Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Синьо сърце » 05 юли 2015 22:41

Tommi написа:
Синьо сърце написа:Евротолерастите обезумяха! Гел кефим! Кеф! Няколко дена медии и европолитици обясняваха как нещат абили на кантар, как феновете на ДА са с леко предимство. Вчера и днес европейски лидери се съдраха да агитират за ДА.
И сега като с чук в главата-60% OXI !

Вярно си разбиха главите като с чук. :) Започва се http://www.investor.bg/centralna-i-izto ... ol-198045/

Дооообре. Тя и Архентина фалира. Ти си говори, не пречиш на никого, но гърците прекрасно разбират, че ще трябва да дупчат дупки в коланите. Не ги мисли за тъпаци.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 05 юли 2015 22:43

vaskonti написа:Нема грижи, от тук нататък гърците няма да видят пукнат лев, след като не искат. Ама като ги знам какви са нагли, хем ще искат кинти, хем после ще искат да им ги опрощават. В най-лошия случай да ги връщат след 20 години.
Само не знам защо не се възхищаваш на нашите цигани за същото поведение, но не искам и да знам...

Циганин и заем? Ти нещо да не си сръбнал вповечко...
И никой в Гърция не говори за неплащане.
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 05 юли 2015 22:46

HoUs4oOL написа:
dunavfc написа:Интересно ми е, когато в Неделя гърците гласуват проевропейски, какво ще парадира на следващият ден Ципрас :roll:
75 % от хората не желаят да напускат Еврозоната, предполагам и ЕС, та какво точно иска Ципрас ?

:lol: :lol: :lol:

Абе, то нямаше ли и оферта за минети някаква относно ЕС, или се лъжа? Заеви, ще трябва цял чартърен влак за Русе да наемеме. :) Щото Италия е с 2 трилиона дълг, абе не е за говорене...

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 05 юли 2015 22:49

Всички се кефят на резултатите от вота. Едните заради гордите елини, другите, че техните пари няма да хранят дебелите гъркини. Да видим какво мислят Германия и Франция. Дано да им е писнало.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 05 юли 2015 22:54

Синьо сърце написа:
Tommi написа:
Синьо сърце написа:Евротолерастите обезумяха! Гел кефим! Кеф! Няколко дена медии и европолитици обясняваха как нещат абили на кантар, как феновете на ДА са с леко предимство. Вчера и днес европейски лидери се съдраха да агитират за ДА.
И сега като с чук в главата-60% OXI !

Вярно си разбиха главите като с чук. :) Започва се http://www.investor.bg/centralna-i-izto ... ol-198045/

Дооообре. Тя и Архентина фалира. Ти си говори, не пречиш на никого, но гърците прекрасно разбират, че ще трябва да дупчат дупки в коланите. Не ги мисли за тъпаци.

Доста е тъпо да приравняваш ситуацията в Гърция с тази в Аржентина... :oops:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 05 юли 2015 23:08

Tommi написа:Доста е тъпо да приравняваш ситуацията в Гърция с тази в Аржентина... :oops:

Така си мислиш само...ама ако верно смяташ, че БРИКС няма да дадат 300 млрд , за да получат феноменален плацдарм в Европа, много си се объркал. Истина ти казвам!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 05 юли 2015 23:12

Синьо сърце написа:
vaskonti написа:Нема грижи, от тук нататък гърците няма да видят пукнат лев, след като не искат. Ама като ги знам какви са нагли, хем ще искат кинти, хем после ще искат да им ги опрощават. В най-лошия случай да ги връщат след 20 години.
Само не знам защо не се възхищаваш на нашите цигани за същото поведение, но не искам и да знам...

Циганин и заем? Ти нещо да не си сръбнал вповечко...
И никой в Гърция не говори за неплащане.

Да бе, ще си плащат. Ама най-малко след 20 години. И то ако тогава всичко им е наред, а не са изяли и изпили всичко за пореден път. Допускам, че в такъв случай ще поискат още 20 година отсрочка и пак ще реват срещу изедниците, че са им давали пари, а втора точка от ревовете пак ще е, че искат пари от същите изедници. Не, това хич не е циганско поведение, а достойно и патриотично такова, нали?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 05 юли 2015 23:13

Синьо сърце написа:
Tommi написа:Доста е тъпо да приравняваш ситуацията в Гърция с тази в Аржентина... :oops:

Така си мислиш само...ама ако верно смяташ, че БРИКС няма да дадат 300 млрд , за да получат феноменален плацдарм в Европа, много си се объркал. Истина ти казвам!

Да вземат да дадат 300млрд на България

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 05 юли 2015 23:15

Синьо сърце написа:

И после аз съм си бил пийнал повечко? :lol:
Как ще ги дадат тия 300 милиарда - като заем или като подарък? Ако е заем, гърците ще го върнат ли и ако да, през кой век?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 05 юли 2015 23:16

sunscres92 написа:
Синьо сърце написа:

Да вземат да дадат 300млрд на България

Подлогите са никому ненужни. Те са подлоги. Струват няколко лева в аптеката...

Върни се в “Свободна зона”