Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - Свят
Може ли да ми покажеш източник, официален или не, според който средната заплата в Испания е 500 евро? Ще съм ти благодарен ако източникът не е ”един приятел на братовчеда на зълва ми”.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
vaskonti написа:Може ли да ми покажеш източник, официален или не, според който средната заплата в Испания е 500 евро? Ще съм ти благодарен ако източникът не е ”един приятел на братовчеда на зълва ми”.
Всъщност имам и такъв източник, който се върна след дългогодишен престой в Испания (българин), щото там станало "много зле". Не знам обаче, как да ти го покажа. Да го запиша на видео ли, снимка ли да ти постна?
... и после внезапно си направих секуро.
язе написа:vaskonti написа:Може ли да ми покажеш източник, официален или не, според който средната заплата в Испания е 500 евро? Ще съм ти благодарен ако източникът не е ”един приятел на братовчеда на зълва ми”.
Всъщност имам и такъв източник, който се върна след дългогодишен престой в Испания (българин), щото там станало "много зле". Не знам обаче, как да ти го покажа. Да го запиша на видео ли, снимка ли да ти постна?
Емигранти не би трябвало да влизат в тая статистика. Българите вършат черната работа и е нормално заплащането им да е минималното. Говорим за испанци средна класа. Все едно да дадеш за пример циганките по улицата дето метат, че взимат 300 лева и да кажеш колко е зле.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
язе написа:vaskonti написа:Може ли да ми покажеш източник, официален или не, според който средната заплата в Испания е 500 евро? Ще съм ти благодарен ако източникът не е ”един приятел на братовчеда на зълва ми”.
”Много зле” е синоним на 500 евро ли? Сигурно твоя човек е взимал 2500 евро дълги години, ама сега е паднал на 500? Нещо повече - средната заплата в Испания е станала такава, което си е ”много зле”, така ли? Верно ли така е станало?
[center]I'll be the savior of you all
- Синьо сърце
- Контакти:
Те като дойдат Подемос в Испания, ще видите кой е зле и кой е по-зле...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
vaskonti написа:язе написа:vaskonti написа:Може ли да ми покажеш източник, официален или не, според който средната заплата в Испания е 500 евро? Ще съм ти благодарен ако източникът не е ”един приятел на братовчеда на зълва ми”.
”Много зле” е синоним на 500 евро ли? Сигурно твоя човек е взимал 2500 евро дълги години, ама сега е паднал на 500? Нещо повече - средната заплата в Испания е станала такава, което си е ”много зле”, така ли? Верно ли така е станало?
2500 евро не е взимал никога. Върна се щото почна да взима 0 евро.
... и после внезапно си направих секуро.
ШОС и БРИКС ще се срещнат на 8 - 10 юли.

[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
- Синьо сърце
- Контакти:
HoUs4oOL написа:ШОС и БРИКС ще се срещнат на 8 - 10 юли.
Ти пък сега, гадости говориш. Пусни снимки на мъдрите брюкселски велможи, на абизяната, на великите мирикански финансисти, дето вкараха света в криза, та още няма измъкване...
Това са все икономически и финансови капацитети и величия, пък ти някакви тухли и шосове
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
Синьо сърце написа:HoUs4oOL написа:ШОС и БРИКС ще се срещнат на 8 - 10 юли.
Ти пък сега, гадости говориш. Пусни снимки на мъдрите брюкселски велможи, на абизяната, на великите мирикански финансисти, дето вкараха света в криза, та още няма измъкване...
Това са все икономически и финансови капацитети и величия, пък ти някакви тухли и шосовепрокламираш.
Да разбираме ли, че само в страните от БРИКС има хора с адекватна икономическа квалификация, а из останалите почти 5 милиарда души няма нито един?
boabbb написа:Евростат, не знам какво си ... Аз ви казвам каквото ми казват на мен - това еТо според Евростат и ние сме добре - що констатирате мизерията тогава
Що е пълно с ровещи по кофите
Къде е Евростат-а да им каже, че сме добре
Къде е да каже, че като си работил 40 години, заслужаваш 120 евро пенсия, щото гърците не са съгласни с това ...
Ти сериозно ли излизаш с подобни аргументи и очакваш някой да те вземе на сериозно ? Сравняваш казаното от някакъв испанец с данни на организации, които се занимават точно с тия неща ? Естествено, че испанеца ще ти се оплаче, кой не се оплаква от собствената си държава ? Ако питаш софиянци за колко работят ще ти кажат, че го правят за 400-500 лв. ама истината е друга...Ако питаш за колко работят на морето пак ще ти кажат, че е за 400-500 лв. ама истината е друга...
Въобще не мога да разбера, защо спориш за такива малоумни неща ? Все едно аз да споря, че Русия е най-голямата държава в света...Е как да го оспоря, като това е безспорна истина ? Да кажа, че един мой приятел ми е казал, че там всичко са републики и дефакто Русия е само Москва !?