ralka_levskarka написа:крАСАВци написа:Не му завиждам на твоя приятел Ралке
ЗащоВ смисъл какво има?
Много мераклий, много нещо
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ralka_levskarka написа:крАСАВци написа:Не му завиждам на твоя приятел Ралке
ЗащоВ смисъл какво има?
Wishes написа:Жоржиньо написа:Още по-тъпо е,че много хора възхвалят тоя трансперант.Гледах на един приятел фейсбука качил снимката и отдолу 20 харесвания,идеше ми да му напиша някой неща,но се спрях няма смисъл да се занимавам с такива.Нека ги възхвалят тъпото е,че сега в Босна може и кръв да се пролее заради някви тъпаци.
Не знам за теб, но аз вече не ходя в Б сектор, защото просто се разграничавам от някои фенове там. Имам други принципи и възгледи и си ги отстоявам. Колкото до плакатите - всичко е до манталитет.
крАСАВци написа:ralka_levskarka написа:крАСАВци написа:Не му завиждам на твоя приятел Ралке
ЗащоВ смисъл какво има?
Много мераклий, много нещо
ralka_levskarka написа:Rivaldo10 написа:ralka_levskarka написа:Е не, ама представи си следната ситуация: отиваш, влизаш д; някъде и разбираш, че някакви там д; искат приятелката ти да прави тройка, че и за четворка я слагатКак би се почувствал? Сигурно ще си удариш гЪзЪ в тавана
Никак, важното е дали тя иска. Няма да тръгна да бия хората като безмозъчно животно, макар да съм в добра форма сега (малко реклама).
Минути за реклама.![]()
Никой не говори за бой бе, пуу, баси бойния сиТо на него сигурно нищо няма да каже, ама мен може и да ме пита
![]()
MQplaya написа:we are the champions написа:MQplaya написа:3/4:1
и като се сабуди кво стана
Празнувах победата.
Жоржиньо написа:И аз не ходя,отивам в 'В' най-често до оградата,там си е най-хубаво говорим за големите мачове каквито бяха Гент,ЛилИ в А съм бил и в Б съм бил,но и в Б да отида не се бутам при запада а стоя в края близо до оградите с А или В.
Rivaldo10 написа:Жоржиньо написа:И аз не ходя,отивам в 'В' най-често до оградата,там си е най-хубаво говорим за големите мачове каквито бяха Гент,ЛилИ в А съм бил и в Б съм бил,но и в Б да отида не се бутам при запада а стоя в края близо до оградите с А или В.
Аз пък имам невероятната способност да се бутам м/у шамарите...
Жоржиньо написа:Лошо гледай да ги избягваш,иначе къде учиш ?
Rivaldo10 написа:Жоржиньо написа:Лошо гледай да ги избягваш,иначе къде учиш ?
Минаха ми ученическтие години, студентските са под въпрос все още.
Dani написа:Рали, Тевез гадже ли ти е?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта