Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот CTAHKO » 13 мар 2015 20:38

Да не припомням времето, когато еврото беше 1.60 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 13 мар 2015 20:40

CTAHKO написа:От 1.40 до 1.04, колко процента са :roll: Според мен са по-близо до 40%, отколкото до 25% 8-)

Аз получавам спад с 25-26%, но явно калкулаторът ми не може да смята, щом ти получаваш друго. :lol: :mrgreen: Бат Станкооо, бат Станко... спри се бе, човек. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 13 мар 2015 20:43

Tommi написа:
CTAHKO написа:От 1.40 до 1.04, колко процента са :roll: Според мен са по-близо до 40%, отколкото до 25% 8-)

Аз получавам спад с 25-26%, но явно калкулаторът ми не може да смята, щом ти получаваш друго. :lol: :mrgreen: Бат Станкооо, бат Станко... спри се бе, човек. :)

Малко над 25 % е, но по- малко от 26...
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 13 мар 2015 20:44

язе написа:
Tommi написа:

И твоят калкулатор не смята вярно, Бат Станко го е сметнал и се получават 40%. :lol: :mrgreen:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 13 мар 2015 20:45

Tommi написа:
язе написа:
Tommi написа:

И твоят калкулатор не смята вярно, Бат Станко го е сметнал и се получават 40%. :lol: :mrgreen:

Мани ги тея промити западни калкулатори, нарочно са ги препрограмирали, да зомбират хората.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 13 мар 2015 20:46

Tommi написа:Хм, как ги смятате тия проценти бе, хора? :) Единият 25% за три месеца, другият 40% за по-малко от година. :)

Много лесно! Преди три месеца беше 1.50, сега е 1.85!
Факти, факти, факти...
Еврото се срива барабар с рублата-но рублата е вързана с петрола, и е нормално. Европа си го наби яко отзад, и естествено ние ще ядем дебелия. Всичко от Азия ще скочи с 20-30 %, просто чудесно!
И не ми анализирай методиките за изчисляване на спада, дай обяснение за самия спад, да го кажем-срив!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 13 мар 2015 20:47

Tommi написа:
язе написа:
Tommi написа:

Станко просто са го заблудили тия 35 цента надолу. :)
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 13 мар 2015 20:49

Tommi написа:
CTAHKO написа:
Tommi написа:
Синьо сърце написа:Кво стана с еврото, че не разбрах? Комай антисанкциите на Русия действат далеч по-силно от очакванията...

Защо си мислиш, че еврото поевтинява заради антисанкциите на Русия? :)

Защото спадът на еврото започна точно от тогава, Томи :!: Ама вола като риел, му падало върху гърбът :lol: От тогава до сега, не са спрели да печатат безразборно. Ей това е резултата от финансовата политика на италиянския мафиот! А точно в момента пък, да не ти казвам за какво печатане става въпрос 8-) Ей за това пада. Както съм казвал не един път, хартия без покритие на никой не му трябва.

П.П. Сега очаквам един пасквил на тема : "Всичко това е просто съвпадение на кофти ситуации" :lol:

А нещо за паричната политика, провеждана от ЕЦБ, няма ли да кажеш? За лихвените проценти? За събитията в южната ни съседка през последните месеци и тяхното влияние върху еврозоната? За състоянието на европейската икономика (която не се влияе само от Русия)? Или викаш, че тези неща не са толкова важни, колкото анти-санкциите на Русия. :lol:

Казал съм го, но доста сбито и с малко по-други думи :) Да речем, че само съм намекнал за това :) В момента, в който Драги обяви, че ЕЦБ започва да изкупува ДЦК и облигации, на всички им стана ясно, че печатницата се включва на още по-високи обороти!!! Резултатът е налице. А ти защо не кажеш, политиците не са наясно със ситуацията на половината еврозона ли, та да прибавят и санкциите към "цветущото" положение ;) Естествено че руските санкции имат значение и допринасят за ситуацията в еврозоната. Малко ли хора обяснявахме, че тези санкции неизбежно ще се отразят на Европа, включително и Лавров и още сума ти политици. Ама тогава ги къдрехте едни други. Че даже и уроци им преподавахте. Май този урок сега се връща с пълна сила върхутези, които го преподаваха, а :)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 13 мар 2015 20:52

язе написа:
Tommi написа:
язе написа:
Tommi написа:

Станко просто са го заблудили тия 35 цента надолу. :)

Мдаам, сметките ми са с леко отклонение :lol: Ама това е за повече тежест и драматизиране на критичната ситуация :lol:

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 13 мар 2015 20:53

Като един напълно обективен и безпристрастен наблюдател на събитията съм длъжен да призная, че СТАНКО прави отлични анализи! 8-)
Долара пада и се срива! 8-)
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Върни се в “Свободна зона”