Drunken_Master написа:https://t.me/swodki/293537
Още един украински клетник, който няма търпение да подкара Леопард или Брадли.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Drunken_Master написа:https://t.me/swodki/293537

deaf написа:Русия вече не може да произвежда пирони,(да пирони,в нета излезе информация за това...),но РВК щял да произвежда оръжия!

Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:Те, тия европейци където завиждат на живота в руската кочина ги знаем.
Colonelcassad написа:deaf написа:Русия вече не може да произвежда пирони,(да пирони,в нета излезе информация за това...),но РВК щял да произвежда оръжия!
Ама разбира се, то за производството на пирони се изисква голяма философия.
Те руснаците с "крадени" чипове от перални успяха да скърпят и да изпратят мисия до Луната, ама едни пирони не могат да си произведат.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:Даммм с балестична ракета от 70 -те и никакви подобрения на модула от Луна 24 от 74година.
Colonelcassad написа:ivan56 написа:Даммм с балестична ракета от 70 -те и никакви подобрения на модула от Луна 24 от 74година.
Е, Щатите са по-зле тогава и от Русия.

Drunken_Master написа:Устав? Кой спазва устава? В Югославия имаше ли спазен устав? Коя държава беше членка на НАТО, че да се спази устава?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта