Циганска престъпност, новини и случки свързани с цигани

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Цигани пребиха българи в София.

Мнениеот Eminem » 23 дек 2014 21:25

boabbb написа:
В Калифорния е по-добре да говориш испански, отколкото английски :lol: Просто им е станал официален език :mrgreen: Не са негри, но и латиносите не са цвете ...

Веднага да искат референдум за независимост, нали САЩ е демократична държава и хората имат свобода. Какво чакат още.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 25 дек 2014 12:06

Eminem написа:
boabbb написа:
В Калифорния е по-добре да говориш испански, отколкото английски :lol: Просто им е станал официален език :mrgreen: Не са негри, но и латиносите не са цвете ...

Веднага да искат референдум за независимост, нали САЩ е демократична държава и хората имат свобода. Какво чакат още.

Всъщност не е предвидена възможността някой от щатите да се отдели от САЩ. Бях чел изявление на някой от Белия дом, който го каза. Повод беше някаква подписка за референдум за отделяне на Тексас. Майтапа е че точно Тексас се е присъединил към САЩ с условието, че има право да се отцепи.

Разбира се.. аз не мисля, че при референдум Тексас наистина щеше да се отцепи, просто ми направи впечатление това "не е предвидена възможността....".
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Циганска престъпност, новини и случки свързани с цигани

Мнениеот dunavfc » 25 дек 2014 22:32

Нали разбирате, че за да има подобен референдум, освен законен начин, трябва да има и мнозинство от хора, които го желаят ? Аз съм сигурен, че има немалко хора, които в различни Щати искат да се отделят, но едва ли някъде бройката им е повече от 10-15 %. Дори в Тексас и Аляска, където най-често се спекулира, положението е същото.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 26 дек 2014 13:37

Betchualeng Arnaikem написа:
Eminem написа:
boabbb написа:

Всъщност не е предвидена възможността някой от щатите да се отдели от САЩ. Бях чел изявление на някой от Белия дом, който го каза. Повод беше някаква подписка за референдум за отделяне на Тексас. Майтапа е че точно Тексас се е присъединил към САЩ с условието, че има право да се отцепи.

Разбира се.. аз не мисля, че при референдум Тексас наистина щеше да се отцепи, просто ми направи впечатление това "не е предвидена възможността....".

Предвидено е, затова и постоянно облъчват "народа" им с фалшив американски патриотизъм. Е може да мислят, че са успели с промивката на мозъка им и затова вече да не е предвидена такава възможност.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 27 дек 2014 12:28

dunavfc написа:Нали разбирате, че за да има подобен референдум, освен законен начин, трябва да има и мнозинство от хора, които го желаят ? Аз съм сигурен, че има немалко хора, които в различни Щати искат да се отделят, но едва ли някъде бройката им е повече от 10-15 %. Дори в Тексас и Аляска, където най-често се спекулира, положението е същото.

Аз също не мисля, че в момента има щат, в който подобен референдум би довел до мнозинство на привържениците на отцепването. Мисълта ми беше, че според Белия дом на практика въобще не се предвижда процедура, при която се подготвя и ако има нужните условия се провежда такъв референдум. Въобще не се предвижда вариант хората в някой щат да решават дали ще останат в състава на САЩ или не.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 27 дек 2014 12:30

Eminem написа:
Betchualeng Arnaikem написа:
Eminem написа:
boabbb написа:

Предвидено е, затова и постоянно облъчват "народа" им с фалшив американски патриотизъм. Е може да мислят, че са успели с промивката на мозъка им и затова вече да не е предвидена такава възможност.

Белият дом отговори на петицията, под която се подписаха над 125 000 души, с аргумента, че бащите основатели на САЩ "не са предвидили право за напускане" на федерацията.

Както казах: позиция на Белия дом. Съвременна (това мисля е от 2013 година).
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Мнениеот Себастиан Фетел » 27 дек 2014 23:09

[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Десетки гробища поругани в ямболско село по Коледа

Мнениеот Себастиан Фетел » 29 дек 2014 12:47

Вандали поругаха десетки гробове в ямболското село Робово в навечерието на Коледа. Местните не помнят такова престъпление. Хората не могат да си обяснят кое е предизвикало посегателството. „Те буквално са танцували на гробовете на хората и са ги разрушили. Недопустимо е”, коментира Владо Караджов пред Нова тв. Възмутените коментари пред кафето в центъра на селото не спират вече цяла седмица.

Село Робово е на 30 километра от областния център, постоянно живеещите тук са около 150 души, близо една трета от тях са роми, заселени в последните десетина години. По-възрастните от тях вдигат рамене, когато се говори за случая на гробищата.

От кметството ще потърсят финансова помощ от Община Тунджа за възстановяване на паметниците. Работата по случая продължава в рамките на образуваното досъдебно производство срещу неизвестен извършител.

http://bit.ly/1D2pb7p
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Отнемат имуществото на родна прелъстителка

Мнениеот Себастиан Фетел » 30 дек 2014 21:40

Комисията за отнемане на придобито незаконно имущество (КОПНИ) е внесла в Разградския окръжен съд иск за отнемане на имущество на стойност 231 519 лева от Ресмие Рамаданова от с. Студенец, общ. Лозница, съобщи "24 часа".

Процедурата срещу нея е по реда на новия Закон за отнемане в полза на държавата на незаконно придобито имущество (ЗОПДНПИ).

През лятото на 2013 г. Ресмие Рамаданова е сключила споразумение и се е признала за виновна за неплащане на данъци в особено големи размери за периода 2009-2011 г.

Според обвинението, тя е мамила с обещание за брак чужденци от Швейцария, Франция, Австрия, Швеция, Финландия, Дания, Италия и Германия, които е омайвала по интернет или по телефона. Влюбените мъже й превеждали суми чрез система за експресни международни преводи. В иска на КОПНИ се претендират тези суми, както и наличен лек автомобил.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 31 дек 2014 12:34

[center]Конфискуваха 150 кг нелегално месо в Столипиново[/center]

150 килограма нелегално месо конфискуваха в Столипиново инспектори от Областната агенция по безопасност на храните (ОДБХ) при съвместна акция с полицията вчера.

Това съобщи за Дарик директорът на ОДБХ д-р Теодора Севова.

Става дума за говеждо месо на четвъртини и агнешки разфасовки, които са продавани от двама души буквално на улицата в квартала. Месото е конфискувано и насочено за унищожаване към екарисажа във Варна. На двамата продавачи са съставени актове за административно нарушение за нерегламентирана продажба на месо с неизвестен произход. Санкциите са в размер между 1000 и 2000 лв., уточни д-р Севова.

Акцията предизвикала недоволство сред местните, затова при такива проверки инспекторите обикалят заедно с полиция.

При такава продажба няма никакви гаранции за качеството на месото. Най-често то е от животни, отглеждани в лични стопанства. Често по големи празници като Коледа и Нова година собствениците си позволяват да ги колят и продават без необходимите документи.

Затова нашите проверки продължават непрекъснато до неделя, 4 януари, включително по всички специализирани магазини, обекти за търговия с храни и пазари, допълни д-р Севова.
Тя припомни и горещия телефон за сигнали 0900 122 99, който ще работи непрекъснато през почивните дни.

Източник: DARIK
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Свободна зона”