onegavon написа:Това искане за касиране на изборите е отчаян опит на Бинокио да отложи неизбежното.Също така показва ,че въобще не му пука за обществото.Новите избори ще доведат до нови преки разходи по организацията им и още по- големи косвени за икономиката.Да правят там някакъв кабинет щото в противен случай ни чака колапс.Орешарски е сериозен човк,опитен и най- вече компетентен.При всички положения ще управлява България по - добре от глутницата милиционери.Има голям риск обаче червеното и турското лоби да го натискат за собствените си бизнесинтереси и по този начин да прецакат хубавата идея за програмен кабинет.Дано поне да се удържат една година малко да се стабилизира ситуацията пък после може да се пробват отново.
Ааааа, начи Станишев може да прави референдуми за неща които не са в компетентноста на народа и да харчи пари за това за да си види електората, а за нещо много по-важно не може?
Спомняма си, че тука преи 2-3 месеца, когато казах, че Атака ще подкрепи правителство на БСП и ДПС, ако на тези партии не им достигнат депутати привържаници на Атака ме обявиха за промит мозък и че ако Сидеров направи това, било значело неговата политическа смърт. Гледахте ли го по БТВ как с 300 зора и половин уста каза, че ще държи за 1000 лв. и 500 лв.(даже не съм сигурен дали го каза, че имах работа и точно тогава не гледах). Предполагам какво ще стане при гласуването на правителство на БСП и ДПС(уш програмно с уш извънпартиини експерти). Ще бъде прието с 121 гласа и този 1 глас ще е от Атака. Тогава не го казах, но сега казвам, че ако не стане така, ще се извиня на всички привърженици на Аткак и ще ги призная!
Ще си открия цитатите от тогава, за да не ме обявят пак за промит мозък и ще ги постна!
П.С.
Ето го мнението ми от 21.03.2013:
gong/viewtopic.php?f=53&t=131837&p=4432319#p4432319
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !