За кой ще гласувате на парламентарни избори 2013 ако са днес

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: За кой ще гласувате на парламентарни избори 2013 ако са днес?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: За кой ще гласувате на парламентарни избори 2013 ако са днес

Мнениеот dunavfc » 09 дек 2012 13:38

venger написа:
dunavfc написа:
venger написа:
Причината е същата,поради която го правят и семействата в Португалия,Испания,Гърция,Ирландия,Италия и много други...СВЕТОВНА КРИЗА

Ти сериозно ли смяташ, че хората се чувстват зле заради световната криза?

Не,разбира се,хората изобщо не се чувстват зле от кризата,сигурно ги мъчи повече,напрежението в близкият изток през последните глави..мислете малко с тия глави,не ми се четат малоумни писания...

Ти сериозно ли мислиш, че хората в България се чувстват зле заради световната криза?

Умирам да разбера,какво тормози ежедневието на българите,моля те просветли ме !!!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 09 дек 2012 13:40

ДСБ и Иван Костов естествено :!:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 09 дек 2012 13:41

THE G.A.M.E написа:Ако няма допирни точки с други партии ( движения/коалиции ) ... На мен женицата ми се вижда принципна ( все пак накара китайците да и се мазнят и омилкват ... :lol: ) ... И смятам, че ще остане в опозиция.
Което всъщност няма да е никак лош ход !
Все пак - много по-добре е да се критикува отстрани тези, които управляват ... От колкото да си във власта и с перспектива за провал.
Опозицията няма как да се провали ... Опозицията няма слаби страни.
Кунева освен умна е и хитра ... Няколко години в опозиция, като нищо могат да изтрелят партията и ( движението ) ... Като абсолютен хегемон на по-следващите избори. ;)

Може би наистина би било по-добре за нея да остане в опозиция, но нали се сещаш че вариант БСП+ДПС+Кунева или вариант ГЕРБ+Кунева+евентуално още някой са в пъти по-вероятни от алтернативи като ГЕРБ+БСП или ГЕРБ+ДПС, а правителство все пак трябва да бъде сформирано. По принцип както левите, така и десните охотно се коалират с либерали, така че всички първо нея ще я канят на масата за преговори, а сближаването откъм идеи мисля че сравнително лесно ще се получи.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 09 дек 2012 13:43

Blue1914 написа:
Без име написа:Радвам се, че виждам и други симпатизанти на ДСБ във форума! Цели 13 гласа! Да се надяваме, че само моя е фиктивен (нямам 18 и не мога да гласувам на реалните). Само ми е интересно хората, които са посочили СДС, какви са им мотивите да гласуват за оня глупак карловския "син" ? :shock:
Надявам се, че ще се осъзнаят и ще подкрепят истинското дясно и синьо - ДСБ!

Не мога да си представя, че сънародниците ми ще допуснат да живея в България, в която СДС няма никаква парламентарна група. :roll: Аз поне няма да го допусна. Тази партия е символ на надеждата за интелигентните и помнещи малко повече от маймуни хора, че някой ден на власт могат да дойдат рационални и вършещи работа хора, готови да жертват себе си и кариерите си в името на България. За тази, за съжаление мъничка част от обществото, СДС е като черешовото топче за възстаниците... Може да е празно откъм съдържание, но е много важно като символ на надеждата, че нещата все пак ще тръгнат към по-добро и към успех. ;)

Костов за мен е доказал, че поставя силното си властолюбие пред националните и "сините" интереси. ;) Какви ли не врътки не направи, мислейки тарикатски схеми в перспектива, които един ден ще го докарат отново начело на държавата чрез новата му и чистичка партия. Сега, от много разграничаване поради лични интереси, вместо да се чуди дали ще стане министър-председател на едни силни ОДС, Костов се чуди дали ще влезе в парламента изобщо... :roll:

Иначе е най-добрият посткомунистически министър-председател, спор няма.

Само дето ние мислим за кого ще гласуваме, а вие сте поддръжници на една невероятна идея, която обаче от доста време я няма. И докато ние няма да гласуваме за оня карловски идиот, вие можете да се присъедините към нас. :)
Може да влезнем в парламента, стига старите СДС-ари да се откъснат от името. Просто СДС не е това, което трябваше да бъде. ;)
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 09 дек 2012 13:51

doktora25 написа:Присъединяването към ЕС е дълъг процес, който действително е иницииран от СДС и правителството им е извършило някои от стъпките, включително и подписването за затварянето на 3 и 4 блок на Козлодуй, което за мен е национално предателство. Но списъкът със задачи и необходими законодателни реформи, които се изискват за членството е доста дълъг и да се твърди, че преобладаващата част от тях са извършени от правителството на СДС, а партиите от тройната коалиция 6 години едва ли не са бездействали не мисля че е сериозно.

Братле,четеш ли,какво пиша или се бъзикаш с мен ? Тройната коалиция били бездействали...Казах ти,че освен СДС друга важна роля за присъединяването ни в ЕС има НДСВ,никой друг,това осъзнаваш ли го добре ? И СДС и Царя имаха мнозинство,така че вината да бъдем в НАТО И ЕС е единствено и благодарение само на тях от това по очевидно нещо няма ! Това не е мнение,това е факт !

doktora25 написа:Според мен ако БСП бяха спечелили последните избори кризата със сигурност щяхме да я усетим, както и сега я усещаме, но дали щяхме да бъдем в по-добро или по-лошо финансово състояние никой не може да каже. Обаче първо, по всяка вероятност в момента щяхме да имаме подписан договор за АЕЦ Белене, което би ни осигурило по-добро бъдеще и по-евтин ток след няколко години, а не да се хващаме за палците като останем без ядрена енергетика след като затворим 5 и 6 на Козлодуй когато им дойде времето. Второ, не искам да ме управлява човек, който води непоследователна политика, не обявява никакви политически възгледи, подписва тайно договори (АКТА), не зачита демократичните ценности (свободата на словото), не уважава образованието и науката, нарича нашите родители, баби и дядовци "лош човешки материал" и ни "храни с магистрали", а преобладаващата част от тези неща БСП нямаше да ги направят и не биха ги направили.

Да те попитам нещо ? Защо германците затварят своите ядрени централи ? Защо и в други държави вече се прокрадва идеята за затварянето на местните централи,замисли се малко ? Аз пък предпочитам точно такъв премиер,който когато усети,че е направил грешка има доблестта да каже "Сбърках","Съжалявам",както го направи в случая с убитото момиче от Перник.Аз пък искам точно,такъв премиер,който след,като хората изразят своето недоволство,конкретно за АКТА,той да има смелостта да каже "Отменяме го" и точно това е истинската демокрация.А не през 2009 год. януари на протеста,хората да бъдат смляни и мачкани от тогавашната власт.Къде го видя това не зачитане на демократичните ценности бе братле,направо понякога се шокирам,като ви чета терзанията...Нима няма един гологлав ********,който всяка вечер му изсипва на ББ и на ГЕРБ кофи с лайна ? Нима същият не кани гости от опозицията си всяка седмица ? Нима няма едни телевизии,като СКАТ и Канал 3,който са очевадна опозиция,особено първата ? Абе мислете малко с тия глави бе хора,стига с това облъчване...Аз по голяма свобода на медиите,не съм виждал никога,а тук се изкарва точно обратното :roll: Да никак не уважава образованието,само където няма университет в България,който да не получил помощи през този мандат,а за заплатите на БАН,не Бойко е виновен че са по 400-500 лв,други са виновните за това..

А за магистралите,дори нямам желание да споря,човек който може да изрече малоумието "Асфалта не се яде" е човек който няма нужда да бъде просветлен,той просто е тъп...

Потребителски аватар
asenkolev
Контакти:

Мнениеот asenkolev » 09 дек 2012 13:59

volf написа:Българският народ е високо образован, но НЕВЕРОЯТНО ПРОСТ......!
Наистина ли смятате, че изборът на която и да е партия или политик ще реши дори и един от проблемите Ви?
Нашите проблеми можем да решим само и единствено самите ние и това няма да се случи в деня на изборите.
Това може да се случи сега и колкото по-навреме толкова по-малко проблеми ще има за решаване.
Колкото повече хора застанат зад намерението си за по добър живот и колкото по- активни сме на улицата, във виртуалното пространство, социалните мрежи и във всички възможни аспекти за оказване на натиск върху настоящите и бъдещи политици толкова по-големи са шансовете да постигнем нещо в тази посока. На медиите НЕ МОЖЕ ДА СЕ РАЗЧИТА, тъй като те зависят от политическата воля и определени бизнес кръгове които обслужват, като по- скоро целят да приспят обществените настроения, като насочват вниманието към несвързани и назначителни за народа ни злободневни теми, насочвани от политическия и бизнес интерес.
Вижте, какво прави народа на другите "бели" държави. Та дори народа на фалиралата Гърция живее в пъти по-добре от нас.

+1

Всички политици по света са еднакви! Просто защото ние сме един хленчещ народ, ни се струва че нашите са много лоши. Всички сме гледали Inside Job, нали? Няма честни политици! Затова аз ще гласувам за най-малкото зло ГЕРБ, но няма да разчитам, че ББ ще ми оправи живота. А за наглостта на Сергей, просто нямам думи. След неговото управление, трябваше да се скрие някъде, за 4-5 години малко да го забравят хората. Всичко друго освен ГЕРБ, ще докара БСП-ДПС на власт.Кунева е параван, не и вярвайте! Аз два пъти съм гласувал за НДСВ и два пъти вкараха ДПС във властта! Повече никога! Кунева не е това, за което се представя! Тя е в кръга на ДС, БСП,ДПС! Зад нея стоят същите икономически структори, които стояха и зад Троината коалиция!
Изображение
Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 09 дек 2012 14:01

Умирам да разбера,какво тормози ежедневието на българите,моля те просветли ме !!!

Аз не съм тук, за да просветлявам когото и да било, а само за да изразя мнение. По въпроса за световната криза и българите мисля, че не си напълно прав и затова зададох въпроса си. Но с квалификациите за "малоумни мнения" също така мисля, че прекрачваш добрия тон и по- нататъшната "дискусия" е безсмислена.
Толкова на "политическа" тематика. Ще се видим пред урните с по 50 лв. в джоба. Дано някой и след това почерпи! :)
Лек ден!
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 09 дек 2012 14:03

volf написа:За съжаление дори и да не гласувам, подли, нагли и продажни управници ще имаме отново.
Наскоро имах спор с директора на популярна банка, който ми заяви следното:
Ти си общонационално заблуден, ако смяташ, че твоят глас е от значение!
Политическа воля за добруването на народа няма как да има!
Политиците ги назначаваме НИЕ! - Плащаме им кампаниите и поемаме значителни разходи по обезпечаването на успеха им! Тези разходи трябва да възстановите ВИЕ "НАРОДА"!
Назначените от НАС политици са длъжни да ни съдействат чрез законодателната си власт и благоприятна медийна среда за възстановяването на тези средства, както и за гарантиране на печалбите НИ.
Нима не си забелязал, че едно ОБИКНОВЕНО ЧАСТНО ДРУЖЕСТВО, КАКВОТО Е БАНКАТА, Е ПОСТАВЕНО ОТ ЗАКОНА НАД ДЪРЖАВАТА И НАРОДА.
Банката е единственото частно дружество, което може да ти присвои колибата без съд и присъда. Да изисква от теб пари, колкото и когато си поиска
въз основа на една типова бланка съставена в самата банка и поднесена ти като "ДОГОВОР ЗА КРЕДИТ". Нито един човек не може да търгува или извършва каквато и да е било дейност, без да ползува нашите "ПЛАТЕНИ УАЛУГИ". Само и единствено НИЕ можем да проследим произхода на средствата ти и да използуваме тази информация по НАШЕ УСМОТРЕНИЕ!
За съжаление това е твърде глобален процес, който започва извън пределите на България и цели да превърне народа в РОБИ НА САМОИЗДРЪЖКА!
Имено заради политическата воля на минали, настоящи и бъдещи политици в България положението на народа Е И ЩЕ БЪДЕ НАЙ- НЕБЛАГОПРИЯТНОТО спрямо целия познат "бял свят".
Съжалявам !

Най-точното мнение до тук в темата. Дано всичко го прочетат!

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 09 дек 2012 14:07

Знаете ли, ако сега ГЕРБ ни "храни с магистрали", то традиционната десница ни хранеше с идеали - за свобода, инициативност и повечето хора го разбраха това и затова стигнахте до тези ниски проценти. Никой обаче през този преход не ни е хранил с храна и не се е опитал поне да ни научи как ние сами да си я набавяме.
Всъщност, самото дясно означава да взимаш парите на хората и да ги даваш на мутрите, разчитайки че тези мутри после ще осигурят благоденствието ти, което познайте кога ще стане у нас. Проблемът е че БСП, които трябва да са леви водят една от най-десните политики с тези плоски данъци.
Хубаво е СДС-арите да се поддържате, има сред сините политици много свестни хора особено в местната власт, неведнъж и аз съм гласувал за тях, но в цялостната концепция на партията малко повече трябва да се мисли за хората и по-малко за мутрите и тогава нещата ще потръгнат. А и тази русофобщина дразни и е вредна за страната.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Парламентарни избори - 2013

Мнениеот Thsmith » 09 дек 2012 14:47

iohan.law написа:Последните-местните избори показаха, че именно за герб гласуват неграмотни и слабообразовани. Все пак едва ли има разумен и интелигентен човек, който да не вижда култа към личността - основен белег на комунистическите диктатури. По отношение на образователния ценз - освен, че е фашистко предлагам например ценз за размножаване - единствено яки и здрави момчета с умни и красиви жени!?!?! След това ценз и за определена работа, гледане на филми, посещения в дискотеки - и т.н. Не може да се пишеш демократ и да искаш да игнорираш част от населението. Все пак някой може да поиска и привържениците на костов да не се допускат до избори, защото са по - заблудени от "нормалните"...

герб в това отношение се намират на трето място... след БСП и ДПС.

---
Що се отнася до другото... сравненията ти са малоумни. Това с какви жени ще спиш, какви филми ще гледаш или какви дискотеки ще посещаваш - НЕ засяга никого друг освен теб. Това е твоя лична работа и личен избор. Съвсем друго е когато решаваш съдбата на някого друг. В конституцията пише следното
Основното образование е задължително и безплатно.
Щом някой нарушава конституцията защо да може да се възползва от правото си на глас? Още по абсурдно е човек който не може да чете и пише да казва кое е добро за държавата и за нейното управление. По-мое мнение изискването трябва да се вдигне до средно образование и да се спазва. Ако имаш дете ... не му позволяваш да си прави каквото иска на 5 години, нали? Е защо да позволяваме на някого който е на интелектуалното ниво на 5 годишен да решава нашите съдби?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Свободна зона”