Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
aleksandrov77

Re: Тема за политика - България

Мнениеот aleksandrov77 » 14 мар 2015 16:26

diplomat написа:Докато се карате за глупости, гледайте какви ги върши Д(П)С-то пак!! :evil: :evil: :evil:
[center]ДПС си иска агитацията на майчин език[/center]

ДПС ще внесе петиция в Европейския парламент, в която ще настоява за премахването на ограничението в Българския избирателен кодекс, което забранява агитацията на чужд език. Тя ще бъде отворена и ще може да бъде подкрепена онлайн от всички граждани на Европейския съюз. Това заяви в Русе евродепутатът на ДПС Илхан Кючук.

„Възложили сме проучване конституционалисти, имаме резултати от всички конституционни текстове на другите държави-членки на ЕС, и мога да заявя, че такова ограничение не съществува никъде. Такъв текст е съществувал до преди 5 години в турското законодателство, но с решение на съда в Страсбург, той е отпаднал. Щом може всеки един гражданин да се кандидатира за евродепутат, в която и да е страна, то той трябва да може да го прави на всякакъв език" , категоричен бе Кючук.

Ако Европейският парламент, чрез комисията по петиции, излезе с препоръка за промяна на законодателството, то е недопустимо, което и да е правителство да не се съобрази, поясни евродепутатът.

Илхан Кючюк и народният представител Ферихан Ахмедова бяха в Русе за откриването на Европейски информационен център.

Източник: Дарик

Пълни изроди, мама им мръсна, да им изсъхнат мъдете!!

ДПС бяха създадени от САЩ! Те казаха през 1991г. следното - "Мислете му, ако ДПС не участват в изборите"!
Без помощта на САЩ и Новия Световен Ред ДПС е нищо и нямаше да съществува!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 14 мар 2015 16:26

aleksandrov77 написа:
sunscres92 написа:
aleksandrov77 написа:
sunscres92 написа:
aleksandrov77 написа:http://www.monitor.bg/article?id=461984 - вижте какво топло отношение от срана на Русия към българските студенти! :!:
Докато в Западна Европа трябва да плащаш хиляди евро на семестър , в Русия ти предлагат да учиш в руски ВУЗ да следваш висше образование безплатно и освен това ти предлагат и стипендии! :!:
Още едно доказателство , че руснаците са много по-гостоприемни , отколкото англичаните , германците, французите , американците и другите народи в Западна Европа! 8-)

Е качеството на образованието е на съвсем друго ниво, в по-добрите западни университети.

Естествено , че качеството на висшето образование в Русия е на много по-високо ниво , отколкото в Западна Европа! Много повече и много по-полезни неща научаваш! :!:

Това не го казвай на живо, че ще се изложиш още повече. ТИ кога си учил в Русия и кога в Западна Европа, че ще правиш констатации.

Или е нещо, като Знам че Обама се контролира от тайни общества, но на въпроса дали някой взима решенията вместо Путин - отговаряш, че няма как да знаеш, след като не си му секретар... Мъкаааа..

От 1996 г. до 2001г. като студент в Москва! 8-)

А кога си учил в Западане университет?

В Топ 200 на университетите в света - едва 2 са в Русия. Или тези класации и те са нереални, само тези на които Русия са 1-ви са автентични?

Потребителски аватар
проф. д-р Томов

Мнениеот проф. д-р Томов » 14 мар 2015 16:30

diplomat написа:Докато се карате за глупости, гледайте какви ги върши Д(П)С-то пак!! :evil: :evil: :evil:
[center]ДПС си иска агитацията на майчин език[/center]

ДПС ще внесе петиция в Европейския парламент, в която ще настоява за премахването на ограничението в Българския избирателен кодекс, което забранява агитацията на чужд език. Тя ще бъде отворена и ще може да бъде подкрепена онлайн от всички граждани на Европейския съюз. Това заяви в Русе евродепутатът на ДПС Илхан Кючук.

„Възложили сме проучване конституционалисти, имаме резултати от всички конституционни текстове на другите държави-членки на ЕС, и мога да заявя, че такова ограничение не съществува никъде. Такъв текст е съществувал до преди 5 години в турското законодателство, но с решение на съда в Страсбург, той е отпаднал. Щом може всеки един гражданин да се кандидатира за евродепутат, в която и да е страна, то той трябва да може да го прави на всякакъв език" , категоричен бе Кючук.

