Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот dunavfc » 06 юли 2015 00:29

Ей, Богу , аз наистина не мога да разбера от какво точно изпитват радост в момента всички антиевропейци ? Какви натривания на носовете, какви катастрофи виждат, като единственият губещ е Гърция !? Пука и на леля Хилда или на чичо Уинстън, че гърците им били натрили носовете, когато си харчат пенсиите из гръцките острови, докато натриващите носове гърци не могат, дори да си изтеглят пенсиите и заплатите ?

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 06 юли 2015 00:32

ЕС не се разпадна с неподготвените България и Румъния в редиците си, та за една Греция ли ще плаче.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 06 юли 2015 00:54

Взимайте се щом се обичате :lol:

Иначе гърците сами си го набиха. Въпроса е как да се възползваме ние. Аз лично мисля да отскоча до Санторини като стане 1000 лева за 7 нощувки :mrgreen:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 06 юли 2015 00:57

Soulen написа:Взимайте се щом се обичате :lol:

Иначе гърците сами си го набиха. Въпроса е как да се възползваме ние. Аз лично мисля да отскоча до Санторини като стане 1000 лева за 7 нощувки :mrgreen:

"Днес Гърция отвори такава люта рана в сърцето на тирана , която нивга не ще заздравее! Гърция влезе в историята!
А Русия нека тя заповяда на Балканите и ни освободи от колониалното робство на САЩ и ЕС!" :!:

Александров77 , 5 Юли 2015г.

Запомнете тази мисъл! 8-)
Последна промяна от aleksandrov77 на 06 юли 2015 01:07, променено общо 1 път.
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 06 юли 2015 01:01

Аз чакам да си наема камериерка и градинар. За 1000 лв. в Санторини ще можеш да изкараш поне 2 седмици.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 06 юли 2015 01:07

dunavfc написа:

Аз чакам да си наема камериерка и градинар. За 1000 лв. в Санторини ще можеш да изкараш поне 2 седмици.

Миналата година цените бяха много по-скъпи. Сега са поне наполовина. Нека паднат още малко. Не знам защо, ама мисля че беше около 2000 евро за двама.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 06 юли 2015 01:10

Soulen написа:
dunavfc написа:

Миналата година цените бяха много по-скъпи. Сега са поне наполовина. Нека паднат още малко. Не знам защо, ама мисля че беше около 2000 евро за двама.

Аз ти говоря, че по пътят по който са поели гърците след време ще можем с 1000 лв. да изкарваме по 2 седмици на гръцките острови ;)
Иначе сега цифрите са такива, каквито си споменал.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 06 юли 2015 01:34

dunavfc написа:
Soulen написа:
dunavfc написа:

Аз ти говоря, че по пътят по който са поели гърците след време ще можем с 1000 лв. да изкарваме по 2 седмици на гръцките острови ;)
Иначе сега цифрите са такива, каквито си споменал.

А дано. Аз не знам защо хората повтарят мантри на политици, а не се замислят кое е най-изгодно за тях. Не ме интересува мнението на Путин или Меркел. Важното е далавера да има и да ходим до Гърция за без пари.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 юли 2015 08:56

Синьо сърце написа:
vaskonti написа:
Синьо сърце написа:
Tommi написа:Доста е тъпо да приравняваш ситуацията в Гърция с тази в Аржентина... :oops:

Така си мислиш само...ама ако верно смяташ, че БРИКС няма да дадат 300 млрд , за да получат феноменален плацдарм в Европа, много си се объркал. Истина ти казвам!

И после аз съм си бил пийнал повечко? :lol:
Как ще ги дадат тия 300 милиарда - като заем или като подарък? Ако е заем, гърците ще го върнат ли и ако да, през кой век?

И като подарък да е-пак е далавера. Ама много на далавера. След тоталното насиране на ЕС, и същото на МВФ из целия свят.
Викаш, руски и китайски туристи ням да напълнят курортите там?

Подарък за 300 милиарда? И ти ми обясняваш, че съм бил пийнал повечко? Ти, с това изказване за тоя подарък? :lol: :lol:
А да попитам, защо ще им правят такъв подарък? :roll:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Madonna
Контакти:

Мнениеот Madonna » 06 юли 2015 09:45

aleksandrov77 написа:А руските и китайските туристи ще пълнят гръцките курорти! 8-)

На китайските туристи не им пука за Гърция,всички ходят по развитите части на Азия,САЩ или в Западна Европа,където си оставят паричките,Гърция ще има да сънуват китайски туристи
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=H2Q0q6y7uZU[/youtube]

Върни се в “Свободна зона”