Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Трагедия! Убиха Рич от „Дързост и красота”!
Преди нямаше какво да се гледа и затова този филм беше на първо място. Сега обаче , Дързост и красота е изместен от турските сериали и другите по Диема Фемили. Моите баби вече не го гледат
Имат си цяла програма. В 11 часа гледат нещо , после в 2 , след това в 5-6 и най-накрая от 8. Дарва и грозота вече не е част от нашето семейство. Дори и бабите ми разбраха , че не струва и дават все едно и също.

Много жалко ! Рич беше един от малкото персонажи, които не бяха сменяли актьора си 81481418 пъти.
Жалко и за нашия човек, който дублира Рич. Толкова години и труд и накрая ще изгуби вечната си работа.

[center]1914[/center]
Това не е ли спортен форум , или Дързост и красота е някакъв вид маратон хаха . Ще ходя да запаля една свещичка и да се помоля , дано Господ ме чуе и се смили над старите хора .
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .
Е, не... накъде е тръгнал този Свят... Поне да ги беше закръглил на 2500 серии...
ss1914 написа:Това не е ли спортен форум , или Дързост и красота е някакъв вид маратон хаха . Ще ходя да запаля една свещичка и да се помоля , дано Господ ме чуе и се смили над старите хора .
Не се подигравай с мъката ни , за да не получиш бан !!! Рич е по-важен от всички спортове на света. Остави ни спокойно да си поплачем от това , че ще го изгубим

- amstel_beer
- Контакти:
Сигурно аз съм единствения гледал само първите 5 серии... и зарязал този велик сериал.

- slavia_forever
- Контакти:
amstel_beer написа:Сигурно аз съм единствения гледал само първите 5 серии... и зарязал този велик сериал.![]()
Ти не можеш да оцениш мащаба на тази загуба! Не знам защо изобщо се включваш в тази тема. Не виждаш ли, че хората не знаят къде са от мъка?!

Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
slavia_forever написа:amstel_beer написа:Сигурно аз съм единствения гледал само първите 5 серии... и зарязал този велик сериал.![]()
Ти не можеш да оцениш мащаба на тази загуба! Не знам защо изобщо се включваш в тази тема. Не виждаш ли, че хората не знаят къде са от мъка?!
Защо му отговаряш на този долен провокатор? Нека поне в мъката си сме единни, а не да се караме

Рон Мос ще заснеме последните си сцени като Рич утре, 14 август.
Хора , умолявам ви. Стига сте хленчили. Все още може да направим нещо по въпроса ! Утре снимат сцената с убийството на Рич. Трябва да идем там и да направим жива верига на мястото на снимките и да не допускаме това да става реалност !!!
- slavia_forever
- Контакти:
B3ATS написа:Рон Мос ще заснеме последните си сцени като Рич утре, 14 август.
Хора , умолявам ви. Стига сте хленчили. Все още може да направим нещо по въпроса ! Утре снимат сцената с убийството на Рич. Трябва да идем там и да направим жива верига на мястото на снимките и да не допускаме това да става реалност !!!
И да застанем на пътя на прожекторите!

Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин