ЕМИЛ написа:Ми от къде да знам ,че тоалетната вода е парфюм . Мислех , че нещо жабуркаш там против афти
налепи по гърлото .
Форумни изцепки
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Форумни изцепки
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100Re: Форумни изцепки
hajitsu написа:ЕМИЛ написа:Ми от къде да знам ,че тоалетната вода е парфюм . Мислех , че нещо жабуркаш там против афти
налепи по гърлото .
Сложи и крем-Каро-то
Леевски, оле
pomiqr263 написа:Стогодишно дете от ПлевенБавно се развиват хората по тези ширини.
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100Re: Форумни изцепки
Темата е "Класацията гол на кръга - дали е място за гласуване?", а един от нашите решава да сподели каквото му е на сърце
Мистри написа:Гол този кръг не беше ли Апостол Попов?
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
- Stahlgewitter
- Контакти:
Teo написа:Смятай.. някакъв палячо да ми говори за посещения на мачове...![]()
Аз от както ходя срещу подуяне, ти тогава си го гледал по канал 1.. да не говорим за гостувания.. и не само в България...![]()
Видяхте ли се,мъничета,къде е Тео,къде сте вие
Ходя
Канал1
гостувания
не само в България

dNelbandian написа:След пристигането на Брендън Роджърс, добрите дни за Ливърпул нямат край и днес отбора воден от този полу-бог постигна поредния си грандиозен успех.
Червените загубиха само с 0:1 от Хъл Сити, като след мача Кралицата на Мърсисайд изпадна в екстаз от добрият резултат и изпя на Стив Брус, безсмъртния хит на Радо Шишарката - “О тигре тигре„.
Леевски, оле
- MASTER_COOL
- Контакти:
boabbb написа:dNelbandian написа:След пристигането на Брендън Роджърс, добрите дни за Ливърпул нямат край и днес отбора воден от този полу-бог постигна поредния си грандиозен успех.
Червените загубиха само с 0:1 от Хъл Сити, като след мача Кралицата на Мърсисайд изпадна в екстаз от добрият резултат и изпя на Стив Брус, безсмъртния хит на Радо Шишарката - “О тигре тигре„.
![]()
![]()
![]()
![]()
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Днеска само култови лафове

Antananarivo написа:Куку-руку /вафла чудна, пълна с течен шоколад/![]()
Еклери със марка "Тича", хванали сте Кольо за теглича!
Леевски, оле
От неизчерпаемата мърсисайдската съкровищница
dNelbandian написа:Ще прозвучи странно, но за мениджър на Ливърпул, ако не Клоп, поне това да бъде железният Тони Пюлис, ей голям тактик е бат ви Тони. Средняшки отборчета с играчи от Египетските племена прави чудеса. Които отбор и да захване , тази защита е прави камък, а и подобрява скоростта в атака. Представям си го в отбор като Ливърпул и с бюджет, който имаше божественият свети Брендо. На Анфийлд гол сигурно няма да ни вкарат, а пък в дербитата като гости на Челски,Арсенал и Сити бетонира отзад защитата и на контри. Пък нека те си имат 110% владение на топката. Някой ще каже, че няма красота в стила на игра на отборите му, но как да има с играчи от Австралийските джунгли, все пак отборите, които води нямат бюджет повече от 2 лева.
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen: