Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Предишното правителсвто и Първанов срещу ГЕРБ

Мнениеот CTAHKO » 21 дек 2010 23:58

W84me написа:
Love_ написа:Браво човече в бързината съм разменил местата на буквите, иначе за образование ок.. ! Кажи ми на колко си години и КАК според теб трябва да се оправят нещата и друг въпрос ПРЕДИШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО беше ли по-добро от сегашното. Тези кратки въпростчета ми отговори. Още мислиш ли че някой ще се появи и за 3 месеца ще дигне минималната заплата от 240 на 700 лв ? Може и да бъркам някои буквички, но ти ако си го мислиш това определено си много далече от истината !

Изобщо не си мисля,че минималната заплата скоро ще стане 700лв!Според мен предишното правителство се справяше добре,естествено имаше много грешни ходове,за това не споря.Ще ми кажете,че предишното правителство било турско и т.н. ,а това правителство какво е?Аз не съм видял нещо да се промени,да се заведе дело срещу Доган и той да бъде осъден,както се твърдеше преди изборите.За показните акции на МВР и ДАНС,които не доведоха до нищо,освен замазване на очите на хората!Не знам как ще се оправи държавата,но със сигурност няма да стане по този начин,със постоянно обвиняване на предишното управление!Бойко е най-добрият лидер,но просто хората,които е подбрал са абсолютни некадърници!

1.Братле,предишното правителство научи за световната финансова криза от телевизията :!:
2.Ако тогава бяха взети мерки вместо да покриват нещата и да поставят финансови капани на следващото правителство(без зна4ение кое е и какво е),повярвай ми сега нямаше да е толква зле финансовото положение
3.Всички резултати от каквато и да е реформа(положителни или отрицателни)или промяна,ще се усетят най-рано след 6 месеца
4.Всяко правителство първите две години от мандата си,спазва ангажиментите на предходното
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Spursy
Контакти:

Мнениеот Spursy » 22 дек 2010 00:02

delqnski47 написа:Не са в подобни размери????
Как си представяш да имаме повече корупция и укриване на данъци от Германия примерно!Мислиш ли че там може да подкупиш куката с 20 кинта!По точно с 200! :shock:
Нямаш си и на представа за какво става въпрос май а....

Чувствам се странно, сякаш си губя времето да обяснявам на дете. Затова ще ти отговоря за последно.
Представа имам, но ти очевидно или не разбираш или не искаш да разбереш.
Написал съм в предишните си постове мнението ми за сивата икономика и как тя у нас е огромен процент. Но ти явно мислиш доста елементарно, затова да поясня. Говорим за процентни съотношение. В Германия може да подкупват полицаите и с 200 евро, вместо с 20лв, НО в България подобно нещо правят 80% от шофьорите а в Германия например 20%.
В България може само половината население да си плаща данъци, а половината на тази половина да лъже за да плаща по-ниски данъци, в Германия вероятно 70% си плащат и то колкото трябва.
И накрая, да, уверявам те, че в България има повече корупция и укривания отколкото в Германия, а ти го разбирай както искаш.
Levski Sofia
Tottenham Hotspur
http://bulgariaspurs.com

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 22 дек 2010 00:15

W84me написа:
Love_ написа:Стига с тези заплати от 240 лв бе ! Кой човек със стаж и каквато и да е работа използваща акъла си взима 240 лв ? Продавачка на магазин може и толкова да взима !

Масово се взимат по 240лв заплати.Тове е,ако работиш на 8ч работен ден,мога да ти кажа,че тук има много хора,които работят на 7ч или на 4 часов работен ден.нямат друг избор!Не може Бойко да излиза и да казва,на българска майка да е мислила,като ги прави тия деца,това във всяка НОРМАЛНА държава щеше да стане невероятен скандал,но нашата за съжаление не е такава.

Абе как става така ? Баща ми е лекар и взема многократно повече от 240 лева ? Всичко опира до образование,като малък ако е играл по цял ден и ходил по жени/мъже и сега да се оплакваш е не върви :|
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 22 дек 2010 00:15

Spursy написа:
delqnski47 написа:Не са в подобни размери????
Как си представяш да имаме повече корупция и укриване на данъци от Германия примерно!Мислиш ли че там може да подкупиш куката с 20 кинта!По точно с 200! :shock:
Нямаш си и на представа за какво става въпрос май а....

Чувствам се странно, сякаш си губя времето да обяснявам на дете. Затова ще ти отговоря за последно.
Представа имам, но ти очевидно или не разбираш или не искаш да разбереш.
Написал съм в предишните си постове мнението ми за сивата икономика и как тя у нас е огромен процент. Но ти явно мислиш доста елементарно, затова да поясня. Говорим за процентни съотношение. В Германия може да подкупват полицаите и с 200 евро, вместо с 20лв, НО в България подобно нещо правят 80% от шофьорите а в Германия например 20%.
В България може само половината население да си плаща данъци, а половината на тази половина да лъже за да плаща по-ниски данъци, в Германия вероятно 70% си плащат и то колкото трябва.
И накрая, да, уверявам те, че в България има повече корупция и укривания отколкото в Германия, а ти го разбирай както искаш.

Ама ти сериозно ли си верваш това за шофьорите в Германия че били 20%???Там шофьорите си карат по правилата?
Не случайно ти дадох пример с Германия защото доста време бях там и знам каква е ситуацията!Не коментирай неща,от които не си запознат и моля да престанете с тва ''коментирам с някакво дете''! :lol: Щом като някой не ти е на мнението и то директно го прави пишлеме и т.н.

А това,че сме имали повече укривания от Германия го оставам без коментар и няма изобшо никакъв смисъл да те разубеждавам(а и не ми е притрябвало,въпреки че мога,ако разбереш какво ще ти напиша....)
Последна промяна от delqnski47 на 22 дек 2010 00:18, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 22 дек 2010 00:18

Spursy да те попитам,а тези 50% от българите,които си плащат данъците, къде отиват парите им-магистрали ли се строят, дупки ли се запълват, паркове за отдих ли се оправят и т.н. Да не говорим за абсурдните здравни осигуровки, уж си здравно осигурен,а ако ти се наложи да отидеш на лекар,разбираш,че това не го покривало Здравната каса,онова също и накрая трябва да си платиш всичко.
Искам да кажа и,че политиците в България са представителна извадка на населението ни. Много българи живеят с илюзията,че страната е съставена от 7 милиона трудолюбиви и честни хора и има едни 240 измамници,които точно те са в НС. Голяма част от нацията ни е адски мързелива(този мит за трудолюбието на българина,отдавна е останал в романите на Елин Пелин) ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 дек 2010 00:22

vladitol написа:Абе как става така ? Баща ми е лекар и взема многократно повече от 240 лева ? Всичко опира до образование,като малък ако е играл по цял ден и ходил по жени/мъже и сега да се оплакваш е не върви :|

Аз пък познавам медицински сестри,които вземат по 300лв за тях какво ще кажеш?Хора,имам чувството,че не живеете в България...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 22 дек 2010 00:23

Madridist написа:Spursy да те попитам,а тези 50% от българите,които си плащат данъците, къде отиват парите им-магистрали ли се строят, дупки ли се запълват, паркове заотдих ли се оправят. Да не говорим за абсурдните здравни осигуровки, уж си здравно осигурен,а ако ти се наложи да отидеш на лекар,разбираш,че това не го покривало Здравната каса,онова също и накрая трябва да си платиш всичко.
Искам да кажа и,че политиците в България са представителна извадка на населението ни. Много българи живеят с илюзията,че страната е съставена от 7 милиона трудолюбиви и честни хора и има едни 240 измамници,които точно те са в НС. Голяма част от нацията ни е адски мързелива(този мит за трудолюбието на българина,отдавна е останал в романите на Елин Пелин) ;)

Точно затова си говорим, сега се строй. Това искам аз. Предишното правителство нищо не правеше. Може да има гафове, може да не е като хората(визуално). При тръгване на правенето на залата в София, какви бяха коментарите Бойко пак си прави ПР. Вижте залата в момента ? Така мислите, че Бойко говори само глупости и само се надува като пуяк. Но всичко, което е казал че ще си построи е било построено.
Последна промяна от Love_ на 22 дек 2010 00:27, променено общо 1 път.
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 22 дек 2010 00:24

W84me написа:
vladitol написа:Абе как става така ? Баща ми е лекар и взема многократно повече от 240 лева ? Всичко опира до образование,като малък ако е играл по цял ден и ходил по жени/мъже и сега да се оплакваш е не върви :|

Аз пък познавам медицински сестри,които вземат по 300лв за тях какво ще кажеш?Хора,имам чувството,че не живеете в България...

Има голяма разлика м/у медицинска сестра и Лекар
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 22 дек 2010 00:25

W84me написа:

Аз познавам учителите дето взимат 350 лв. Това е недопустимо, но няма как да се промени. Да говорим за пари е смешно. На България ПАРИТЕ не са проблема, както човека го каза по-горе доста изчерпателно, проблема на българина е МИСЛЕНЕТО.
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 22 дек 2010 00:26

W84me написа:Аз пък познавам медицински сестри,които вземат по 300лв за тях какво ще кажеш?Хора,имам чувството,че не живеете в България...

Заплатите в България не стига,че са ниски, а се фиксират по абсурден начин. Говоря за частния сектор. Аз лично от познат знам за хотел на Слънчев бряг,където счетоводител взима по-малка заплата от сервитьорката в лоби бара на комплекса.Като не и смятам бакшишите. 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”