TodorT написа:Я кажете някой такъв философски въпрос
Колко грама алкохол на час може да обработи черния дроб на човек?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
TodorT написа:Я кажете някой такъв философски въпрос
t0bl3ro_bg написа:TodorT написа:Я кажете някой такъв философски въпрос
Защо секундното лепило не залепва за тубичката, нали е секундно ?
1. Предполагам има значение каква е вътрешността на тубичката. Не съм сигурен дали на секундното лепило не му трябва кислород, за да залепне![]()
Защо ядем, като пак ще огладнеем ?
Защото тялото ни се нуждае от енергия! След като постъпи храна в тялото ни, тя се усвоява, синтезира се АТФ и изразходваш тази енергия, После трябва от накъде да се сдобиеш с хранителни вещества, за да се синтезира АТФ и да имаш енергия, за да живееш![]()
Защо като се изтощят батериите на дистанционното управление ние започваме да натискаме по-силно ? ;д
Защото си мислим, че нещо в дистанционното не е наред, а то просто трябва да сменим батериите. Може би всичко е на психическа основа ;д
Защо като кажеш, че има 400 билиона звезди на някой ще повярва, а ако кажеш, че пейката е току-що боядисана трябва да отиде да пипне, за да се увери?
Звездите не могат да бъдат преброениНикой не знае точната им бройка и затова няма да ти повярвам.
Какъв цвят коса е отбелязан в личните документи на плешивите хора?
Естественият цвят на накогашната им коса![]()
Защо се казва чифт панталони и чифт очила, а само един сутиен?
Хмм.... идея си нямам. Може да кажем и един панталон, както казваме един сутиен![]()
Думата “синоним” има ли синоними?
Не, тя е термин и има обяснение![]()
Айде отговори ми ;д Eкзистенциални въпроси
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
fr3ak_boy написа:Тоше, аз имам един много екзистенциален въпрос... Ако може да те питам:
Рибите ожадняват ли?
fabregas_949 написа:TodorT написа:Я кажете някой такъв философски въпрос
TodorT написа:fabregas_949 написа:TodorT написа:Я кажете някой такъв философски въпрос
Честно да си призная... не знам. Ти знаеш ли
t0bl3ro_bg написа:Защо като се изтощят батериите на дистанционното управление ние започваме да натискаме по-силно ? ;д
pesho_1913 написа:t0bl3ro_bg написа:Защо като се изтощят батериите на дистанционното управление ние започваме да натискаме по-силно ? ;д
Решението е просто и ефикасно. Удряш го, докато не потръгне.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта