:57

CTAHKO написа:
dunavfc написа:@bozo

Бате,кво ме интересува,колко са болните от рак ? Да му мислят пушачите,длъжен ли съм,аз да ти дишам лайната на теб,само защото те мързи да излезеш навън от заведението за 5 мин. ? Кви болести,кви 5 лв.....

Никой не те кара да ходиш там,където се пуши :!: Стой си от вън на въздух и дишай дълбоко 8-)

Нали ти е ясно,че няма да има нито една дискотека в България в която да не се пуши ? Това означава,че всички,които искаме да отидем на дискотека,без да умрем от задушаване,трябва да спрем да ги посещаваме,е кой тогава е дискриминиран ?

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 28 май 2013 16:58

CTAHKO написа:]
Абе Роналдо,като искаш да не ти е задимено,ходи там,където не се пуши ;) Голям кеф е да влезеш в заведение за пушачи и да се мръщиш,че ти било задимено ;)

Забраната беше за всички заведения. Излизайте си, пушете си и всички са доволни. Вие не ни пречите и ние на вас..
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 28 май 2013 16:58

PFK_Levski написа:Комунистите почнаха да развалят постигнатото от ГЕРБ , незнам как ще се изтраят 4 години тия престъпници ! Абе .... пенсионери , вие като гласувате мислите ли бе ??????? Заради вашата пенсия , внуците ви ще страдат - божеее , божее !!

Каква пенсия,братле ? Мислиш ли,че след 4 год. ( ако издържат ) ще увеличат значително доходите на пенсионерите ?

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 28 май 2013 16:58

Red_Girl написа:
CTAHKO написа:Не съм баровец.Просто съм пушач,който има право и иска да има избор :!: Това е :!: Толкова ли е сложно за болшинството 8-)

Ми защо ние трябва да се съобразяваме с вас. Пушете си навън, никой не ви спира. Как другите могат само ние да не можем.. Аре стига глупости..

Като си заоблена ще се съобразяваш ;) Ако си умна и не искаш да се съобразяваш,няма да ходиш в такива заведения 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 28 май 2013 16:59

CTAHKO написа:
Red_Girl написа:
CTAHKO написа:Не съм баровец.Просто съм пушач,който има право и иска да има избор :!: Това е :!: Толкова ли е сложно за болшинството 8-)

Ми защо ние трябва да се съобразяваме с вас. Пушете си навън, никой не ви спира. Как другите могат само ние да не можем.. Аре стига глупости..

Като си заоблена ще се съобразяваш ;) Ако си умна и не искаш да се съобразяваш,няма да ходиш в такива заведения 8-)

Ела в София и ми покажи едно дето не се пуши и ше отида, като си толкова остър. ;)
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 28 май 2013 16:59

CTAHKO написа:
vaskonti написа:
CTAHKO написа:
dunavfc написа:@bozo

Бате,кво ме интересува,колко са болните от рак ? Да му мислят пушачите,длъжен ли съм,аз да ти дишам лайната на теб,само защото те мързи да излезеш навън от заведението за 5 мин. ? Кви болести,кви 5 лв.....

Никой не те кара да ходиш там,където се пуши :!: Стой си от вън на въздух и дишай дълбоко 8-)

А що ти не ходиш навън да пушиш?

До сега ходих заради измислените гербаджийски дискриминационни закони.Сега баницата се обърна и непушачите трябва да си научат мястото в обществото,а то е в най-отдалечения ъгъл на заведението,оградени със стъкла,като прокажните или пък у тях като ученичките и зубърчетата 8-)

Ти си яко комплексиран,злобен и отблъскващ човек бе бате,семейство имаш ли ? Въпроса ми е сериозен ?

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 28 май 2013 17:00

Red_Girl написа:
CTAHKO написа:]
Абе Роналдо,като искаш да не ти е задимено,ходи там,където не се пуши ;) Голям кеф е да влезеш в заведение за пушачи и да се мръщиш,че ти било задимено ;)

Забраната беше за всички заведения. Излизайте си, пушете си и всички са доволни. Вие не ни пречите и ние на вас..

Точно вие ни пречите 8-) Мразя когато пуша,наоколо да има нешушачи 8-) За това,на който му преча да излиза и да се маха 8-)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 28 май 2013 17:01

Red_Girl написа:
CTAHKO написа:
Red_Girl написа:

Ела в София и ми покажи едно дето не се пуши и ше отида, като си толкова остър. ;)

София Лайв Клуб 8-)

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 28 май 2013 17:01

Бате Митко написа:Много глупости се пишат тук,от много прости хора.В заведенията има зали за пушачи и зали за непушачи,който не иска да мирише на цигари влиза в залата за непушачи,на който му се пуши сяда в залата за пушачи,просто е за схващане но не и за прости хора.А колкото до фалиралите заведения и хилядите останали на улицата те са факт и най-сериозната причина е именно тая забрана.ФАКТ.

Понеже си от групата на интелигентните да те попитам нещо.....Как ще се отдели една дискотека или клуб ? Особено за дискотеката ми е много интересно...А може ли да разделим и театрите с една стъклена преграда ? Киното ? Болниците ? Що се борите за една тотално изгубена кауза ? Пушачите или ще се съобразявате или ще го духате,наистина е елементарно за схващане...

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 28 май 2013 17:01

За пореден път се убеждавам, че няма по големи гадове от повечето Българи пушачи /казвам повечето, защото има и такива, които са пушачи, но са за забраната/. Как е възможно навсякъде другаде пушачите да са наясно, че това е вреден навик с който вредят на себе си и вредят на околните и са съгласни със забраните и ограниченията, а тук това е нещо жизнено необходимо, без което не могат да живеят. Те горките остават без избор, дискриминирани са, едва ли не ограничават свободата им. И ако някой гласувал на изборите за тези, които са обещавали да премахнат забраната - думи нямам. А това, че заведенията фалирали заради забраната е пълна простотия.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Върни се в “Свободна зона”