ehh написа:ralka_levskarka написа:ehh написа:Браво на теб. 6+ , дай си бележника.
15 септември е далеч
Ние тук сме извънкласно. Частно един вид.
Да бе да, ай стига, ще ми се вземе тока
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ehh написа:ralka_levskarka написа:ehh написа:Браво на теб. 6+ , дай си бележника.
15 септември е далеч
Ние тук сме извънкласно. Частно един вид.
ralka_levskarka написа:крАСАВци написа:Магистрали а у, била си напред с ''материяла''![]()
8 кръг като направиш едни здрави тигели и ще има да подсмърчаш цяла седмица...КАЧЕСТВО-ПЛОВДИВ МАЙКА!
А стига, стига, че нещо имам проблеми със сърцетоНяма майтап
.
Я ми пиши в скайп
крАСАВци написа:ralka_levskarka написа:крАСАВци написа:Магистрали а у, била си напред с ''материяла''![]()
8 кръг като направиш едни здрави тигели и ще има да подсмърчаш цяла седмица...КАЧЕСТВО-ПЛОВДИВ МАЙКА!
А стига, стига, че нещо имам проблеми със сърцетоНяма майтап
.
Я ми пиши в скайп
Стига ми е най-омразната дума![]()
Скайпове майпове с теб работа нямам...освен във ВТ
ralka_levskarka написа:Ами айде да видим как ще се разберем за ВТ, като нямаш работа с мен в скайп
крАСАВци написа:ralka_levskarka написа:Ами айде да видим как ще се разберем за ВТ, като нямаш работа с мен в скайп
Нали си имахме вече работа и ти ме отсвири
ralka_levskarka написа:крАСАВци написа:ralka_levskarka написа:Ами айде да видим как ще се разберем за ВТ, като нямаш работа с мен в скайп
Нали си имахме вече работа и ти ме отсвири
М бъркаш са
крАСАВци написа:Aз ли?Рядко.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
ehh написа:Хайде да видим головете на Левски от мега контролата им с Монтана и да лягаме.
ehh написа:Хайде да видим головете на Левски от мега контролата им с Монтана и да лягаме.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта