iliev72 написа:Долно уйно написа:1982 написа:Долно уйно написа:И аз се чудя, като си плащам за телевизия защо трябва да плащам допълнилно за HBO пакета,
Моля те, не прави подобни нелепи сравнения ..... за парите си, от НВО получаваш качество, знаеш за какво ги даваш, Диема ти искат 5 лева за помията А група, събираща средно по 200 човека на стадион.
ПО Диема не се излъчва само ППЛ, а филмите и сериалите излъчвани по HBO ги има във всеки торент, нали така Илиев.
Ти наистина си т.пНе знам как може да сравняваш HBO с бозите на НоваБроадкастинг.И само и...т като теб свалят филми на торенти
Мислех да ти кажа как да гледаш безплатно диемите , но не заслужаваш, "телевизионерино" ! Като се научиш да уважаваш хората които знаят повече от теб може и да гледаш смотаните диеми безплатно , а сега оправяй се сам
Аз не плащам допълнително за НВО и Синемакс.. и имам три НВО и 2 Синемакс. Не, че съм се засилил да ги гледам всеки ден, обаче е така, а на Диема ще платя, когато цъфнат налъмите. Не, че нямам възможност-нямам желание.