Ако Европейският парламент, чрез комисията по петиции, излезе с препоръка за промяна на законодателството, то е недопустимо, което и да е правителство да не се съобрази, поясни евродепутатът.

Илхан Кючюк и народният представител Ферихан Ахмедова бяха в Русе за откриването на Европейски информационен център.

Източник: Дарик

Пълни изроди, мама им мръсна, да им изсъхнат мъдете!!

Сега като е забранено, та какво ;) Да не би да има някой наказан за предизборната кампания на турски език на предните избори ;) И какво значи майчин език? Нали уж обявяват, че не са етническа партия!!! Ами ако съм арменец и искам да гласувам за ДПС, какво правим? На арменски език ли ще правят агитацията 8-) От кога на турския език се казва майчин?
[rimg]http://forexforum.bg/download/file.php?id=21106[/rimg]

Много ви моля. Обиждате ме. Имам семейство. Аз съм за много места, но не и за затвора.

Потребителски аватар
проф. д-р Томов

Мнениеот проф. д-р Томов » 14 мар 2015 16:32

sunscres92 написа:В Топ 200 на университетите в света - едва 2 са в Русия. Или тези класации и те са нереални, само тези на които Русия са 1-ви са автентични?

Коя класация :?: Според кого 8-) На кого е тази класация и кой я прави 8-)

Много ви моля. Обиждате ме. Имам семейство. Аз съм за много места, но не и за затвора.

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 14 мар 2015 16:33

проф. д-р Томов написа:
sunscres92 написа:В Топ 200 на университетите в света - едва 2 са в Русия. Или тези класации и те са нереални, само тези на които Русия са 1-ви са автентични?

Тази класация е чисто хамериканска и антируска пропаганда!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!

Потребителски аватар
проф. д-р Томов

Мнениеот проф. д-р Томов » 14 мар 2015 16:33

aleksandrov77 написа:ДПС бяха създадени от САЩ! Те казаха през 1991г. следното - "Мислете му, ако ДПС не участват в изборите"!

Ако трябва да сме по-конкретни, американският и английския посланици 8-)

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 14 мар 2015 16:35

aleksandrov77 написа:
проф. д-р Томов написа:

Тази класация е чисто хамериканска и антируска пропаганда!

Ти си безнадежден случай, чак ме забавляваш :) :) :)

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 14 мар 2015 16:36

проф. д-р Томов написа:
aleksandrov77 написа:ДПС бяха създадени от САЩ! Те казаха през 1991г. следното - "Мислете му, ако ДПС не участват в изборите"!

Ако трябва да сме по-конкретни, американският и английския посланици 8-)

Ето това е още едно доказателство , че Англия и САЩ са исторически врагове на България и никога не са ни мислили доброто!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 14 мар 2015 16:39

проф. д-р Томов написа:

Кой я прави? Ами хора, които разбират повече от мен, теб и онзи самозабравил се папагал Александров. Можеш да напишеш Топ 200/400 университети в света и ще имаш повече информация. Разбира се, ако не беше манипулирана, вероятно от 1 до 400 000 място щяха да са университети в Русия :? Или може би всичко руско е най-хубаво и ако някой твърди,че не е е промит мозък?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 мар 2015 16:39

Кашчей написа:Имам познат руснак, бивш военен летец. Та този същият беше безкрайно изненадан, когато му казах, че българската армия е воювала против Германия през ВСВ в състава на Трети украински фронт. Толкова за знанието и братската дружба!

E, колко му е да пропуснеш участието на почти половин милион български бойци. :lol:

Всъщност, поне що се отнася до историята, българите сме доста по-напред от руснаци и западняци.
По-назад писах за филма на Дискавъри, кой знае колко народ в англо-езичните страни са го гледали, и вече са с впечатление, че Русия е разпространила сред славяните, език, култура и религия.

Но и при тези исторически изнасилвания, вината не е на чужденците, а наша.
Ако има исторически неистини в чужди учебници, къде са нашите политици ?
Гърците, например, и за най-нищожните неточности наддигат врява.
Да не отварям дума за евреите ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Свободна зона”