Drunken_Master написа:paceto написа:Сега остава да чуем и смехотворната версия от руснаците.
"Украинците" няма как да го убият, щото в момента Пригожин им е последната грижа. Ама няма никаква логика и Путин да го поръчва... Ако Путин искаше да се разправи с него, оная парлама дето я спретнаха през юни беше просто идеалният момент за всичко това. Тогава можеше да му лепнат солидна присъда...
Другото нещо... Според мен, прекалено много се преиначава ролята му. Пригожин е най-обикновен клоун, той е просто една пионка. Подставено лице. ЧВК Вагнер не е Пригожин, създадена е благодарение на дейното участие на Кремъл и МО. Да не говорим, че не е и особено успешна. Да, в Украйна се справиха, ама преди това доколкото помня претърпяха крушения. Вероятно поради липсата на достатъчно подготовка. Но определено в Бахмут изнесоха битката те. Както и да е.
Нещата които ги разправяше през последно време...? Кое от тях излезе истина? Да си припомним изказванията му, че понеже руската армия била тотално некадърна, украинците щели да пробият отбраната им без особени проблеми. Видяхме... Четири месеца - пет села на кръст. А, да... оня ден успяха да си върнат Работино. Забили са и украинското знаме там. Поне засега... Цената вероятно ще е особено солена, поредните дни с по 500-1000 загинали. Телеграм-а беше пълен с трупове.

Значи според теб смъртта му е някакво нечувано и невиждано съвпадение.  

Ти сериозно ли не виждаш пръста на Путин, а да кажеш, че това е единичен случай да се съмнява човек, ама така се разправя от години с неудобните. Абсолютно съм сигурен, че това ако беше от другата страна на барикадата т.е. да е украинец и се опитваше да свали Зеленски тук нямаше въобще да го подлагаш на съмнения и веднага щеше да намесиш украинците, ЦРУ, МИ6 и т.н.
Колкото до Вагнер май наистина не си запознат с нещата около тях през последните години особено подвизите им в Африка, Сирия и Латинска Америка. Да, в Сирия ядоха пердах от американците, ама това няма значение понеже оперират от години под заръка на Путин. И като говориш на кого е проект Вагнер защо избягваш да споменаваш Путин, а го маркираш с Кремъл и МО? Нали знаеш кой го издигна и кой го направи бизнесмен или си викаш ей така от нищо някакъв насилник и бивш затворник ще стигне до сделка с Кремъл за кетъринг? 
Толкова ли е трудно да си признаеш, че Путин го ликвидира, така както мнозина преди него? Ако беше някой платен трол бих си го обяснил защо не искаш да му споменеш името и да го замесиш понеже ще секнат рублите, ама знам, че не си такъв и продължавам да се учудвам на детинското ти мислене и разсъждения по определени теми що се касае до Русия и Путин.
Упорито не коментираш и комплекс Камчия, която е руска територия на наша си земя.