Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Шо? Нещо важно ли става у Реал та вдигнаха една от темите? Те, най-първата дузпа на Рамос:

Последна промяна от Groucho на 04 сеп 2012 17:41, променено общо 3 пъти.
Искам да ми дадете такива предложения за прогнози, все едно вие ще залагате, че не ми се губят парите, които спечелих онзи ден 
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
ehh написа:Искам да ми дадете такива предложения за прогнози, все едно вие ще залагате, че не ми се губят парите, които спечелих онзи ден
Залагай всички пари, които имаш, на България - Италия 2!Коефициентът няма да е голям, но все ще изкараш 100-ина лева печалба.

MQplaya написа:we are the champions написа:MQplaya написа:3/4:1
и като се сабуди кво стана
Празнувах победата.
Dani написа:ehh написа:Искам да ми дадете такива предложения за прогнози, все едно вие ще залагате, че не ми се губят парите, които спечелих онзи ден
Залагай всички пари, които имаш, на България - Италия 2!Коефициентът няма да е голям, но все ще изкараш 100-ина лева печалба.
Може да направим и равен. Защо пък не?
LSFC 1914 написа:Dani написа:ehh написа:Искам да ми дадете такива предложения за прогнози, все едно вие ще залагате, че не ми се губят парите, които спечелих онзи ден
Може да направим и равен. Защо пък не?![]()
Ако направим равен, ще изпълня по 3 желания на всички регистрирани потребители!
Dani написа:ehh написа:Искам да ми дадете такива предложения за прогнози, все едно вие ще залагате, че не ми се губят парите, които спечелих онзи ден
Мача е хикс и не виждам причина за толкова голямо иронизиране на Българския национален отбор !
По-добре спести оптимизма си за успех на Италия. Все пак сме БЪЛГАРСКИ спортен форум.
[center]1914[/center]
Dani написа:Ако направим равен, ще изпълня по 3 желания на всички регистрирани потребители!
Внимавай какво си пожелаваш, защото това е напълно възможно!
Без име написа:Dani написа:ehh написа:Искам да ми дадете такива предложения за прогнози, все едно вие ще залагате, че не ми се губят парите, които спечелих онзи ден
Мача е хикс и не виждам причина за толкова голямо иронизиране на Българския национален отбор !
По-добре спести оптимизма си за успех на Италия. Все пак сме БЪЛГАРСКИ спортен форум.
Не виждам как ще направим хикс. Просто нямаме футболисти.