Циганска престъпност, новини и случки свързани с цигани

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Циганска престъпност, новини и случки свързани с цигани

Мнениеот Кашчей » 08 мар 2015 16:40

diplomat написа:
Кашчей написа:
diplomat написа:
Кашчей написа:
когато в районното и чупят едно ребро, щото и теглят бой ненормалните свине

А тя е в Районното защото?!

Щото е прекарала голяма част от живота си в Холандия, където да пушиш марихуана е легално, за разлика от тук. ;)

Ако в Холандия я вкарат в районното и тя започне пак така да се държи, колко ребра щеше да има счупени..или ?! Всъщност, в районното имаш ли законно право да обиждаш длъжностно лице по време на служба?

Няма да я вкарат, щото там да си пафкаш не е проблем. 8-) И няма и с пръст да я пипнат, ако ги обижда, просто ще ѝ лепнат още едно провинение, само че те няма да се държат нагло и провокативно с нея, там са други ценностите. 8-)

Не визирам поводът, за да е вкарана, а самият факт , че е там. А за холандски ценности моля не ми говори!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 08 мар 2015 16:44

Кашчей написа:Не визирам поводът, за да е вкарана, а самият факт , че е там. А за холандски ценности моля не ми говори!

Не разбирам защо пак си ми на контра? Обясних ти - полицаите я вкарват в районното със заплахи, обиди, накърняват и достойнството за една шибана трева!! Не е откраднала нищо, не е наранила някого, не е убила, не е изнасилила - за едно скапано растение! Всеки човек с достойнство и чест няма да търпи такова отношение от уникално тъпите дебелаци от 6 районно. Разбираш ли? Аз съм против това да се обиждат полицаи, то си е против закона, но не и когато това е провокирано!! Пушенето на трева не трябва да те приравнява с мангали, убийци, крадци и не знам още какви. Това е.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 08 мар 2015 16:49

diplomat написа:И защо сега почваш с обидите? По-скоро ти не си ме разбрал, ама както и да е.

Хаха, дали?!

Казах:
Betchualeng Arnaikem написа:По принцип нямат право да я бият.

А не както мислиш:
diplomat написа:Нормално е 120 килограмова свиня да налага 50 килограмово момиче, щото пуши трева?!?

И казах още:
Betchualeng Arnaikem написа:Но понякога се чудя след като така или иначе съд няма да наложи адекватно наказание... дали не е там разковничето.

Дотук с това:
diplomat написа:Това е против всякакви законни и морални норми

Защото законовите норми и без това се разминават за такива нарушения. Или според теб е морално и да си тръгнат с вид на победители накрая?
(разгледай двата цитата заедно и току виж ти стане ясно)

Ако още не си схванал: не одобрявам насилието, но когато закона не си върши работата се налага да се действа незаконно. С което не защитавам всеки случай, когато полицай употреби насилие, но ти не разбираш явно, че има случаи и случаи.

diplomat написа:И да добавя - за марихуана се дават най-тежките наказания винаги, щото така милицията и съдебната система симулира работа. За справка, миналата седмица осъдиха болен от левкемия, че си засял канабис в градинката. Ебати престъпника, куките трябваше да го направят на кайма. :twisted:

И да го добавиш, адски често именно тия с обида на длъжностно лице и притежание/употреба на марихуана отнасят.. престой в районното. Болния го осъдиха за съвсем друго и повярвай ми, ако гледаше канабиса за да търгува с него шанса да го подгонят щеше да падне драстично. Случва се, ама понякога само.

Употребих малко по-остър израз да видя буден ли си. Така де, съдейки по навика ти да се изказваш компетентно за всичко, като де факто повтаряш казаното от други с различни думи и да въртиш около една и съща точка..
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 08 мар 2015 16:54

Сега, да обобщим. Значи полицаите имат право да бият българи, а цигани не. Щото реално това правят... Правилно ли съм разбрал? :? :?
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 мар 2015 16:55

Ти всичко това с очите си ли го видя, или тя ти го разказа? За приравняването съм съгласен, но щом Дражев влезе в затвора, а Стависки се отърва с условна, за едно и също нещо....полицията ли е виновна?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 08 мар 2015 17:00

язе написа:Сега, да обобщим. Значи полицаите имат право да бият българи, а цигани не. Щото реално това правят... Правилно ли съм разбрал? :? :?

Аз лично мисля, че трябва закона да съди и едните и другите. Но ако не го прави.. виновните да ядат бой без оглед на етнос.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 08 мар 2015 17:01

Betchualeng Arnaikem написа:
diplomat написа:И защо сега почваш с обидите? По-скоро ти не си ме разбрал, ама както и да е.

Хаха, дали?!

Казах:
Betchualeng Arnaikem написа:По принцип нямат право да я бият.

А не както мислиш:
diplomat написа:Нормално е 120 килограмова свиня да налага 50 килограмово момиче, щото пуши трева?!?

И казах още:
Betchualeng Arnaikem написа:Но понякога се чудя след като така или иначе съд няма да наложи адекватно наказание... дали не е там разковничето.

Дотук с това:
diplomat написа:Това е против всякакви законни и морални норми

Защото законовите норми и без това се разминават за такива нарушения. Или според теб е морално и да си тръгнат с вид на победители накрая?
(разгледай двата цитата заедно и току виж ти стане ясно)

Ако още не си схванал: не одобрявам насилието, но когато закона не си върши работата се налага да се действа незаконно. С което не защитавам всеки случай, когато полицай употреби насилие, но ти не разбираш явно, че има случаи и случаи.

diplomat написа:И да добавя - за марихуана се дават най-тежките наказания винаги, щото така милицията и съдебната система симулира работа. За справка, миналата седмица осъдиха болен от левкемия, че си засял канабис в градинката. Ебати престъпника, куките трябваше да го направят на кайма. :twisted:

И да го добавиш, адски често именно тия с обида на длъжностно лице и притежание/употреба на марихуана отнасят.. престой в районното. Болния го осъдиха за съвсем друго и повярвай ми, ако гледаше канабиса за да търгува с него шанса да го подгонят щеше да падне драстично. Случва се, ама понякога само.

Употребих малко по-остър израз да видя буден ли си. Така де, съдейки по навика ти да се изказваш компетентно за всичко, като де факто повтаряш казаното от други с различни думи и да въртиш около една и съща точка..

Знам, че има случаи и случаи, но аз ти говоря конкретно в момента. ;) Не е вярно, че отнасят престой в районното, повярвай ми. Най-малкото ти става досие, което е неправилно за мен. А човека точно за "нивата с трева" го съдят, той не е дилър, майка му и сина му са болни от рак, той от левкемия, това честно ли е? Каза, че си прави специално олио, но дори и да пуши, какво от това, на кого върши зло? Не ме разбирай грешно, нека полицията да си върши работата, но не да симулира такава на гърба на шапка тревомани. Да, има и престъпници сред тях, но повярвай ми, не е от тревата.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 08 мар 2015 17:08

diplomat написа:, че има случаи и случаи, но аз ти говоря конкретно в момента. ;) Не е вярно, че отнасят престой в районното, повярвай ми. Най-малкото ти става досие, което е неправилно за мен. А човека точно за "нивата с трева" го съдят, той не е дилър, майка му и сина му са болни от рак, той от левкемия, това честно ли е? Каза, че си прави специално олио, но дори и да пуши, какво от това, на кого върши зло? Не ме разбирай грешно, нека полицията да си върши работата, но не да симулира такава на гърба на шапка тревомани. Да, има и престъпници сред тях, но повярвай ми, не е от тревата.

Ами там е работата, че тревоманите рядко се занимават само с пушене на трева. Дори и твоята позната си е позволила и други неща, които едва ли са пример за нормално поведение (по твоите думи). Ако си пушеха някъде, дето не се пречкат на хората де да знам, да се оправят.

За болния съм съгласен, че не е трябвало да го закачат а само да проверят дали наистина за това ползва ... продукта.
Но е бил толкова уязвим именно защото не е от тези среди, няма хора, парите, връзките...

Аз по принцип не отричам, че често полицията млати и без повод, но за много случаи съм твърдо ЗА!
Ако съда си вършеше работата пръв щях да съм против полицейското, пък и гражданското насилие. Но съда не го прави, поне в повечето случаи. Беззаконието ражда беззаконие, истина стара като.. закона. И незачитането му.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 08 мар 2015 17:16

язе написа:Сега, да обобщим. Значи полицаите имат право да бият българи, а цигани не. Щото реално това правят... Правилно ли съм разбрал? :? :?

Аз лично мисля, че трябва закона да съди и едните и другите. Но ако не го прави.. виновните да ядат бой без оглед на етнос.

Аз лично мисля, че полицаите не трябва да бият нито цигани, нито българи. В цивилизования свят, наказанието "бой" е отпаднало много отдавна. Отделен въпрос е, че полицията няма правомощията да наказва. Това, че съдът не го прави, също не дава правомощия на полицията и трябва да се търси сметка на съда, защо не го прави, а не да се одобрява полицейщината.
А съда, в много от случаите не го прави, защото полицията не си е свършила работата, както трябва и или е използвала сила за да се сдобие с доказателства (което ги прави невалидни в съда), или просто ги е събрала некадърно, или ги събира умишлено некадърно за да може ББ да каже:" Ми ей на, ние ги хващаме- съда ги пуска."
Само си помисли, колко големи престъпници се измъкнаха от присъди, поради "неправомерни" действия на полицията...
Последна промяна от язе на 08 мар 2015 17:20, променено общо 1 път.
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 08 мар 2015 17:19

язе написа:

Аз лично мисля, че полицаите не трябва да бият нито цигани, нито българи. В цивилизования свят, наказанието "бой" е отпаднало много отдавна. Отделен въпрос е, че полицията няма правомощията да наказва. Това, че съдът не го прави, също не дава правомощия на полицията и трябва да се търси сметка на съда, защо не го прави, а не да се одобрява полицейщината.
А съда, в много от случаите не го прави, защото полицията не си е свършила работата, както трябва и или е използвала сила за да се сдобие с доказателства (което ги прави невалидни в съда), или просто ги е събрала некадърно, или ги събира умишлено некадърно за да може ББ да каже:" Ми ей на, ние ги хващаме- съда ги пуска."

Аха, това важи ли за случаите, когато става дума за хванати на място хора с куп доказателства? Пак ли полицията не си е свършила работата? Или бюрокрацията в съдебната система помага на всеки да мотае делата с години, да измъква комични присъди и т.н.?
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Свободна зона”