Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот vaskonti » 06 юли 2015 17:14

Може ли да ми покажеш източник, официален или не, според който средната заплата в Испания е 500 евро? Ще съм ти благодарен ако източникът не е ”един приятел на братовчеда на зълва ми”.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 06 юли 2015 17:20

vaskonti написа:Може ли да ми покажеш източник, официален или не, според който средната заплата в Испания е 500 евро? Ще съм ти благодарен ако източникът не е ”един приятел на братовчеда на зълва ми”.

Всъщност имам и такъв източник, който се върна след дългогодишен престой в Испания (българин), щото там станало "много зле". Не знам обаче, как да ти го покажа. Да го запиша на видео ли, снимка ли да ти постна? :lol:
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 06 юли 2015 17:26

язе написа:
vaskonti написа:Може ли да ми покажеш източник, официален или не, според който средната заплата в Испания е 500 евро? Ще съм ти благодарен ако източникът не е ”един приятел на братовчеда на зълва ми”.

Всъщност имам и такъв източник, който се върна след дългогодишен престой в Испания (българин), щото там станало "много зле". Не знам обаче, как да ти го покажа. Да го запиша на видео ли, снимка ли да ти постна? :lol:

Емигранти не би трябвало да влизат в тая статистика. Българите вършат черната работа и е нормално заплащането им да е минималното. Говорим за испанци средна класа. Все едно да дадеш за пример циганките по улицата дето метат, че взимат 300 лева и да кажеш колко е зле.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 юли 2015 17:35

язе написа:

”Много зле” е синоним на 500 евро ли? Сигурно твоя човек е взимал 2500 евро дълги години, ама сега е паднал на 500? Нещо повече - средната заплата в Испания е станала такава, което си е ”много зле”, така ли? Верно ли така е станало?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 06 юли 2015 17:40

Те като дойдат Подемос в Испания, ще видите кой е зле и кой е по-зле...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 06 юли 2015 17:45

vaskonti написа:
язе написа:

”Много зле” е синоним на 500 евро ли? Сигурно твоя човек е взимал 2500 евро дълги години, ама сега е паднал на 500? Нещо повече - средната заплата в Испания е станала такава, което си е ”много зле”, така ли? Верно ли така е станало?

2500 евро не е взимал никога. Върна се щото почна да взима 0 евро. :lol:
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 06 юли 2015 18:01

ШОС и БРИКС ще се срещнат на 8 - 10 юли.
Изображение
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 06 юли 2015 18:14

HoUs4oOL написа:ШОС и БРИКС ще се срещнат на 8 - 10 юли.
Изображение

Ти пък сега, гадости говориш. Пусни снимки на мъдрите брюкселски велможи, на абизяната, на великите мирикански финансисти, дето вкараха света в криза, та още няма измъкване...
Това са все икономически и финансови капацитети и величия, пък ти някакви тухли и шосове :!: прокламираш.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Aleko
Контакти:

Мнениеот Aleko » 06 юли 2015 19:19

Синьо сърце написа:
HoUs4oOL написа:ШОС и БРИКС ще се срещнат на 8 - 10 юли.
Изображение

Ти пък сега, гадости говориш. Пусни снимки на мъдрите брюкселски велможи, на абизяната, на великите мирикански финансисти, дето вкараха света в криза, та още няма измъкване...
Това са все икономически и финансови капацитети и величия, пък ти някакви тухли и шосове :!: прокламираш.

Да разбираме ли, че само в страните от БРИКС има хора с адекватна икономическа квалификация, а из останалите почти 5 милиарда души няма нито един?

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 06 юли 2015 19:40

boabbb написа:Евростат, не знам какво си ... Аз ви казвам каквото ми казват на мен - това е :!: То според Евростат и ние сме добре - що констатирате мизерията тогава :?: Що е пълно с ровещи по кофите :?: Къде е Евростат-а да им каже, че сме добре :?: Къде е да каже, че като си работил 40 години, заслужаваш 120 евро пенсия, щото гърците не са съгласни с това ...

Ти сериозно ли излизаш с подобни аргументи и очакваш някой да те вземе на сериозно ? Сравняваш казаното от някакъв испанец с данни на организации, които се занимават точно с тия неща ? Естествено, че испанеца ще ти се оплаче, кой не се оплаква от собствената си държава ? Ако питаш софиянци за колко работят ще ти кажат, че го правят за 400-500 лв. ама истината е друга...Ако питаш за колко работят на морето пак ще ти кажат, че е за 400-500 лв. ама истината е друга...

Въобще не мога да разбера, защо спориш за такива малоумни неща ? Все едно аз да споря, че Русия е най-голямата държава в света...Е как да го оспоря, като това е безспорна истина ? Да кажа, че един мой приятел ми е казал, че там всичко са републики и дефакто Русия е само Москва !?

Върни се в “Свободна зона”