v.r.s. написа:CTAHKO написа:diplomat написа:HoUs4oOL написа:diplomat написа:А, не знаеш ли? Ама тогава много знаеше, що така? Вие знаете само когато ви изнася.
Като цяло Ердоган е противоречив, много бяга от Ататюрк, но лично на мен външната му политика ми харесва с изключение на случаите, в които се ръководи от религиозното си течение...
Тоест - бях напълно прав. Когато ви изнася е пич, когато не ви - е гаден мюсюлманин.Добре си възприел своята работа, с фцб-то много добре сте се инфилтрирали и сигурно сте промили мозъците на десетки българи, настройвайки ги срещу Родината им и правейки ги роби на една зла империя.
Според мен, вие заслужавате депортация, защото застрашавате националната сигурност и трябва да бъдете третирани като терористи.
ЕхаааДа ти се ненадява човек и на демократичните възгледи, и на европейските ценности.
Демократичните възгледи и европейските ценности и не означава, че националните предатели и подривната дейност срещу Държаватя трябва да толерират. Във всяка една Държава законите за подобни елементи са сурови, независимо дали устройството е демократично или тоталитарно.
Аз ги разбирам руснаците пишещи във форума и дори им се възхищавам за това, че по такъв самоотвержен начин защитават интересите на Русия, защото точно така трябва да се действа в защита на Отечеството, но не разбирам българите, които плюят по собствената си Държава и народ и възхваляват чужди такива.
Така, че ценностите и възгледите нямат нищо общо с националното предателство, а предателите са си предатели и никой не ги зачита и обича, дори и тези в която услуга работят.
Как да няма нищо общо, ти добре ли си
П.П. Националните предатели са от вашата секта