demy27 написа:Твърдо съм за забраната за пушене, с две ръце съм и за това пушачите да взимат по-ниски заплати. До един момент прояваявах толерантност и разбиране към пушачите, но когато осъзнах какви изроди са всъщност, много се радвам на закона. Колежките на работа излизат по женски през 2-3 седмици и те са точно наравно пушачки и непушачки, но когато се разбират къде да ходят уговорката винаги е една: "Ако няма да се пуши, аз няма да дойда". И от известно време не са се събирали. Значи непушачките всеки път са проявавали толерантност и са сядали с пушачките а пушачките твърдо отказват да прояват разбиране и да отидат където не се пуши. Излиза, че те не ходят по заведения за да общуват с хората а за да пушат. Така, че с такива гадове - точно това е начина - твърда забрана и никакви такива глупости - до 10 не се пуши след 10 се пуши или заведения за пушачи и непушачи. Какво излиза - до 10 цигарите са отровни, след 10 са безвредни ли? Някъде четох, че само 16 % от пушачите са спрели да ходят по заведения, заради забраната. Като се вземе в предвид и че те не ходят по заведения за да консумират нещо а за да пушат излиза, че спада в оборотите на заведенията няма да е повече от 10 %.
Да ти имам доводите-ама вие наистина сте уникални... Ти изобщо чувал ли си какво е влиянието на никотина върху човешкия организъм? И не видях да отговаряш на нещата, които съм написал, а си изтъкнал някакви дреболии между хора, които излизат заедно без да се уважават взаимно...

Да не говорим как обиждаш всички пушачи-културен човек си...
сини шампиони, както казах всичко е въпрос на култура и интелект. Аз карам със запалени фарове и си слагам коланът, откакто имам кола и не ми е необходимо да ми въвеждат закони за това. И не виждам какво неудобство е да цъкнеш копчето на фаровете или да си сложиш колана за 2 секунди и как може да го сравняваш с ограничението на пушенето? Още повече, че така директно спасяваш човешки животи. А като цигарите са толкова вредни защо не се забрани производството им?