dunavfc написа:boabbb написа:Евростат, не знам какво си ... Аз ви казвам каквото ми казват на мен - това еТо според Евростат и ние сме добре - що констатирате мизерията тогава
Що е пълно с ровещи по кофите
Къде е Евростат-а да им каже, че сме добре
Къде е да каже, че като си работил 40 години, заслужаваш 120 евро пенсия, щото гърците не са съгласни с това ...
Ти сериозно ли излизаш с подобни аргументи и очакваш някой да те вземе на сериозно ? Сравняваш казаното от някакъв испанец с данни на организации, които се занимават точно с тия неща ? Естествено, че испанеца ще ти се оплаче, кой не се оплаква от собствената си държава ? Ако питаш софиянци за колко работят ще ти кажат, че го правят за 400-500 лв. ама истината е друга...Ако питаш за колко работят на морето пак ще ти кажат, че е за 400-500 лв. ама истината е друга...
Въобще не мога да разбера, защо спориш за такива малоумни неща ? Все едно аз да споря, че Русия е най-голямата държава в света...Е как да го оспоря, като това е безспорна истина ? Да кажа, че един мой приятел ми е казал, че там всичко са републики и дефакто Русия е само Москва !?
Този господин е гюбекчия/кючекчия - такива не заслужават уважение или внимание, защото насаждат изкривените си виждания по въпроси, които са чули от "брачеда на лелята на вуйчото на зета ми".