Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот boabbb » 07 юли 2015 15:33

Необичайно :? Отношенията между двете велики сили винаги са били на приливи и отливи ;) Следва период на мир и любов :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 07 юли 2015 15:38

boabbb написа:Необичайно :? Отношенията между двете велики сили винаги са били на приливи и отливи ;) Следва период на мир и любов :mrgreen: :mrgreen:

Като се има предвид отношенията на американците и СА е необичайно според мен.
Току виж режима в СА стане терористичен и нехуманен и ги нагънат с демократични бомби. :lol:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 07 юли 2015 16:25

HoUs4oOL написа:
boabbb написа:Необичайно :? Отношенията между двете велики сили винаги са били на приливи и отливи ;) Следва период на мир и любов :mrgreen: :mrgreen:

Като се има предвид отношенията на американците и СА е необичайно според мен.
Току виж режима в СА стане терористичен и нехуманен и ги нагънат с демократични бомби. :lol:

Не сме се разбрали - била Саудитска Арабия, аз помислих, че си пропуснал "Щ" :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 07 юли 2015 18:01

Синьо сърце написа:Искайте, бе! Ама евродругарчетата ви го набиха арабия. Сега строят Северен поток 2( що ли си мисля, че енергийният пакт няма да е никаква пречка там?) и газта ще я договаряте с Германия. Или с Турция. Обърнете се към техните посолства.
А доколкото ви слушах есенес с любопитство, имате си много газ в шелфа и отделно ще строите терминал за втечнен газ от САЩ.( Буахахахахахаха! :) ). Малко покрай петрола им фалира шистовия отрасъл, ама за братска България все ще се намери някой кораб на хубава цена от 700 долара...

Значи няма смисъл да се протестира.Излиза,че получаваме газта евтино даже :lol: За шистака се радвам, че се случи това. :)
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 07 юли 2015 18:16

Айде Плевню,няма ли да скочиш на новите си партНери?

Неизвестни лица са скъсали нощес в центъра на Киев около 15 български флага, поставени заради официалната визита на президента Росен Плевнелиев в Украйна. В градския съвет са убедени, че злосторниците са посегнали на знамената, тъй като са ги помислили за руски, предаде ТАСС.

"При нощното осветление зелената ивица на флага на България, намираща се между бялата и червената, може да бъде приета като синя, което очевидно е станало причината за вандализма", посочили в съвета.

Киевските власти са поднесли извинение на ръководството и народа на България за досадния инцидент, добавя ТАСС.

Източник: БТА
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 07 юли 2015 18:24

Аз не съм видял в Русия да се късат български знамена!
Явно в Украйна бандеровските фашисти , които са подлоги на САЩ са българомразци! :evil:
И не смятам за нормално да се късат знамена!
Но явно за бандеровците е нормално! :o
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 07 юли 2015 18:25

Синьо сърце написа:Искайте, бе! Ама евродругарчетата ви го набиха арабия. Сега строят Северен поток 2( що ли си мисля, че енергийният пакт няма да е никаква пречка там?) и газта ще я договаряте с Германия. Или с Турция. Обърнете се към техните посолства.
А доколкото ви слушах есенес с любопитство, имате си много газ в шелфа и отделно ще строите терминал за втечнен газ от САЩ.( Буахахахахахаха! :) ). Малко покрай петрола им фалира шистовия отрасъл, ама за братска България все ще се намери някой кораб на хубава цена от 700 долара...

Само да отбележа, че вторият по големина плаващ кран за полагане на тръби е все още в Бургаския залив, а тръбите са на склад в Бургас :)
Дали ЮП е наистина отписан?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 07 юли 2015 18:26

Тук чета коментари за "картонения" "Армата".
Абе ,хора ,колко пъти да ви се повтаря ,че грешката е на водача? Колко пъти да ви се казва ,че след това бе задействан от 150км?
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 07 юли 2015 18:27

Red_Neck написа:

Само да отбележа, че вторият по големина плаващ кран за полагане на тръби е все още в Бургаския залив, а тръбите са на склад в Бургас :)
Дали ЮП е наистина отписан?

Нямам представа.Ама първия(кораб с тръби) отплава за Анапа...
Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 07 юли 2015 18:31

aleksandrov77 написа:Аз не съм видял в Русия да се късат български знамена!
Явно в Украйна бандеровските фашисти , които са подлоги на САЩ са българомразци! :evil:
И не смятам за нормално да се късат знамена!
Но явно за бандеровците е нормално! :o

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4506957
:?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Свободна зона”