Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот diplomat » 14 мар 2015 22:14

язе написа:
diplomat написа:Да живее НСР и майка Рептилия. 8-) Русия ке падне пред нашата еврейска мощ. 8-)

Всъщност баба Ванга рече "Туркия ке падне". 8-) За Русия е предричала, че там ще процъфти вярата... Русия ще се превърне в духовен водач за всички християни. :)

Нали усещаш, че троля? :lol: То тука дискусия почти никой не иска да води, а който се опита, разни разбирачи веднага почват да го "мачкат" и да си пробутват простотиите. :| :roll:

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 14 мар 2015 22:20

diplomat написа:
язе написа:
diplomat написа:Да живее НСР и майка Рептилия. 8-) Русия ке падне пред нашата еврейска мощ. 8-)

Всъщност баба Ванга рече "Туркия ке падне". 8-) За Русия е предричала, че там ще процъфти вярата... Русия ще се превърне в духовен водач за всички християни. :)

Нали усещаш, че троля? :lol: То тука дискусия почти никой не иска да води, а който се опита, разни разбирачи веднага почват да го "мачкат" и да си пробутват простотиите. :| :roll:

Кажи тогава за еврейските мощи. :mrgreen:
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 14 мар 2015 22:27

язе написа:
diplomat написа:
язе написа:

Кажи тогава за еврейските мощи. :mrgreen:

Какво да кажа за тях? Нормално е СССР да си спасява своите, нали 85% от членовете на първото събрание на Политбюрото са били евреи. :mrgreen:

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 14 мар 2015 22:34

А, те и в Украйна сега управляват 85% евреи...всъщност Окраина е създадена от Ленин, пък те му бутат паметниците, пълни олигофрени!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 14 мар 2015 22:35

Синьо сърце написа:
Player написа: Ти в тяхна чест на крака ставаш ли руско подлого?

Дришльо, мери си приказките, щото нета не е толкова анонимен, колкото си мислиш! Ще ти обърна задника с хастара навънка. Схващаш ли?

Мери си и ти! Нищо не мисля, че е анонимно и може да плашиш някой друг, защото мен никой не може да ме изплаши. С бодибилдинг се занимавам откакто се помня и не позволявам никой да ми се дъха насреща. Не съм обаче на такова долно ниво, че да си решавам споровете с бой. Най-малкото защото ме е страх да ударя някой много силно, защото не знам дали ще се събуди. Обиждаш се на това, че се държиш като руска подлога и ти казвам, че си такъв. Твой проблем, ти така си правиш да изглеждаш. Още повече, че езика ти и отношението ти е много простовато. Щом някой ти каже нещо което не харесаш, не спориш, а заплашваш. Много културно и достойно. Говори глупости колкото си щеш, плашиш само гаргите.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 14 мар 2015 22:37

Синьо сърце написа:А, те и в Украйна сега управляват 85% евреи...всъщност Окраина е създадена от Ленин, пък те му бутат паметниците, пълни олигофрени!

Спор няма, евреите са напаст!

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 14 мар 2015 22:40

Тука зе да става интересно. Изображение
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 14 мар 2015 22:48

Player написа:
Синьо сърце написа:

Дришльо, мери си приказките, щото нета не е толкова анонимен, колкото си мислиш! Ще ти обърна задника с хастара навънка. Схващаш ли?

Мери си и ти! Нищо не мисля, че е анонимно и може да плашиш някой друг, защото мен никой не може да ме изплаши. С бодибилдинг се занимавам откакто се помня и не позволявам никой да ми се дъха насреща. Не съм обаче на такова долно ниво, че да си решавам споровете с бой. Най-малкото защото ме е страх да ударя някой много силно, защото не знам дали ще се събуди. Обиждаш се на това, че се държиш като руска подлога и ти казвам, че си такъв. Твой проблем, ти така си правиш да изглеждаш. Още повече, че езика ти и отношението ти е много простовато. Щом някой ти каже нещо което не харесаш, не спориш, а заплашваш. Много културно и достойно. Говори глупости колкото си щеш, плашиш само гаргите.

Със все бодибилдинга с хастара навънка! Никого не плаша, просто казвам. Руска подлога ще викаш на майка си и на баща си. Аз от отрепки не се обиждам, но няма да позволя да ми се барат. Неграмотник нещастен!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 14 мар 2015 23:00

Синьо сърце написа:
Player написа:
Синьо сърце написа:

Със все бодибилдинга с хастара навънка! Никого не плаша, просто казвам. Руска подлога ще викаш на майка си и на баща си. Аз от отрепки не се обиждам, но няма да позволя да ми се барат. Неграмотник нещастен!

Щом си вярваш сигурно си имаш аргументите, уважавам когато един мъж се грижи за физиката си, но трябва да си нещо като Брок Леснар за да ме впечатлиш. И понеже пак съм неграмотен според теб, то ти какъв да си щом пишеш "със" а следващата дума започва с буквата "в".

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 мар 2015 23:15

язе написа:

Успеваемоста на "Ванга" е доста критична.

И наистина е факт, че тя по-убеждение си беше комуне.
Или най-малкото се слагаше ( поради някаква причина, носеха се слухове, че трябва да внимава какви ги предзказва, за да не пострадат близките и ) ... На власта преди 89-та.
Може да е всичко, но предказанията и, освен пристрастни, са и доста погрешни.
Както споменах, няма нищо сериозно познато, само общи приказки, които могат да се тълкуват "Така и иначе".
Същият беше и Нострадамус ...

Тези са мнооооооого далеч от Библейските пророци.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Свободна зона”