doktora25 написа:Присъединяването към ЕС е дълъг процес, който действително е иницииран от СДС и правителството им е извършило някои от стъпките, включително и подписването за затварянето на 3 и 4 блок на Козлодуй, което за мен е национално предателство. Но списъкът със задачи и необходими законодателни реформи, които се изискват за членството е доста дълъг и да се твърди, че преобладаващата част от тях са извършени от правителството на СДС, а партиите от тройната коалиция 6 години едва ли не са бездействали не мисля че е сериозно.
Братле,четеш ли,какво пиша или се бъзикаш с мен ? Тройната коалиция били бездействали...Казах ти,че освен СДС друга важна роля за присъединяването ни в ЕС има НДСВ,никой друг,това осъзнаваш ли го добре ? И СДС и Царя имаха мнозинство,така че вината да бъдем в НАТО И ЕС е единствено и благодарение само на тях от това по очевидно нещо няма ! Това не е мнение,това е факт !
doktora25 написа:Според мен ако БСП бяха спечелили последните избори кризата със сигурност щяхме да я усетим, както и сега я усещаме, но дали щяхме да бъдем в по-добро или по-лошо финансово състояние никой не може да каже. Обаче първо, по всяка вероятност в момента щяхме да имаме подписан договор за АЕЦ Белене, което би ни осигурило по-добро бъдеще и по-евтин ток след няколко години, а не да се хващаме за палците като останем без ядрена енергетика след като затворим 5 и 6 на Козлодуй когато им дойде времето. Второ, не искам да ме управлява човек, който води непоследователна политика, не обявява никакви политически възгледи, подписва тайно договори (АКТА), не зачита демократичните ценности (свободата на словото), не уважава образованието и науката, нарича нашите родители, баби и дядовци "лош човешки материал" и ни "храни с магистрали", а преобладаващата част от тези неща БСП нямаше да ги направят и не биха ги направили.
Да те попитам нещо ? Защо германците затварят своите ядрени централи ? Защо и в други държави вече се прокрадва идеята за затварянето на местните централи,замисли се малко ? Аз пък предпочитам точно такъв премиер,който когато усети,че е направил грешка има доблестта да каже "Сбърках","Съжалявам",както го направи в случая с убитото момиче от Перник.Аз пък искам точно,такъв премиер,който след,като хората изразят своето недоволство,конкретно за АКТА,той да има смелостта да каже "Отменяме го" и точно това е истинската демокрация.А не през 2009 год. януари на протеста,хората да бъдат смляни и мачкани от тогавашната власт.Къде го видя това не зачитане на демократичните ценности бе братле,направо понякога се шокирам,като ви чета терзанията...Нима няма един гологлав ********,който всяка вечер му изсипва на ББ и на ГЕРБ кофи с лайна ? Нима същият не кани гости от опозицията си всяка седмица ? Нима няма едни телевизии,като СКАТ и Канал 3,който са очевадна опозиция,особено първата ? Абе мислете малко с тия глави бе хора,стига с това облъчване...Аз по голяма свобода на медиите,не съм виждал никога,а тук се изкарва точно обратното

Да никак не уважава образованието,само където няма университет в България,който да не получил помощи през този мандат,а за заплатите на БАН,не Бойко е виновен че са по 400-500 лв,други са виновните за това..
А за магистралите,дори нямам желание да споря,човек който може да изрече малоумието "Асфалта не се яде" е човек който няма нужда да бъде просветлен,той просто е тъп...