Red Hot написа:Берое яко подлага на Лефски в последните два сезона. За какво ви е Илиян Илиев, като имате гарантирани 6 точки в годината.
levski/viewtopic.php?p=2002751#p2002751
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Red Hot написа:Берое яко подлага на Лефски в последните два сезона. За какво ви е Илиян Илиев, като имате гарантирани 6 точки в годината.
Raoul_Duke написа:Тошко е един от най-големите таланти в България, но много взе да се набива на очи вече. И без това нахалника Яшар му звъни постоянно да ходел при говедарес...
cska_90 написа:Естествено че ще си гледам ЦСКА-боли ме фара за Барса -Реал-тях ги гледам за кеф-когато имам време и то не винаги!! Ама кво да им обясняваш на разни дебили!@
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
haha написа:http://forum.gong.bg/gong/viewtopic.php?f=35&t=79591&st=0&sk=t&sd=a&start=30cska_90 написа:Естествено че ще си гледам ЦСКА-боли ме фара за Барса -Реал-тях ги гледам за кеф-когато имам време и то не винаги!! Ама кво да им обясняваш на разни дебили!@
Смятам,че това мнение заслужава наказание.
Потребители, разглеждащи този форум: Thsmith и 29 госта