Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - България
Да не припомням времето, когато еврото беше 1.60 
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:От 1.40 до 1.04, колко процента саСпоред мен са по-близо до 40%, отколкото до 25%
Аз получавам спад с 25-26%, но явно калкулаторът ми не може да смята, щом ти получаваш друго.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:CTAHKO написа:От 1.40 до 1.04, колко процента саСпоред мен са по-близо до 40%, отколкото до 25%
Аз получавам спад с 25-26%, но явно калкулаторът ми не може да смята, щом ти получаваш друго.![]()
Бат Станкооо, бат Станко... спри се бе, човек.
Малко над 25 % е, но по- малко от 26...
... и после внезапно си направих секуро.
язе написа:Tommi написа:CTAHKO написа:От 1.40 до 1.04, колко процента саСпоред мен са по-близо до 40%, отколкото до 25%
Аз получавам спад с 25-26%, но явно калкулаторът ми не може да смята, щом ти получаваш друго.![]()
И твоят калкулатор не смята вярно, Бат Станко го е сметнал и се получават 40%.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
-
sunscres92
- Контакти:
Tommi написа:язе написа:Tommi написа:CTAHKO написа:От 1.40 до 1.04, колко процента саСпоред мен са по-близо до 40%, отколкото до 25%
И твоят калкулатор не смята вярно, Бат Станко го е сметнал и се получават 40%.![]()
Мани ги тея промити западни калкулатори, нарочно са ги препрограмирали, да зомбират хората.
- Синьо сърце
- Контакти:
Tommi написа:Хм, как ги смятате тия проценти бе, хора?Единият 25% за три месеца, другият 40% за по-малко от година.
Много лесно! Преди три месеца беше 1.50, сега е 1.85!
Факти, факти, факти...
Еврото се срива барабар с рублата-но рублата е вързана с петрола, и е нормално. Европа си го наби яко отзад, и естествено ние ще ядем дебелия. Всичко от Азия ще скочи с 20-30 %, просто чудесно!
И не ми анализирай методиките за изчисляване на спада, дай обяснение за самия спад, да го кажем-срив!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Tommi написа:язе написа:Tommi написа:CTAHKO написа:От 1.40 до 1.04, колко процента саСпоред мен са по-близо до 40%, отколкото до 25%
И твоят калкулатор не смята вярно, Бат Станко го е сметнал и се получават 40%.![]()
Станко просто са го заблудили тия 35 цента надолу.
... и после внезапно си направих секуро.
Tommi написа:CTAHKO написа:Tommi написа:Синьо сърце написа:Кво стана с еврото, че не разбрах? Комай антисанкциите на Русия действат далеч по-силно от очакванията...
Защо си мислиш, че еврото поевтинява заради антисанкциите на Русия?
Защото спадът на еврото започна точно от тогава, ТомиАма вола като риел, му падало върху гърбът
От тогава до сега, не са спрели да печатат безразборно. Ей това е резултата от финансовата политика на италиянския мафиот! А точно в момента пък, да не ти казвам за какво печатане става въпрос
Ей за това пада. Както съм казвал не един път, хартия без покритие на никой не му трябва.
П.П. Сега очаквам един пасквил на тема : "Всичко това е просто съвпадение на кофти ситуации"
А нещо за паричната политика, провеждана от ЕЦБ, няма ли да кажеш? За лихвените проценти? За събитията в южната ни съседка през последните месеци и тяхното влияние върху еврозоната? За състоянието на европейската икономика (която не се влияе само от Русия)? Или викаш, че тези неща не са толкова важни, колкото анти-санкциите на Русия.
Казал съм го, но доста сбито и с малко по-други думи
язе написа:Tommi написа:язе написа:Tommi написа:CTAHKO написа:От 1.40 до 1.04, колко процента саСпоред мен са по-близо до 40%, отколкото до 25%
Станко просто са го заблудили тия 35 цента надолу.
Мдаам, сметките ми са с леко отклонение
- aleksandrov77
Като един напълно обективен и безпристрастен наблюдател на събитията съм длъжен да призная, че СТАНКО прави отлични анализи!
Долара пада и се срива!
Долара пада и се срива!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!