Наздраве пичове Всичко за бежанците от Сирия и "Ислямска държава"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Всичко за бежанците от Сирия и "Ислямска държава"
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

thebully написа:Наздраве пичове
![]()
![]()
На лов за чалми
Наздраве!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Красуха-4 РЕБ [offtopic]В Сирию прибыли новейшие системы РЭБ «Красуха-4»Российские военные развернули в Сирии комплексы радиоэлектронной борьбы «Красуха-4», предназначенные для подавления авиационных радаров и противодействия беспилотникам. Это следует из видеозаписи, размещенной на сайте телерадиокомпании «Звезда».
В видеоролике, иллюстрирующем посадку на сирийский аэродром Хмеймим вернувшегося с боевого задания российского штурмовика Су-25, на заднем плане заметна машина с характерным набором антенных устройств.
Сравнение показывает, что с высокой степенью вероятности это машина мобильного комплекса радиоэлектронной борьбы 1РЛ257 «Красуха-4». Эти системы, разработанные в концерне КРЭТ (на новгородском НПО «Квант»), производятся на Брянском электромеханическом заводе.
«Красухи» представляют собой широкодиапазонные станции помех и предназначены для подавления работы бортовых РЛС самолетов дальнего радиолокационного обнаружения и самолетов ударной авиации, радаров беспилотных летательных аппаратов, а также РЛС спутников радиолокационной разведки.
По заявлениям производителей, комплекс «Красуха-4» способен полностью закрыть защищаемый объект от радиолокационного обнаружения на дальности до 150-300 километров, а также может нанести радиолокационное поражение вражеским средствам связи и радиоэлектронной борьбы. Комплексы «Красуха-4» приняты на вооружение в 2012 году, а в войска поставляются с 2013-го.[/offtopic]
HASTA DE LA VICTORIA
thebully написа:Наздраве пичове
![]()
![]()
Ехааааааааааааа, голям кеф. Колко се радвам, че има толкова развити модерни оръжия, които за секунди могат да унищожат 10 000 000 човека. Направо не знам какво щеше да прави светът без всичките тези оръжия...
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=oQhFPR7PUyY[/youtube]

CTAHKO написа:v.r.s. написа:CTAHKO написа:diplomat написа:HoUs4oOL написа:diplomat написа:А, не знаеш ли? Ама тогава много знаеше, що така? Вие знаете само когато ви изнася.
Като цяло Ердоган е противоречив, много бяга от Ататюрк, но лично на мен външната му политика ми харесва с изключение на случаите, в които се ръководи от религиозното си течение...
Тоест - бях напълно прав. Когато ви изнася е пич, когато не ви - е гаден мюсюлманин.Добре си възприел своята работа, с фцб-то много добре сте се инфилтрирали и сигурно сте промили мозъците на десетки българи, настройвайки ги срещу Родината им и правейки ги роби на една зла империя.
Според мен, вие заслужавате депортация, защото застрашавате националната сигурност и трябва да бъдете третирани като терористи.
ЕхаааДа ти се ненадява човек и на демократичните възгледи, и на европейските ценности.
Демократичните възгледи и европейските ценности и не означава, че националните предатели и подривната дейност срещу Държаватя трябва да толерират. Във всяка една Държава законите за подобни елементи са сурови, независимо дали устройството е демократично или тоталитарно.
Аз ги разбирам руснаците пишещи във форума и дори им се възхищавам за това, че по такъв самоотвержен начин защитават интересите на Русия, защото точно така трябва да се действа в защита на Отечеството, но не разбирам българите, които плюят по собствената си Държава и народ и възхваляват чужди такива.
Така, че ценностите и възгледите нямат нищо общо с националното предателство, а предателите са си предатели и никой не ги зачита и обича, дори и тези в която услуга работят.
Как да няма нищо общо, ти добре ли сиИ какво да и възхваляваме на тази държава
Ти сляп ли си, та не виждаш, че вече нямаме държава, а само някаква територия наречена България
И не на последно място, научи се да различаваш понятията "държава" и "Родина"
П.П. Националните предатели са от вашата сектаХората невиждащи, че българските интереси съвпадат с руските
Ама за вас е по-важно да лижете американски и еврейски гъзове и да плюете по матушка Россия, вместо да проумеете тази истина
Не зная за каква секта говориш, нито за какво лизане на американски задници става въпрос.
Покажи един мой коментар в който възхвалявам САЩ или която и да е друга страна и в който обиждам Русия и руският народ.
Дразнещо е това, че няколко руснака и "русофила" с постоянно възхваляват Русия и Путин и унижават българската Държава и народ. Русофили съм го написал в кавички, тъй като ефекта от тези техни действия е, че настройват все повече хора срещу Русия и създават русофоби във форума.
И отново казвам, че нямам нищо против Русия и руснаците, които уважавам заради руската култура, музика, душевност и т.н., а дразнещи са българите, които постават на първо място руските интереси и постоянно плюят Държавата си и работят срещу нея. За мен това е предателство, защото ако не си доволен от нещо би трябвало да се бориш за възхода на Държавата си, а не само да плюеш, с действията да я отслабваш и подриваш допълнително и да се поставяш в услуга на друга.
diplomat написа:thebully написа:Наздраве пичове
![]()
![]()
Ехааааааааааааа, голям кеф. Колко се радвам, че има толкова развити модерни оръжия, които за секунди могат да унищожат 10 000 000 човека. Направо не знам какво щеше да прави светът без всичките тези оръжия...![]()
https://www.dvlottery.state.gov/ Тя наща е ясна,аре пращай СВ-то и да почерпиш,ай със здраве
HASTA DE LA VICTORIA
И сирийския "крокодил" МиГ -23 БН се е включил в играта
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=gsXmBIPLqYw[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=gsXmBIPLqYw[/youtube]
Последна промяна от FLANKER на 05 окт 2015 23:55, променено общо 1 път.

Жабешки крак е стар, но добър самолет, както прекрасно знаят ВМС на СШП. А предателите ги търсете във властта, не по форумите...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]