W84me написа:Love_ написа:Браво човече в бързината съм разменил местата на буквите, иначе за образование ок.. ! Кажи ми на колко си години и КАК според теб трябва да се оправят нещата и друг въпрос ПРЕДИШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО беше ли по-добро от сегашното. Тези кратки въпростчета ми отговори. Още мислиш ли че някой ще се появи и за 3 месеца ще дигне минималната заплата от 240 на 700 лв ? Може и да бъркам някои буквички, но ти ако си го мислиш това определено си много далече от истината !
Изобщо не си мисля,че минималната заплата скоро ще стане 700лв!Според мен предишното правителство се справяше добре,естествено имаше много грешни ходове,за това не споря.Ще ми кажете,че предишното правителство било турско и т.н. ,а това правителство какво е?Аз не съм видял нещо да се промени,да се заведе дело срещу Доган и той да бъде осъден,както се твърдеше преди изборите.За показните акции на МВР и ДАНС,които не доведоха до нищо,освен замазване на очите на хората!Не знам как ще се оправи държавата,но със сигурност няма да стане по този начин,със постоянно обвиняване на предишното управление!Бойко е най-добрият лидер,но просто хората,които е подбрал са абсолютни некадърници!
1.Братле,предишното правителство научи за световната финансова криза от телевизията

2.Ако тогава бяха взети мерки вместо да покриват нещата и да поставят финансови капани на следващото правителство(без зна4ение кое е и какво е),повярвай ми сега нямаше да е толква зле финансовото положение
3.Всички резултати от каквато и да е реформа(положителни или отрицателни)или промяна,ще се усетят най-рано след 6 месеца
4.Всяко правителство първите две години от мандата си,спазва ангажиментите на предходното