Коронавирусът в България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Коронавирусът дойде в България
Не съм закъснял, асмите ги режа есента. Важното е да няма слани.
NOMER14 написа:Не съм закъснял, асмите ги режа есента. Важното е да няма слани.
[offtopic]Аз знам, че пролетта се режат, ама ти може да си имаш собствен подход.[/offtopic]
.vvessel написа:NOMER14 написа:Не съм закъснял, асмите ги режа есента. Важното е да няма слани.
[offtopic]Аз знам, че пролетта се режат, ама ти може да си имаш собствен подход.[/offtopic]
Това е въпрос, който винаги ще поражда спорове и всеки си е прав за себе си. Есен, ранна пролет. Някои хора и декември го правят. И повечето пръчки не дават повече плод

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
-
Китай въобще не може да се сравнява по качествен БВП със САЩ.Непринуден написа:Само че "китайския урод" отдавна не е територия нашляпана от островния си съсед или използвана маша срещу другия гигант в един двуполюсен свят. Въпросният урод вече стигна икономическата ти мощ (БВП) .........
Да, най-голямата икономика са, но в никакъв случай не са най-богатата.
Тяхното БВП се формира от около 700-800 млн. работещи, реалното качество и сила на икономиките си личи от БВП на човек.
Ето числата ...
САЩ -> 65 112 $ на човек
Китай -> 20 984 $ на човек
Вируса вече е едно. Много държави пуснаха плановете за след това.
Гърците от седмица пишат че от ЕС ще получат 6.8млр. евро
Гърците от седмица пишат че от ЕС ще получат 6.8млр. евро
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Троловете на БСП имат опорката, че още януари и февруари са изкарали короната и цялата държава така. Тея са мтлного жалки същества.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
-
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Китай въобще не може да се сравнява по качествен БВП със САЩ.Непринуден написа:Само че "китайския урод" отдавна не е територия нашляпана от островния си съсед или използвана маша срещу другия гигант в един двуполюсен свят. Въпросният урод вече стигна икономическата ти мощ (БВП) .........
Да, най-голямата икономика са, но в никакъв случай не са най-богатата.
Тяхното БВП се формира от около 700-800 млн. работещи, реалното качество и сила на икономиките си личи от БВП на човек.
Ето числата ...
САЩ -> 65 112 $ на човек
Китай -> 20 984 $ на човек
Ти си в грешка. Говоря за икономическа сила, а не за индивидуалното благоденствие. По твоята логика Люксембург може да налага на САЩ всякакви санкции. Има по-голям БВП per capita, а и не само те.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.
К'о става? Някои липсват...
Биолог: COVID-19 е експеримент върху човечеството
https://novini.bg/zdrave/bolesti/592541
https://novini.bg/zdrave/bolesti/592541
Мащабна акция на полицията се провежда в София за контрол на спазването на мерките за извънредното положение заради разпространението на коронавируса.
Към 21 часа са блокирани няколко столични квартала - "Христо Ботев", "Факултета" и част от "Орландовци", съобщава БНР.
Изграждат се контролно-пропускателни пунктове - общо над 60, като ще се пропускат само хора, които отиват на работа или се връщат от работа, или по други уважителни причини.
Има засилено присъствие на полиция и жандармерия. По предварителна информация блокадата ще продължи поне няколко дни.
Така като гледам тази блокада си е наложителна! Само по този начин могат да накарат някои "индивиди" да спазват ограниченията!
Но щом има и жандармерия, май около Великден може да има блокада, както и карантина на цяла София!
Ще предложим на правителството затягане на мерките по Великденските празници. Най-малкото е задължително носене на маски и по-строг контрол върху събирането на хора, заяви в предаването „Панорама” по БНТ началникът на Националния оперативен щаб ген. проф. Венцислав Мутафчийски.
Задължителното носене на маски трябваше да се въведе отдавна! Даже вече и СЗО го препоръчва! Всъщност вече имаше такава заповед на здравния министър, но на следващия ден я отмени! Е, никога не е прекалено късно за нова заповед!